Étlapunkon található ételek, melyek vendégeink kedvencei

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »
| Szerző: Ypsilon Café

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Étlapunk kedvencei

Külföldi vendégeink természetesen a klasszikus magyaros ételeket szeretnék megkóstolni, érthető módon – például a gulyáslevest, a cigánypecsenyét, a lecsós ételeket vagy a marhapörköltet, de ide sorolhatjuk a kedvenc desszertünket, a somlói galuskát is. Mivel sok külföldi vendég érkezik hozzánk, ezért nagyon figyelünk arra, hogy a speciális magyaros ételek mindig szerepeljenek az étlapunkon. Céges eseményeknél gyakran előfordul, hogy az alkalmazottak között több külföldi munkatárs is akad, ilyen esetekben is ajánljuk, hogy a menüsorban szerepeljenek magyaros ízek.

Másik nagy kedvenc éttermünkben a steak. Nem véletlenül. Mióta húsérlelőnk megérkezett és ebben tartjuk a különféle húsokat, azóta sokkal finomabb, omlósabb steaket tudunk készíteni. A húsérlelőben meghatározott ideig, meghatározott hőmérsékleten érleljük a húst, mely során az veszít a nedvességtartalmából, így még ízletesebbé és karakteresebbé válik az étel. Étlapunkon ezért mindig szerepel többféle steak is.

A könnyebb ételek kedvelői számára szárnyasokból készült különlegességeket kínálunk. Ezekhez friss zöld salátát párolt zöldségeket vagy gyümölcsöt adunk. Ezek az ételek akár diéta idején is nyugodtan fogyaszthatók, de akkor is jó választás, ha a vacsora túl későre esik, és nem szeretnénk tele gyomorral, álmatlanul forgolódva tölteni az éjszakát.

A desszertek közül természetesen a csokoládés finomságok a legnépszerűbbek. Az örök kedvenc somlói galuska mellett a csokoládé szuflé is nagy népszerűségnek örvend, melyet gyümölcsvelővel és vanília fagylalttal kínálunk.

Tizennégy féle kávékülönlegességünk közül biztosan mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt: rövid erős, hosszú sok tejjel, tejhabos vagy tejszínhabos. Természetesen a késő esti vacsorákhoz koffeinmentes változatokat is kínálunk. Alkoholos kávéink tovább fokozzák az élvezeteket: az ír kávé vagy a Bailey’s cappuccino szintén nagy kedvenc nálunk.

 

Önt is várjuk szeretettel az Ypsilon Café-ba egy jó ebédre vagy vacsorára!

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Koncert előtt és után

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Szombaton egy koncert előtt mentünk be vacsorázni, sokan voltak, de mindent időben megkaptunk, udvarias volt a személyzet is. Ajánlották, hogy térjünk vissza a koncert után a buliba, így is tettük, és nem bántuk meg! Mindannyian nagyon jól szórakoztunk, jövünk máskor is! Köszönjük!


Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

Ribeye érlelőhűtőben - étterem Budapest

Sokszor van úgy, hogy egy étlapon található étel megnevezéséből egyáltalán nem tudunk rájönni, hogy valójában mit is takar a név. Nem szégyen ez, hiszen, ha nem járunk túl sűrűn étterembe, akkor nem kell, hogy tisztában legyünk ezekkel a kifejezésekkel. Kérdezzük meg bátran a pincéreket, ők készséggel segítenek ebben is. Azért, hogy felszolgálóink dolgát kicsit megkönnyítsük, íme néhány gondolat arról, hogy mit is takar a ribeye kifejezés.  

Ajándék babaváró bulira

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

Gyerekkel az étteremben

„Amíg ketten voltunk, sokat jártunk étterembe. Hétköznap esténként és hétvégén is. Amellett, hogy nem kell a konyhában tölteni órákat, hogy valami normális ennivalót elkészítsünk, az étterembe járásnak megvan a maga különleges hangulata. De mióta a gyerekek megszülettek, talán csak nyaralások alkalmával tévedünk be oda.” Így kell ennek lennie?

További hírek
New York Café TripAdvisor