Céges rendezvények szervezése és lebonyolítása az Ypsilon Café-ban - tréningek, munka megbeszélések, meetingek esetén várjuk szeretettel vendégeinket, különtermünk rendelkezésre áll

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »

Céges rendezvény

Céges rendezvény

 

Az Ypsilon Café tökéletes helyszíne lehet céges rendezvényeknek is. Különtermünk 80 fő befogadására alkalmas, technikailag jól felszerelt. Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek kisebb konferenciák, céges meetingek, vállalati tréningek szervezésében. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Céges rendezvény nyugodt környezetben

Egy céges rendezvény esetén fontos, hogy a közös munkát külső körülmények ne zavarják. Mivel különtermünk teljesen szeparált, ezért lehetőség van a többi vendégtől való elkülönülésre. Az étterem személyzete pedig folyamatosan rendelkezésére áll a csapatnak, legyen az bármilyen céges rendezvény – tréning, konferencia, csapatépítő vagy megbeszélés. A menüsorok és a kávészüneteken kínált italok és ételek kiválasztása közösen történik. Minden esetben egyedi árajánlatot adunk. Kérje ajánlatunkat céges rendezvényre ide kattintva, hamarosan visszahívjuk, hogy a részleteket egyeztethessük.

 

Céges rendezvény – munka, szórakozás vagy mindkettő

Számos esetben előfordult már nálunk, hogy egy céges rendezvényen a napközbeni közös munka után a kollégák vacsorával, majd közös bulival zárták a napot. Az Ypsilon Café ebben az esetben is remek választás. A résztvevők számára pedig egy jó levezetése a napnak, hiszen hosszú és remélhetőleg eredményes munkát követi a céges party. Igény esetén DJ közreműködésére vagy karaoke party szervezésére is van lehetőség. Egy munka utáni buli rendezésével egy kalap alatt a csapatépítést is megoldottuk, hiszen így a kollégáknak van lehetősége közösen beszélgetni, táncolni, vagyis közelebb kerülni egymáshoz.

 

Céges rendezvény kicsit másképpen

Amennyiben az Ypsilon Café-t választja céges rendezvény helyszínéül, kérjük, töltse ki ajánlatkérőnket, kollégánk hamarosan visszahívja, hogy a részleteket megbeszéljék. Teljes körű szolgáltatásunkkal biztosíthatjuk arról, hogy a céges rendezvény lebonyolítása zavartalan lesz, Önnek nem kell a részletek miatt aggódnia. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött rengeteg hirtelen felmerülő problémával találkoztunk már, melyekre mindig találtunk jó és gyors megoldást.


címkék:

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Kivalo!!!

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

Nagyon meg vagyok elegedve a szolgaltatassal. Koszonom a finom etelt es a jo hangulatot. Boldog uj evet mindenkinek!


Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

Ribeye érlelőhűtőben - étterem Budapest

Sokszor van úgy, hogy egy étlapon található étel megnevezéséből egyáltalán nem tudunk rájönni, hogy valójában mit is takar a név. Nem szégyen ez, hiszen, ha nem járunk túl sűrűn étterembe, akkor nem kell, hogy tisztában legyünk ezekkel a kifejezésekkel. Kérdezzük meg bátran a pincéreket, ők készséggel segítenek ebben is. Azért, hogy felszolgálóink dolgát kicsit megkönnyítsük, íme néhány gondolat arról, hogy mit is takar a ribeye kifejezés.  

Ajándék babaváró bulira

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

Gyerekkel az étteremben

„Amíg ketten voltunk, sokat jártunk étterembe. Hétköznap esténként és hétvégén is. Amellett, hogy nem kell a konyhában tölteni órákat, hogy valami normális ennivalót elkészítsünk, az étterembe járásnak megvan a maga különleges hangulata. De mióta a gyerekek megszülettek, talán csak nyaralások alkalmával tévedünk be oda.” Így kell ennek lennie?

További hírek
New York Café TripAdvisor