Tölts minőségi időt a családdal az Ypsilon Caféban

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

A nyár a családi együttlété – az Ypsilon Caféban is

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Az étkezés a családi együttlét egyik legfontosabb apropója, jó együtt enni, jó együtt lenni. „Kutatásaink” kimutatták, hogy ha étkezés közben több olyan szempár néz vissza rád, amely kedves neked, az étel is sokkal jobban esik. ;-) 
Jól tudjuk, hogy egy családban sokféle ember és ízlés él együtt, az Ypsilon Caféban épp ezért mindent megteszünk azért, hogy a család minden tagja jól és jóllakottan érezze magát – akár ünnepeltek, akár meghitt együttlétre vágytok. 

 


Családi étterem: többgenerációs kínálat


Étel- és italkínálatunk minden generációval párbeszédbe tud elegyedni, a nagyiékat a magyaros klasszikusokkal próbáljuk elbűvölni, anyáék kísérletező kedvét sokféleképp ki tudjuk elégíteni, és a legfiatalabbak nyitottságára is fel vagyunk készülve. Ehettek nálunk halat, vadat … úgy, ahogy a nagyi csinálja, vagy úgy, ahogy még sosem kóstoltátok. 

 


Steakkínálatunkra kevés nagyevő mondott eddig nemet, de veletek tarthat a család diétázó tagja, és az is, aki épp növésben van, és szeretne duplán jóllakni, vagy az esti bulinak ágyazna meg. Az Ypsilon Caféban a gyerekekre és az ők kialakulóban lévő ízlésükre is odafigyelünk. Nem kínálunk klasszikus gyermekmenüt, dino alakú husit krumplival, de felszolgálóink segítenek olyan ételt választani az apróságoknak, amellyel a legkisebb pocakok is garantáltan megtelnek. 

 


Italkínálatunk hasonlóképp változatos. A család férfi tagjainak nyugodtan felolvashatod az itt következő félmondatot, miszerint nálunk többféle sör is van csapon, a lányokat gazdag koktélválasztékunk deríti jobb kedvre, és a borkedvelő családtagoknak is lehetősége lesz valami újat megkóstolni. 14 féle kávénkból nem lesz majd könnyű választani az ebéd után, de mi szívesen megvárjuk, amíg döntésre jutsz.

 


Cseréld a családi étkezőt étteremre!


A hagyományos, vagyis az otthon töltött, nagy családi ebédek és együttlétek jól ismert velejárója a félnapos sütés-főzés, a csordultig telt mosogató, és a vendégvárást követő csatatér. Ha az Ypsilont választjátok az étkező helyett, mindezt átvállaljuk, nektek pedig csak egymással kell törődni, és a meghittségről sem kell lemondani – meg az esti fociról sem…
 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Budapest

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Párommal tértünk be az étterembe koncert előtt ! Nagyon sokan voltak de ennek ellenére hamar meg kaptunk mindent :) ételek finomak voltak , a felszolgáló hölgy kedves volt és egy nagyon finom bort ajánlott ! Külön tetszett, hogy egész vacsora alatt Demjén zene szólt !...


Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

További hírek
New York Café TripAdvisor