Konferenciák, vállalati tréningek, vevőtalálkozók, vagy bármilyen céges rendezvény kiváló helyszíne az Ypsilon Café

Foglalás

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Céges rendezvény Budapest

 Céges rendezvény Budapest

Az Ypsilon Café vállalja céges rendezvények lebonyolítását. Vállalati tréningek, meetingek, kisebb konferenciák vagy vevőtalálkozók esetén remek választás az Ypsilon Café. Különtermünkben akár 100 főt is el tudunk helyezni. A technikai feltételek adottak: hangosítás, TV, projektor, stb. Az ételsorokat a résztvevők igényei szerint alakítjuk ki, közösen egyeztetve a céges rendezvény megrendelőjével.

Ha ajánlatot szeretne kérni céges rendezvényre, akkor ide kattintva megteheti!

 

Céges rendezvények Budapest – igényekhez igazodva

Hosszú évek tapasztalata áll mögöttünk a különféle céges rendezvények szervezésében. A napközbeni munkát a részvevők zavartalan körülmények között végezhetik nálunk, hiszen a különterem lehetőséget ad arra, hogy teljesen elszeparáltan, nyugodt körülmények között folyhasson az érdemi munka. A céges rendezvény ideje alatt folyamatosan biztosítjuk az étkezési lehetőséget: ebédet és vacsorát, valamint a kávészüneteket.

 

Céges rendezvények Budapest – munka után jöhet a szórakozás

A céges rendezvények esetében ne csak a munkára fókuszáljuk. Munka után vagy akár napközben is időt szakíthatunk kisebb játékokra, este pedig a bulizásra, szórakozásra. Ezzel a munkatársak elkötelezettségét is növelhetjük, illetve kollégák közötti személyes kapcsolat is jelentősen javulhat, aminek pedig a további közös munka hozza majd meg az eredményét. Tehát céges rendezvényt nem csak az oktatás vagy megbeszélés miatt érdemes bizonyos időközönkét szervezni, hiszen az ilyen rendezvényekből további előnyöket is kovácsolhatunk.

 

Céges rendezvények Budapest – rendszeres tréningek előnyei

Egy cégnek alapvető feladata, hogy rendszeresen továbbképezze alkalmazottait. A mai felgyorsult, állandóan változó és új információval teli világunkban ez szinte elengedhetetlen, ha versenyképességünket meg akarjuk tartani. A rendszeres tréningek, mint céges rendezvények hatékonyságáról sokat olvashatunk. Egy-vagy akár többnapos tréningek szervezése esetén is érdemes ezeket a céges rendezvényeket külső helyszínen megtartani, annak érdekében, hogy a munkatársak ki tudjanak szakadni a napi teendőkből és maximálisan a trénig anyagára, a továbbképzés céljára koncentrálhassanak.

 

Kérjen ajánlatot tőlünk ide kattintva, ha céges rendezvényt tervez!


címkék:

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

További hírek
New York Café TripAdvisor