Az Ypsilon Café vállalja halotti torok megszervezését és lebonyolítását

Foglalás

Szilveszter az Ypsilon Caféban!

Részletek »

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Halotti tor helyszín

Halotti tor helyszín

Sajnos mindenki életében vannak olyan nehéz időszakok, amikor egy szeretett hozzátartozónktól vagy barátunktól végső búcsút kell venni. Az ilyen időszakokat senki nem tudja elkerülni. A gyász hosszú és fájdalmas folyamata, főként a búcsúzás pillanatai utáni időszak nagyon nehéz, érzelmileg sőt, fizikailag is megterhelő feladat mindenki számára. Ezért a halotti tor rendezésével járó munkát érdemes másra bízni, így biztosítva magunk számára is a búcsúzás lehetőségét. Az Ypsilon Café, mint halotti tor helyszín hozzáértéssel és együttérző hozzáállással veszi át a halotti tor megszervezésével járó feladatokat, így teremtve lehetőséget a gyászolóknak a nyugodt, közös megemlékezésre.

 

Halotti tor helyszín Budapesten az Ypsilon Café-ban

Az előzetesen egyeztetett menüsorokat és italokat meghatározott menetrend szerint szolgáljuk fel a halotti tor helyszínén, az Ypsilon Café-ban és kollégáink a rendezvény teljes ideje alatt rendelkezésre állnak, bármilyen probléma esetén. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk halotti torok rendezésében, így garantálhatjuk, hogy megoldást találunk minden hirtelen felmerülő gondra.

 

A halotti tor helyszínének kiválasztása

A halotti tor helyszíne, az Ypsilon Café Budapesten a városközponthoz közel található, a Stefánia út és a Hungária körút kereszteződésénél. Könnyen megközelíthető autóval vagy akár tömegközlekedéssel is.  Éttermünk sötétebb színei megfelelő hangulatot teremtenek az emlékezéshez. Ételeink kifogástalan minőségéhez kedvező árak társulnak.

Amennyiben halotti tor helyszínt keres, kérje segítségünket ide kattintva, mi hamarosan visszahívjuk, hogy a részleteket megbeszélhessük. Engedje, hogy ezt az amúgy is nehéz időszakot a lehetőségekhez képest könnyebbé tegyünk Önöknek.


címkék:

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

További hírek
New York Café TripAdvisor