Halotti tor - Nosztalgia az elhunytról egy harmonikus helyen, ízletes ételekkel

Foglalás

KARÁCSONYI BEMELEGÍTÉS!

Részletek »

Ünnepi nyitvatartás

Részletek »

Szilveszter az Ypsilon Caféban!

Részletek »

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Halotti tor

Egy szerettünk elvesztésénél nagyobb fájdalmat elképzelni sem tudunk, s míg feldolgozni sosem lehet ezt a traumát, de mint az élet természetes velejárója nincs más választásunk, el kell azt fogadnunk.

Halotti tor az Ypsilon Café-ban

Halotti tor az Ypsilon Café-ban!

 

Éttermünk megjelenésében a sötét színek dominálnak, mely az esemény komolyságához méltó hangulatot teremt. 

 

Különtermünk pedig lehetőséget kínál arra, hogy a többi vendégtől elszeparáltan költhessük el ebédünket.

 

Az Ypsilon Café továbbá könnyen megközelíthető Budapest bármely kerületéből (illetve vidékről is), hiszen a Stadionok metrómegállótól mindössze néhány percre, a Stefánia út 1. szám alatt található.

 

Ételeink kedvező ára kifogástalan minőséggel párosul, kollégáink pedig próbálnak minden egyéni igényt kielégíteni a halotti torral kapcsolatban.

 

Ide kattintva felveheti velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresik Önt, s további kérdéseit is készséggel megválaszolják

 

Halotti tor – Búcsú az elhunyttól

 

A temetésen összegyűlnek a rég nem látott rokonok, barátok s együtt vesznek búcsút az elhunyttól. Ez a szomorú, mélységes letargia a halotti tor alkalmával oldódhat egy kissé, melyet az elhunyt tiszteletére szokás megrendezni. Ilyenkor a közeli családtagok és hozzátartozók a temetési szertartást követően egy étterembe vonulnak át, ahol a halotti tor alkalmával nosztalgikus beszélgetések közepette idézik fel legkedvesebb emlékeiket az elhunyttal kapcsolatban.

 

Viselkedés a halotti toron

 

Nincsen elvárt viselkedési szabály a halotti torokat illetően. Éppúgy előfordulhat egy sírós, csendes ebéd, mint egy vidámabb hangulatú tisztelgés az elhunyt fölött.

 

Bár a halotti toron már oldottabb a hangulat a temetéshez képest, ez az ebéd nem az önfeledt nevetés helye. Senki nem várja el tőlünk, hogy egész étkezés alatt könnybe lábadt szemekkel, csendben üljünk helyünkön (hacsak nem éppen erre van szükségünk), ugyanakkor illetlenség lehet a legközelebbi hozzátartozókkal szemben, ha hangosan felkacagunk az asztal túlvégén. A halotti tor alkalmával mind az elhunytat, mind pedig a közeli hozzátartozókat tiszteljük meg azzal, hogy – még ha nehezünkre is esik – visszafogottabban viselkedünk!

 

 

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Jó hely baráti vagy céges rendezvényekre!

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Céges karácsonyi vacsorán vettem részt és csak ajánlani tudom a helyet. A megérkezést követően az asztal egyből a rendelkezésre állt. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak. Az ételek frissek és finomak. Egy szuper este volt. A végét megkoronázta, hogy 10-11 körül indult a karaoke/retro buli...


Ünnepi nyitvatarásunk
Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

Te is az egészséges életmód híve vagy? Mész idén a FitBalancera? A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

További hírek
New York Café TripAdvisor