Ha babaváró buli helyszínt keresel akkor gyere az Ypsilon Café-ba

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »
| Szerző: Ypsilon Café

Babaváró buli az Ypsilon Café-ban

 

Az Ypsilon Café megfelelő helyszín akkor is ha babaváró bulit tervez. Igény esetén különtermet biztosítunk, zenével, projektorral a vicces-kedves emlékek, ultrahang felvételek felidézésére. Kedvező étel és italajánlattal várjuk a babaváró kedves vendégeinket.

Babaváró buli helyszín

Babaváró buli helyszín – a gyermek érkezése előtt 1-3 hónappal

Manapság már Magyarországon is egyre többen rendeznek ilyen rendezvényt és ehhez keresnek babaváró buli helyszínt. Ezt általában egy-két hónappal a kisgyermek születése előtti időszakra teszik. Első gondolatunk rögtön az lehet, hogy miért is kell megint valami buta amerikai szokást nekünk, magyaroknak is átvenni? Pedig ha egy kicsit gondolkodunk, rögtön rájövünk, hogy ez tényleg nem hülyeség! Néhány héttel vagy egy-két hónappal a baba érkezése előtt még egy jót bulizhat a kismama – természetesen ez nem amolyan „ereszd el a hajam” buli, inkább csak beszélgetős játékos party a barátokkal, kollégákkal és a rokonokkal. Hiszen ha megszületett szemünk fénye, akkor jódarabig nem lesz alkalmunk találkozni ezekkel a számunkra kedves emberekkel. Amíg viszont a kicsi odabent tartózkodik, addig ez simán lehetséges.

 

Babaváró buli helyszín – a baba egészségéért és a mama nyugalmáért

A kisbaba születése után a mamának nem sok kedve lesz egy darabig vendégeket fogadni – annak ellenére, hogy nálunk még sajnos szokás az újszülött látogatása. Ilyenkor a kismama igyekszik mosolyogni és valamennyire hihetően jelezni felénk, hogy mennyire örül a látogatásnak, de higgyük el, ez nem így van. Semmi másra nem vágyik, mint hogy az újszülöttjével legyen, és ne kelljen arra figyelni, hogy mivel is kínálja meg a vendégeket. Ez az időszak nagyon meghatározó mind a mamának mind pedig a babának a későbbi kapcsolatuk szempontjából, ezért hagyjuk inkább meg neki. Ha a gyermek érkezése előtt rendezünk egy jó kis partit egy megfelelő babaváró buli helyszínen, akkor így mindenki elégedett lesz majd.

 

Ha babaváró bulit szervez, kattintson ide az ajánlatkéréshez!

 

Babaváró buli helyszín – hasznos ajándékok a kicsinek és az anyukának

A babaváró parti azért is nagyon jó egy megfelelő babaváró buli helyszínen, mert így már a gyermek születése előtt át tudjuk adni a nekik szánt ajándékokat. Így a kismama is könnyebben tud tervezni – mi az amit már megkapott ajándékba és mi az, amit még szükséges megvásárolni. Nem beszélve arról, hogy így egy kicsit mi is részesei lehetünk a babavárás boldog pillanatainak.

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Budapest

Értékelés időpontja: 4 nappal ezelőtt

Nagyon szuper kis hely csak ajánlani tudom mindenkinek. Koncert előtt voltunk nagyon sokan voltak, de így is precíz kiszolgálásban és fenomenális ételekben részesültünk! Biztos, hogy visszatérünk. Köszönjük!


Ajándék babaváró bulira

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

Gyerekkel az étteremben

„Amíg ketten voltunk, sokat jártunk étterembe. Hétköznap esténként és hétvégén is. Amellett, hogy nem kell a konyhában tölteni órákat, hogy valami normális ennivalót elkészítsünk, az étterembe járásnak megvan a maga különleges hangulata. De mióta a gyerekek megszülettek, talán csak nyaralások alkalmával tévedünk be oda.” Így kell ennek lennie?

Kovászos uborka recept

Te is imádod a „koviubit”, de valahogy mégsem sikerül soha tökéletesre? Most megmutatjuk neked, hogyan készül nálunk – az Ypsilon Café-ban – ez a nem csak finom, hanem egészséges roppanós savanyúság. Ha követed házi receptünk minden lépését, akkor mostantól nem lesz gondod annak otthoni elkészítésével, s bármikor előveheted ezt a csemegét a családi ebédekhez.

Ebédidő fontossága

Időnk jelentős részét munkahelyünkön töltjük, ahol a vezetőség hatékony munkavégzést vár el tőlünk. Ahhoz pedig, hogy legjobb formánkat tudjuk nyújtani elengedhetetlen, hogy munka közben kicsit kikapcsolódjunk. Legyen szó fizikai vagy szellemi munkavégzésről, mind a test mind pedig az agy számára megerőltető a 8, illetve sokszor akár 10 órás folyamatos igénybevétel. A munkáltató nem véletlenül nyújt dolgozói számára ebédidőt, ez a fél vagy egy óra pontosan azt a célt szolgálja, hogy a dolgozók kikapcsolódjanak kicsit, feltöltődjenek energiával.

További hírek
New York Café TripAdvisor