Bízd ránk a hétvégi ebédet, látogass el családoddal az Ypsilon Caféba!

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »

Hétvégi családi ebéd

 

A hétvége szóljon a kikapcsolódásról és a pihenésről! Ha feltornyosultak a teendők, vagy egy kis különlegességre vágytok a családdal, akkor látogassatok el hozzánk, az Ypsilon Caféba, ahol számos ízletes fogás és ital közül választhattok, melyek között a család apraja-nagyja megtalálja a szívéhez legközelebb állót. Hogy az ebéd valóban kikapcsolódás és élmény legyen az egész családnak, hétvégenként gyermek játszósarokkal, sok érdekes játékkal várjuk a legkisebbeket és a kicsit nagyobbakat is. 

 

Az Ypsilon Café kellemes kikapcsolódást ígér a hétvégi családi ebédek alkalmával

Hétvégi családi ebéd az Ypsilon Caféban

 

Egy fárasztó munkahét után, mikor mindenki a pihenésre vágyik néha megengedhetünk magunknak egy kis kényeztetést. Miért ne választhatnánk tehát egy éttermi ebédet családunk számára, mely egyszerre biztosít kellemes kikapcsolódást egész családunk számára, illetve még időt és energiát is megtakaríthatunk vele?

A konyhában való sürgés-forgás mi már csak tudjuk, mennyire kellemes időtöltés, de olykor jó, ha valaki leveszi a vállunkról a terhet és a konyhai munkálatok helyett időnket gyermekeinkkel és családunkkal tölthetjük, hogy valóban a pihenés jegyében teljen a hétvégénk. Ha szeretnél asztalt foglalni hétvégi családi ebédre, akkor kattints ide! 

 

Játszósarok a hétvégi családi ebédekhez

 

A kisgyermekes családoknak a hétvége alkalmából pedig külön gyermek játszósarokkal kedveskedünk, hogy a szülőknek is legyen egymásra és egy jó beszélgetésre idejük, mindezt úgy, hogy mindeközben gyermekük is jól szórakozik. Játszósarkunk kisebbek és nagyobbak számára is szórakoztató program lehet a finom falatokat követően.

Míg a szülők elbeszélgethetnek a heti eseményekről, addig kedves animátorunk gondoskodik a gyermekek felhőtlen szórakoztatásáról. 

 

Hogy a hétvége valóban a pihenés jegyében teljen, válassza éttermünket, ahol hangulatos helyszínnel, udvarias kiszolgálással és ízletes ételekkel várunk. 

 

Étlapunkat és italkínálatunkat ide kattintva érheted el.

 

Foglalj hozzánk asztalt ide kattintva!

 

Az asztalfoglalásodat kérjük, hogy 24 órával hamarabb jelezd!

Az asztalfoglalás csak visszaigazolás esetén érvényes!

 

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

Ribeye érlelőhűtőben - étterem Budapest

Sokszor van úgy, hogy egy étlapon található étel megnevezéséből egyáltalán nem tudunk rájönni, hogy valójában mit is takar a név. Nem szégyen ez, hiszen, ha nem járunk túl sűrűn étterembe, akkor nem kell, hogy tisztában legyünk ezekkel a kifejezésekkel. Kérdezzük meg bátran a pincéreket, ők készséggel segítenek ebben is. Azért, hogy felszolgálóink dolgát kicsit megkönnyítsük, íme néhány gondolat arról, hogy mit is takar a ribeye kifejezés.  

Ajándék babaváró bulira

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

További hírek
New York Café TripAdvisor