Gyerekekkel is nyugodtan mehetünk étterembe, pláne, ha gyereksarkot is biztosítanak számunkra, ahogy az Ypsilon Café-ban

Foglalás

KARÁCSONYI BEMELEGÍTÉS!

Részletek »

Ünnepi nyitvatartás

Részletek »

Szilveszter az Ypsilon Caféban!

Részletek »

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »
| Szerző: Ypsilon Café

Gyerekekkel étterembe? Miért ne?

„Amíg ketten voltunk, sokat jártunk étterembe. Hétköznap esténként és hétvégén is. Amellett, hogy nem kell a konyhában tölteni órákat, hogy valami normális ennivalót elkészítsünk, az étterembe járásnak megvan a maga különleges hangulata. De mióta a gyerekek megszülettek, talán csak nyaralások alkalmával tévedünk be oda.” Így kell ennek lennie?

Gyerekkel az étteremben

 

 

Kamaszgyermek az étteremben

Egy hangulatos étterem, halk zenével, kedves pincérekkel elegendő ahhoz, hogy az egész napi rohanást elfelejthessük. Figyelmünk partnerünkre irányul, beszélgetünk, élvezzük egymás társaságát egy pohár könnyű bor és egy finom vacsora mellett. Nagyobb gyerekekkel, szintén nagyon élvezetes tud lenni egy családi vacsora vagy hétvégén egy ebéd. A kamaszok szókimondó, kissé szarkasztikus humora igazán vidám hangulatot teremt. Itt az Ypsilonban sokszor látunk vendégül családokat két-három kamasz gyermekkel, akik jó hangulatban, néha nagyokat nevetve élvezik az együttlétet.

 

 

 

 

 

Babával az étteremben

Ha egészen pici babánk van, akkor sem kell lemondani az éttermi étkezésről. Kis tervezés és rugalmasság elegendő, hogy a párunkkal vacsorázzunk egy gyertyafényes étteremben. A babák ugyanis (ideális esetben) esznek és alszanak. Ha tehát jól megetetjük a picit, akkor biztosan van legalább két-három óránk, ami pont elég arra, hogy nyugodtan megvacsorázzunk egy közeli étteremben. Mire a baba rájön, hogy ismét éhes és hangot is ad a nagy felismerésnek, mi már ismét otthon lehetünk, tele hassal és persze kellemes élményekkel, amiket az előző néhány óra okozott. Alakulhat úgy is, hogy a baba egész nap nyűgös, sírós. Ebben az esetben inkább halasszuk el a programot máskorra. Fő a rugalmasság!

 

Kisgyermekkel az étteremben

De mi a helyzet akkor, ha van két égetni valóan rossz 3-5 év körüli gyermekünk? Valóban ez a legnehezebb szituáció, de megoldható. Ha időben hozzászoktatjuk a kisgyermeket az éttermek világához, akkor nagyon hamar meg fogja tanulni, hogyan kell viselkedni, mit szabad és mit nem. Butaság azt mondani, hogy egy ekkora gyereknek büntetés másfél-két órát az asztalnál ülni. Gondoljunk csak bele! Simán ül a tévé előtt ennyi ideig. Természetesen készüljük játékokkal „vészhelyzet esetére”, ilyenkor nyugodtan odaadhatjuk neki a tabletet, vagy a telefont is. Vihetünk az étterembe színezőt vagy egy marék legót is akár. Ezekkel a dolgokkal sokáig elvannak a gyerekek. Nálunk az Ypsilon Café-ban hétvégenként játszósarok várja a gyerekeket, így sosincs gond a rossz magaviselettel, vagy a hangoskodással. 

Asztalfoglaláshoz kérem, kattintson ide!

A cél mégis az lenne, hogy a közös étkezés alatt a család beszélgessen, együtt legyen. Már „hallom” is, ahogy néhány szülő felmordul olvasás közben… az én gyerekem biztos képtelen egy étteremben nyugton maradni! Ne becsüljük alá gyermekünk képességeit és a sajátunkét sem! Ahelyett, hogy azt hajtogatjuk neki, hogy „maradj csöndben!” vagy „ne nyúlj hozzá!” vagy „ne kiabálj!” – lássuk be, sok szülő fantáziája leginkább eddig terjed - helyette inkább foglalkoztassuk őt, kérdezzük, meg, hogy kivel játszott ma az oviban, vagy az a kisautó amit magával hozott milyen gyorsan tud menni és itt van ez a csomag puzzle is, rakjuk ki közösen, amíg megérkezik a rántotthús!  


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Jó hely baráti vagy céges rendezvényekre!

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Céges karácsonyi vacsorán vettem részt és csak ajánlani tudom a helyet. A megérkezést követően az asztal egyből a rendelkezésre állt. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak. Az ételek frissek és finomak. Egy szuper este volt. A végét megkoronázta, hogy 10-11 körül indult a karaoke/retro buli...


Ünnepi nyitvatarásunk
Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

Te is az egészséges életmód híve vagy? Mész idén a FitBalancera? A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

További hírek
New York Café TripAdvisor