Ypsilon Café Étterem

Étterem

 

1 Eurós party

Részletek:
http://www.ypsiloncafe.hu/index.php/hu/retro-disco 


Éttermünk 2011 augusztusára teljes átalakításon esett át. Megőrizte azokat a korábbi létesítményeit, kiszolgáló egységeit, amelyek rendezvényeit és  programjait lehetővé tették, bővült ugyanakkor számtalan új funkcióval. Az étterem alkalmas 100-150 fő befogadására esküvőkön, születésnapi rendezvényeken vagy céges találkozók és üzleti vacsorák helyszínéül.

étterem bejáratYpsilon Cafe - bejárat 

 Az alábbi linken egy virtuális séta keretében megtekintheti éttermünket:

http://www.panorama-fotozas.hu/ypsiloncafe


Az Ypsilon Cafe Zugló egyetlen olyan szórakozóhelye, mely étterem és kávéház is egyben.  Budapesten rendkívül jól megközelíthető helyen, a Stadionok metróállomás és a Papp László Sportaréna közelében található. 

   Chefünk irányításával minőségi ételeket készítünk és tálalunk a magyaros és a nemzetközi konyha remekeiből vendégeink vacsora asztalára.

   A félévente megújuló étlap tartalmaz számos szezonális ételt, illetve alapanyagot is, ételeinkhez széles bor és pálinka kínálat társul.

   Éttermünk várja a rendezvény, az esküvő, a születésnap, a névnap, az osztálytalálkozó, a ballagás, a céges buli, a lánybúcsú, a legénybúcsú, halotti tor, intim meghitt atmoszféra, bizalmas tárgyalás, koncerhelyszín, koncert terem alkalmából érkezőket, akár zártkörű összejövetel keretében.

 A meghitt atmoszféra mellett, több óriás kivetítő, plazma tévé, komoly hangtechnika áll rendelkezésre a sportközvetítések minőségi sugárzására.

    Tavasztól őszig a hangulatos kerthelyiség kitűnő találkozási hely, a koktél, a bor vagy az itallapunk széles választéka garancia a felfrissülésre. Kerthelyiségünk hatalmas platánfái kellemesen hűs perceket kínálnak.

    Karaoke party minden pénteken a hajnal 4-ig tartó buli csinos hoszteszek által kínált promóciók és ital akciók helyszíne.

    Szombaton 22 órától RETRO VIDEO DISCO, a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink best of slágereire táncolhatnak.

  A budapesti étterem programjai közt az őszi – téli időszakban a borvacsora mellett malacsütés és sörkóstoló is várja a vendégeket, míg a tavaszi – nyári ajánlatok közt karaoke partyk, legény- és leánybúcsúk, esküvői rendezvények a legkeresettebb ajánlatok.

   Kóstolja meg Ön is! 

 

 

 

A műszaki-technológiai háttérfejlesztés az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg

umfteu-logo