Bízd ránk a hétvégi ebédet, látogass el családoddal az Ypsilon Caféba!

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »

Hétvégi családi ebéd

 

A hétvége szóljon a kikapcsolódásról és a pihenésről! Ha feltornyosultak a teendők, vagy egy kis különlegességre vágytok a családdal, akkor látogassatok el hozzánk, az Ypsilon Caféba, ahol számos ízletes fogás és ital közül választhattok, melyek között a család apraja-nagyja megtalálja a szívéhez legközelebb állót. Hogy az ebéd valóban kikapcsolódás és élmény legyen az egész családnak, hétvégenként gyermek játszósarokkal, sok érdekes játékkal várjuk a legkisebbeket és a kicsit nagyobbakat is. 

 

Az Ypsilon Café kellemes kikapcsolódást ígér a hétvégi családi ebédek alkalmával

Hétvégi családi ebéd az Ypsilon Caféban

 

Egy fárasztó munkahét után, mikor mindenki a pihenésre vágyik néha megengedhetünk magunknak egy kis kényeztetést. Miért ne választhatnánk tehát egy éttermi ebédet családunk számára, mely egyszerre biztosít kellemes kikapcsolódást egész családunk számára, illetve még időt és energiát is megtakaríthatunk vele?

A konyhában való sürgés-forgás mi már csak tudjuk, mennyire kellemes időtöltés, de olykor jó, ha valaki leveszi a vállunkról a terhet és a konyhai munkálatok helyett időnket gyermekeinkkel és családunkkal tölthetjük, hogy valóban a pihenés jegyében teljen a hétvégénk. Ha szeretnél asztalt foglalni hétvégi családi ebédre, akkor kattints ide! 

 

Játszósarok a hétvégi családi ebédekhez

 

A kisgyermekes családoknak a hétvége alkalmából pedig külön gyermek játszósarokkal kedveskedünk, hogy a szülőknek is legyen egymásra és egy jó beszélgetésre idejük, mindezt úgy, hogy mindeközben gyermekük is jól szórakozik. Játszósarkunk kisebbek és nagyobbak számára is szórakoztató program lehet a finom falatokat követően.

Míg a szülők elbeszélgethetnek a heti eseményekről, addig kedves animátorunk gondoskodik a gyermekek felhőtlen szórakoztatásáról. 

 

Hogy a hétvége valóban a pihenés jegyében teljen, válassza éttermünket, ahol hangulatos helyszínnel, udvarias kiszolgálással és ízletes ételekkel várunk. 

 

Étlapunkat és italkínálatunkat ide kattintva érheted el.

 

Foglalj hozzánk asztalt ide kattintva!

 

Az asztalfoglalásodat kérjük, hogy 24 órával hamarabb jelezd!

Az asztalfoglalás csak visszaigazolás esetén érvényes!

 

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Budapest

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

Nagyon jol eresztuk magunkat az etelek es a kiszolgalas kivaloak voltak! Biztosan vissza terunk meg!!


Ebédidő fontossága

Időnk jelentős részét munkahelyünkön töltjük, ahol a vezetőség hatékony munkavégzést vár el tőlünk. Ahhoz pedig, hogy legjobb formánkat tudjuk nyújtani elengedhetetlen, hogy munka közben kicsit kikapcsolódjunk. Legyen szó fizikai vagy szellemi munkavégzésről, mind a test mind pedig az agy számára megerőltető a 8, illetve sokszor akár 10 órás folyamatos igénybevétel. A munkáltató nem véletlenül nyújt dolgozói számára ebédidőt, ez a fél vagy egy óra pontosan azt a célt szolgálja, hogy a dolgozók kikapcsolódjanak kicsit, feltöltődjenek energiával.

megfelelő viselet buliba

Itt a nyár, mindenki lázban ég, te pedig egy fárasztó hetet követően alig várod, hogy kiengedd a hétvége alkalmával a fáradt gőzt? Akkor csörrenj rá a barátokra és nyomás bulizni! Ennek kapcsán felmerülhet a kérdés: vajon mit vegyek fel? Mi segítünk ebben!

Családi ebéd

A családdal való időtöltés az egyik legkellemesebb kikapcsolódások közé tartozik, hiszen egy szeretteinkkel történő kellemes beszélgetés feltölt bennünket energiával.

Ypsilon Cafe - éttermi etikett

Étterembe járni pihentető kikapcsolódás, sokan azonban nincsenek tisztában az alapvető illemszabályokkal. Lássuk hát ezeket, amelyeket mindenkinek ajánlott betartani, ha szeretné elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

További hírek
New York Café TripAdvisor