Halotti tor - Nosztalgia az elhunytról egy harmonikus helyen, ízletes ételekkel

Foglalás

Foci VB lázban égsz?

Nézd nálunk teraszunknon, vagy éttermünkben.

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Karaoke Party

Minden pénteken 22:00–01:00-ig.

Részletek »

Latin Disco Party

2018. június 15., 22:00–4:00-ig.

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Halotti tor

Egy szerettünk elvesztésénél nagyobb fájdalmat elképzelni sem tudunk, s míg feldolgozni sosem lehet ezt a traumát, de mint az élet természetes velejárója nincs más választásunk, el kell azt fogadnunk.

Halotti tor az Ypsilon Café-ban

Halotti tor az Ypsilon Café-ban!

 

Éttermünk megjelenésében a sötét színek dominálnak, mely az esemény komolyságához méltó hangulatot teremt. 

 

Különtermünk pedig lehetőséget kínál arra, hogy a többi vendégtől elszeparáltan költhessük el ebédünket.

 

Az Ypsilon Café továbbá könnyen megközelíthető Budapest bármely kerületéből (illetve vidékről is), hiszen a Stadionok metrómegállótól mindössze néhány percre, a Stefánia út 1. szám alatt található.

 

Ételeink kedvező ára kifogástalan minőséggel párosul, kollégáink pedig próbálnak minden egyéni igényt kielégíteni a halotti torral kapcsolatban.

 

Ide kattintva felveheti velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresik Önt, s további kérdéseit is készséggel megválaszolják

 

Halotti tor – Búcsú az elhunyttól

 

A temetésen összegyűlnek a rég nem látott rokonok, barátok s együtt vesznek búcsút az elhunyttól. Ez a szomorú, mélységes letargia a halotti tor alkalmával oldódhat egy kissé, melyet az elhunyt tiszteletére szokás megrendezni. Ilyenkor a közeli családtagok és hozzátartozók a temetési szertartást követően egy étterembe vonulnak át, ahol a halotti tor alkalmával nosztalgikus beszélgetések közepette idézik fel legkedvesebb emlékeiket az elhunyttal kapcsolatban.

 

Viselkedés a halotti toron

 

Nincsen elvárt viselkedési szabály a halotti torokat illetően. Éppúgy előfordulhat egy sírós, csendes ebéd, mint egy vidámabb hangulatú tisztelgés az elhunyt fölött.

 

Bár a halotti toron már oldottabb a hangulat a temetéshez képest, ez az ebéd nem az önfeledt nevetés helye. Senki nem várja el tőlünk, hogy egész étkezés alatt könnybe lábadt szemekkel, csendben üljünk helyünkön (hacsak nem éppen erre van szükségünk), ugyanakkor illetlenség lehet a legközelebbi hozzátartozókkal szemben, ha hangosan felkacagunk az asztal túlvégén. A halotti tor alkalmával mind az elhunytat, mind pedig a közeli hozzátartozókat tiszteljük meg azzal, hogy – még ha nehezünkre is esik – visszafogottabban viselkedünk!

 

 

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Budapest

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Egy menüre jöttünk be ebèdkor, megfelelő adag, jò kiszolgàlàs, minden rendben volt, màskor is visszajövünk.


Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

Ribeye érlelőhűtőben - étterem Budapest

Sokszor van úgy, hogy egy étlapon található étel megnevezéséből egyáltalán nem tudunk rájönni, hogy valójában mit is takar a név. Nem szégyen ez, hiszen, ha nem járunk túl sűrűn étterembe, akkor nem kell, hogy tisztában legyünk ezekkel a kifejezésekkel. Kérdezzük meg bátran a pincéreket, ők készséggel segítenek ebben is. Azért, hogy felszolgálóink dolgát kicsit megkönnyítsük, íme néhány gondolat arról, hogy mit is takar a ribeye kifejezés.  

Ajándék babaváró bulira

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

További hírek
New York Café TripAdvisor