Halotti tor - Nosztalgia az elhunytról egy harmonikus helyen, ízletes ételekkel

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »

Halotti tor

Egy szerettünk elvesztésénél nagyobb fájdalmat elképzelni sem tudunk, s míg feldolgozni sosem lehet ezt a traumát, de mint az élet természetes velejárója nincs más választásunk, el kell azt fogadnunk.

Halotti tor az Ypsilon Café-ban

Halotti tor az Ypsilon Café-ban!

 

Éttermünk megjelenésében a sötét színek dominálnak, mely az esemény komolyságához méltó hangulatot teremt. 

 

Különtermünk pedig lehetőséget kínál arra, hogy a többi vendégtől elszeparáltan költhessük el ebédünket.

 

Az Ypsilon Café továbbá könnyen megközelíthető Budapest bármely kerületéből (illetve vidékről is), hiszen a Stadionok metrómegállótól mindössze néhány percre, a Stefánia út 1. szám alatt található.

 

Ételeink kedvező ára kifogástalan minőséggel párosul, kollégáink pedig próbálnak minden egyéni igényt kielégíteni a halotti torral kapcsolatban.

 

Ide kattintva felveheti velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresik Önt, s további kérdéseit is készséggel megválaszolják

 

Halotti tor – Búcsú az elhunyttól

 

A temetésen összegyűlnek a rég nem látott rokonok, barátok s együtt vesznek búcsút az elhunyttól. Ez a szomorú, mélységes letargia a halotti tor alkalmával oldódhat egy kissé, melyet az elhunyt tiszteletére szokás megrendezni. Ilyenkor a közeli családtagok és hozzátartozók a temetési szertartást követően egy étterembe vonulnak át, ahol a halotti tor alkalmával nosztalgikus beszélgetések közepette idézik fel legkedvesebb emlékeiket az elhunyttal kapcsolatban.

 

Viselkedés a halotti toron

 

Nincsen elvárt viselkedési szabály a halotti torokat illetően. Éppúgy előfordulhat egy sírós, csendes ebéd, mint egy vidámabb hangulatú tisztelgés az elhunyt fölött.

 

Bár a halotti toron már oldottabb a hangulat a temetéshez képest, ez az ebéd nem az önfeledt nevetés helye. Senki nem várja el tőlünk, hogy egész étkezés alatt könnybe lábadt szemekkel, csendben üljünk helyünkön (hacsak nem éppen erre van szükségünk), ugyanakkor illetlenség lehet a legközelebbi hozzátartozókkal szemben, ha hangosan felkacagunk az asztal túlvégén. A halotti tor alkalmával mind az elhunytat, mind pedig a közeli hozzátartozókat tiszteljük meg azzal, hogy – még ha nehezünkre is esik – visszafogottabban viselkedünk!

 

 

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Budapest

Értékelés időpontja: 4 nappal ezelőtt

Nagyon szuper kis hely csak ajánlani tudom mindenkinek. Koncert előtt voltunk nagyon sokan voltak, de így is precíz kiszolgálásban és fenomenális ételekben részesültünk! Biztos, hogy visszatérünk. Köszönjük!


Ajándék babaváró bulira

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

Gyerekkel az étteremben

„Amíg ketten voltunk, sokat jártunk étterembe. Hétköznap esténként és hétvégén is. Amellett, hogy nem kell a konyhában tölteni órákat, hogy valami normális ennivalót elkészítsünk, az étterembe járásnak megvan a maga különleges hangulata. De mióta a gyerekek megszülettek, talán csak nyaralások alkalmával tévedünk be oda.” Így kell ennek lennie?

Kovászos uborka recept

Te is imádod a „koviubit”, de valahogy mégsem sikerül soha tökéletesre? Most megmutatjuk neked, hogyan készül nálunk – az Ypsilon Café-ban – ez a nem csak finom, hanem egészséges roppanós savanyúság. Ha követed házi receptünk minden lépését, akkor mostantól nem lesz gondod annak otthoni elkészítésével, s bármikor előveheted ezt a csemegét a családi ebédekhez.

Ebédidő fontossága

Időnk jelentős részét munkahelyünkön töltjük, ahol a vezetőség hatékony munkavégzést vár el tőlünk. Ahhoz pedig, hogy legjobb formánkat tudjuk nyújtani elengedhetetlen, hogy munka közben kicsit kikapcsolódjunk. Legyen szó fizikai vagy szellemi munkavégzésről, mind a test mind pedig az agy számára megerőltető a 8, illetve sokszor akár 10 órás folyamatos igénybevétel. A munkáltató nem véletlenül nyújt dolgozói számára ebédidőt, ez a fél vagy egy óra pontosan azt a célt szolgálja, hogy a dolgozók kikapcsolódjanak kicsit, feltöltődjenek energiával.

További hírek
New York Café TripAdvisor