Ypsilon Café Étterem

Étterem

Gyilkosság a vacsorán…egy a megszokottól eltérő vacsora. Egy bűncselekményt követtek el és csak Te segíthetsz megtalálni a tettest! Tedd próbára nyomozói képességedet!

Menü:

Welcome drink: Plum shot vagy Safe sex on the Beach

  • Spárgakrémleves füstölt libamell csíkokkal
  • -     Baconba göngyölt sertésszűz karfiolos - füstölt sajtos fritattával, meleg paprika relish-vel
  • -     Csokoládés ganache kajszibarackkal

 Időpont: 2015. június 5. 19.00

Részvételi díj: 9.900 Ft/fő, foglalás ajánlott!

gyilkossag-vacsoran-interaktiv-vacsoraszinhaz-majusi-juniusi-ajanloja-budapest-1-o 

 

Éttermünk 2011 augusztusára teljes átalakításon esett át. Megőrizte azokat a korábbi létesítményeit, kiszolgáló egységeit, amelyek rendezvényeit és  programjait lehetővé tették, bővült ugyanakkor számtalan új funkcióval. Az étterem alkalmas 100-150 fő befogadására esküvőkön, születésnapi rendezvényeken vagy céges találkozók és üzleti vacsorák helyszínéül.

étterem bejáratYpsilon Cafe - bejárat 

  Az Ypsilon Cafe Zugló egyetlen olyan szórakozóhelye, mely étterem és kávéház is egyben.  Budapesten rendkívül jól megközelíthető helyen, a Stadionok metróállomás és a Papp László Sportaréna közelében található. 

   Chefünk irányításával minőségi ételeket készítünk és tálalunk a magyaros és a nemzetközi konyha remekeiből vendégeink vacsora asztalára.

   A félévente megújuló étlap tartalmaz számos szezonális ételt, illetve alapanyagot is, ételeinkhez széles bor és pálinka kínálat társul.

   Éttermünk várja a rendezvény, az esküvő, a születésnap, a névnap, az osztálytalálkozó, a ballagás, a céges buli, a lánybúcsú, a legénybúcsú, alkalmából érkezőket.

 A meghitt atmoszféra mellett, több óriás kivetítő, plazma tévé, komoly hangtechnika áll rendelkezésre a sportközvetítések minőségi sugárzására.

    Tavasztól őszig a hangulatos kerthelyiség kitűnő találkozási hely, a koktél, a bor vagy az itallapunk széles választéka garancia a felfrissülésre. Kerthelyiségünk hatalmas platánfái kellemesen hűs perceket kínálnak.

    Karaoke party minden pénteken és szombaton, a hajnal 4-ig tartó buli csinos hoszteszek által kínált promóciók és ital akciók helyszíne.

  A budapesti étterem programjai közt az őszi – téli időszakban a borvacsora mellett malacsütés és sörkóstoló is várja a vendégeket, míg a tavaszi – nyári ajánlatok közt karaoke partyk, legény- és leánybúcsúk, esküvői rendezvények a legkeresettebb ajánlatok.

   Kóstolja meg Ön is! 

 

 

 

A műszaki-technológiai háttérfejlesztés az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg

umfteu-logo