Konferenciák, vállalati tréningek, vevőtalálkozók, vagy bármilyen céges rendezvény kiváló helyszíne az Ypsilon Café

Foglalás

KARÁCSONYI BEMELEGÍTÉS!

Részletek »

Ünnepi nyitvatartás

Részletek »

Szilveszter az Ypsilon Caféban!

Részletek »

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Céges rendezvény Budapest

 Céges rendezvény Budapest

Az Ypsilon Café vállalja céges rendezvények lebonyolítását. Vállalati tréningek, meetingek, kisebb konferenciák vagy vevőtalálkozók esetén remek választás az Ypsilon Café. Különtermünkben akár 100 főt is el tudunk helyezni. A technikai feltételek adottak: hangosítás, TV, projektor, stb. Az ételsorokat a résztvevők igényei szerint alakítjuk ki, közösen egyeztetve a céges rendezvény megrendelőjével.

Ha ajánlatot szeretne kérni céges rendezvényre, akkor ide kattintva megteheti!

 

Céges rendezvények Budapest – igényekhez igazodva

Hosszú évek tapasztalata áll mögöttünk a különféle céges rendezvények szervezésében. A napközbeni munkát a részvevők zavartalan körülmények között végezhetik nálunk, hiszen a különterem lehetőséget ad arra, hogy teljesen elszeparáltan, nyugodt körülmények között folyhasson az érdemi munka. A céges rendezvény ideje alatt folyamatosan biztosítjuk az étkezési lehetőséget: ebédet és vacsorát, valamint a kávészüneteket.

 

Céges rendezvények Budapest – munka után jöhet a szórakozás

A céges rendezvények esetében ne csak a munkára fókuszáljuk. Munka után vagy akár napközben is időt szakíthatunk kisebb játékokra, este pedig a bulizásra, szórakozásra. Ezzel a munkatársak elkötelezettségét is növelhetjük, illetve kollégák közötti személyes kapcsolat is jelentősen javulhat, aminek pedig a további közös munka hozza majd meg az eredményét. Tehát céges rendezvényt nem csak az oktatás vagy megbeszélés miatt érdemes bizonyos időközönkét szervezni, hiszen az ilyen rendezvényekből további előnyöket is kovácsolhatunk.

 

Céges rendezvények Budapest – rendszeres tréningek előnyei

Egy cégnek alapvető feladata, hogy rendszeresen továbbképezze alkalmazottait. A mai felgyorsult, állandóan változó és új információval teli világunkban ez szinte elengedhetetlen, ha versenyképességünket meg akarjuk tartani. A rendszeres tréningek, mint céges rendezvények hatékonyságáról sokat olvashatunk. Egy-vagy akár többnapos tréningek szervezése esetén is érdemes ezeket a céges rendezvényeket külső helyszínen megtartani, annak érdekében, hogy a munkatársak ki tudjanak szakadni a napi teendőkből és maximálisan a trénig anyagára, a továbbképzés céljára koncentrálhassanak.

 

Kérjen ajánlatot tőlünk ide kattintva, ha céges rendezvényt tervez!


címkék:

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Jó hely baráti vagy céges rendezvényekre!

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Céges karácsonyi vacsorán vettem részt és csak ajánlani tudom a helyet. A megérkezést követően az asztal egyből a rendelkezésre állt. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak. Az ételek frissek és finomak. Egy szuper este volt. A végét megkoronázta, hogy 10-11 körül indult a karaoke/retro buli...


Ünnepi nyitvatarásunk
Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

Te is az egészséges életmód híve vagy? Mész idén a FitBalancera? A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

További hírek
New York Café TripAdvisor