Az Ypsilon Café igazi gyerekbarát étterem játszósarokkal

Foglalás

KARÁCSONYI BEMELEGÍTÉS!

Részletek »

Ünnepi nyitvatartás

Részletek »

Szilveszter az Ypsilon Caféban!

Részletek »

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Gyerekbarát étterem

Gyerekbarát étterem

Az Ypsilon Café gyerekbarát étterem. Nálunk jól érezhetik magukat a legkisebbek is, hiszen hétvégenként gyereksarokkal várjuk őket. Igény esetén természetesen hétköznaponként sem maradnak játék nélkül a gyerekek. Az étterem méretéből adódóan mindig van lehetőség játszósarok kialakítására. Így, ha bármikor család érkezik hozzánk kisgyermekkel, akkor a gyerekbarát étterem feltételeinek megfelelően pillanatok alatt komplett kis játszósarkot varázsolunk számukra.

Etetőszék a gyerekbarát étteremben – ez valóban fontos

Gyakran előfordul, hogy babával érkeznek vendégeink gyerekbarát éttermünkbe. Ilyenkor a pincér azonnal felajánlja az etetőszékünket. Praktikus és kényelmes a baba számára, hiszen az etetőszékben üldögélve látja a család többi tagját, nézelődhet vagy játszhat is ebben. Ha már elmúlt egy éves, adhatunk neki kenyérhéjat, vagy ha már ennél is nagyobb, akkor az ételeket is megkóstolhatja. Az etetőszék használata a szülők számára is nagy kényelmet jelent, mert így számukra is adott a lehetőség a nyugodt étkezésre és beszélgetésre.

 

Ne féljünk attól, hogy gyerekekkel induljunk egy étterembe, főleg, ha gyerekbarát étteremről van szó

A szülők gyakran vonakodnak attól, hogy étterembe étkezzenek néhány éves csemetéjükkel. Tartanak attól, hogy a kicsit nem fogják tudni „kordában tartani”, rendetlenkedni fog, esetleg nyűgös lesz. Egy gyerekbarát étterem mindenre fel van készülve annak érdekében, hogy az éttermi tartózkodás alatt a lehető legjobban érezze magát mindenki. Ezért készülünk játszósarokkal, etetőszékkel és családbarát hozzáállással. Ennek ellenére néhány tanács a szülőknek, hogy biztosan ne legyen gond. Ne tervezzük meg az indulás pontos időpontját. Ha álmos a gyermek, akkor inkább tegyük le egy picit aludni és induljunk egy-két órával később. Kipihent, vidám gyerekkel minden sokkal könnyebb. Ha még túl pici, akkor vigyük magunkkal az ő ételeit – például babakekszet, bébiételt – amit majszolgathat, amíg mi a steakünket fogyasztjuk. Ha még a szájába veszi a játékokat és nem szeretnénk, hogy a gyerekbarát éttermünkben található közös játékokkal ezt tegye, akkor tegyünk a táskába két-három saját játékot, amit aztán váltogathatunk, ezzel is fenntartva az érdeklődését.

 

Nagyobb gyerekek és a gyerekbarát étterem

Ha már óvodás vagy kisiskolás gyerekkel indulunk étterembe, akkor könnyebb dolgunk van. Hiszen az étterembe található játékokkal valószínűleg nagyon jól el fog játszani – csupa olyan játék, ami otthon nincs. Emellett néhány percben elmondhatjuk neki az alapvető éttermi tartózkodás szabályait – természetesen az életkori sajátosságainak megfelelően, hangsúlyozva azt, hogy ha ezeket igyekszünk betartani (ha nem sikerül az sem baj) akkor igazán jól fogja érezni magát a család együtt a közös ebéd vagy vacsora ideje alatt. Többszöri éttermi étkezés után a gyerek megszokja majd a környezetet, elfogadja a szabályokat, örül az új ízeknek és az együtt töltött időnek.

 


címkék:

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Jó hely baráti vagy céges rendezvényekre!

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Céges karácsonyi vacsorán vettem részt és csak ajánlani tudom a helyet. A megérkezést követően az asztal egyből a rendelkezésre állt. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak. Az ételek frissek és finomak. Egy szuper este volt. A végét megkoronázta, hogy 10-11 körül indult a karaoke/retro buli...


Ünnepi nyitvatarásunk
Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

Te is az egészséges életmód híve vagy? Mész idén a FitBalancera? A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

További hírek
New York Café TripAdvisor