Étlapunkon található ételek, melyek vendégeink kedvencei

Foglalás

KARÁCSONYI BEMELEGÍTÉS!

Részletek »

Ünnepi nyitvatartás

Részletek »

Szilveszter az Ypsilon Caféban!

Részletek »

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »
| Szerző: Ypsilon Café

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Étlapunk kedvencei

Külföldi vendégeink természetesen a klasszikus magyaros ételeket szeretnék megkóstolni, érthető módon – például a gulyáslevest, a cigánypecsenyét, a lecsós ételeket vagy a marhapörköltet, de ide sorolhatjuk a kedvenc desszertünket, a somlói galuskát is. Mivel sok külföldi vendég érkezik hozzánk, ezért nagyon figyelünk arra, hogy a speciális magyaros ételek mindig szerepeljenek az étlapunkon. Céges eseményeknél gyakran előfordul, hogy az alkalmazottak között több külföldi munkatárs is akad, ilyen esetekben is ajánljuk, hogy a menüsorban szerepeljenek magyaros ízek.

Másik nagy kedvenc éttermünkben a steak. Nem véletlenül. Mióta húsérlelőnk megérkezett és ebben tartjuk a különféle húsokat, azóta sokkal finomabb, omlósabb steaket tudunk készíteni. A húsérlelőben meghatározott ideig, meghatározott hőmérsékleten érleljük a húst, mely során az veszít a nedvességtartalmából, így még ízletesebbé és karakteresebbé válik az étel. Étlapunkon ezért mindig szerepel többféle steak is.

A könnyebb ételek kedvelői számára szárnyasokból készült különlegességeket kínálunk. Ezekhez friss zöld salátát párolt zöldségeket vagy gyümölcsöt adunk. Ezek az ételek akár diéta idején is nyugodtan fogyaszthatók, de akkor is jó választás, ha a vacsora túl későre esik, és nem szeretnénk tele gyomorral, álmatlanul forgolódva tölteni az éjszakát.

A desszertek közül természetesen a csokoládés finomságok a legnépszerűbbek. Az örök kedvenc somlói galuska mellett a csokoládé szuflé is nagy népszerűségnek örvend, melyet gyümölcsvelővel és vanília fagylalttal kínálunk.

Tizennégy féle kávékülönlegességünk közül biztosan mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt: rövid erős, hosszú sok tejjel, tejhabos vagy tejszínhabos. Természetesen a késő esti vacsorákhoz koffeinmentes változatokat is kínálunk. Alkoholos kávéink tovább fokozzák az élvezeteket: az ír kávé vagy a Bailey’s cappuccino szintén nagy kedvenc nálunk.

 

Önt is várjuk szeretettel az Ypsilon Café-ba egy jó ebédre vagy vacsorára!

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Jó hely baráti vagy céges rendezvényekre!

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Céges karácsonyi vacsorán vettem részt és csak ajánlani tudom a helyet. A megérkezést követően az asztal egyből a rendelkezésre állt. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak. Az ételek frissek és finomak. Egy szuper este volt. A végét megkoronázta, hogy 10-11 körül indult a karaoke/retro buli...


Ünnepi nyitvatarásunk
Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

Te is az egészséges életmód híve vagy? Mész idén a FitBalancera? A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

További hírek
New York Café TripAdvisor