Az Ypsilon Café-ban minden akciós ital csak 1 euro minden hónap utolsó hétvégéjén

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »
| Szerző: Ypsilon Café

1 euro-s hétvége az Ypsilon Café-ban, minden hónap utolsó hétvégéjén!

Közeledik a hónap vége és a pénztárcád majdnem üres? Ettől még nem kell kihagynod a hétvégi bulit! Gyere és bulizz velünk az Ypsilon Café-ban!

Minden hónap utolsó hétvégéjén 1 euro-s hétvége! Havonta változó italakciókkal várunk, ahol az akcióban szereplő italok ára mindössze 1 euro (310 Ft)!

Hétvégi buli Ypsilon Café

 

 

 

 

 

 

 

 

Következő 1 euro-s hétvégi buli november 24-én és november 25-én lesz. Az akcióban szereplő italok pedig a következők:

  • Vodka-szóda
  • Vodka-narancs
  • Whisky-cola
  • Rum-cola
  • Ágyas barack pálinka
  • A ház borai (2dl) (rosé,vörös,fehér)

 

Nem csak a hónap utolsó hétvégéjén érdemes nálunk tölteni az estéket. Miden hétvégén – pénteken és szombaton – várunk szeretettel, finom ételekkel, italokkal és jó zenével!

 

Asztalfogláshoz katt ide!

 

Az Ypsilon Café-ban minden pénteken fergeteges karaoke party vár! Kellemes – szinte családias – hangulat, sok jó zene, ismerkedési lehetőség! Gyere, énekelj együtt a barátaiddal ;) . A karaoke bulikról bővebben ide kattintva kaphatsz információkat.

 

Szombaton esténként hatalmas bulit csapunk, video discoval és alkalmanként sztárfellépőkkel. Egészen hajnalig szól a zene, itt valóban elfelejtheted a hétköznapokat. Ide kattintva találsz további információt a szombati video disco programról!

 

Természetesen a belépés most is, mint mindig ingyenes, mindkét estén!

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Karaoke

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Jó hangulatú és kulturált szórakozóhely, ahol az ételek is finomak. Nagyon odafigyelnek a vendégek igényeire, kedvesek, szolgálatkészek. A város egyik legjobb karaoke helye.


Ribeye érlelőhűtőben - étterem Budapest

Sokszor van úgy, hogy egy étlapon található étel megnevezéséből egyáltalán nem tudunk rájönni, hogy valójában mit is takar a név. Nem szégyen ez, hiszen, ha nem járunk túl sűrűn étterembe, akkor nem kell, hogy tisztában legyünk ezekkel a kifejezésekkel. Kérdezzük meg bátran a pincéreket, ők készséggel segítenek ebben is. Azért, hogy felszolgálóink dolgát kicsit megkönnyítsük, íme néhány gondolat arról, hogy mit is takar a ribeye kifejezés.  

Ajándék babaváró bulira

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

Gyerekkel az étteremben

„Amíg ketten voltunk, sokat jártunk étterembe. Hétköznap esténként és hétvégén is. Amellett, hogy nem kell a konyhában tölteni órákat, hogy valami normális ennivalót elkészítsünk, az étterembe járásnak megvan a maga különleges hangulata. De mióta a gyerekek megszülettek, talán csak nyaralások alkalmával tévedünk be oda.” Így kell ennek lennie?

Kovászos uborka recept

Te is imádod a „koviubit”, de valahogy mégsem sikerül soha tökéletesre? Most megmutatjuk neked, hogyan készül nálunk – az Ypsilon Café-ban – ez a nem csak finom, hanem egészséges roppanós savanyúság. Ha követed házi receptünk minden lépését, akkor mostantól nem lesz gondod annak otthoni elkészítésével, s bármikor előveheted ezt a csemegét a családi ebédekhez.

További hírek
New York Café TripAdvisor