Ypsilon Café Étterem

Étterem

 

Éttermünk 2011 augusztusára teljes átalakításon esett át. Megőrizte azokat a korábbi létesítményeit, kiszolgáló egységeit, amelyek rendezvényeit és  programjait lehetővé tették, bővült ugyanakkor számtalan új funkcióval. Az étterem alkalmas 100-150 fő befogadására esküvőkön, születésnapi rendezvényeken vagy céges találkozók és üzleti vacsorák helyszínéül.

étterem bejáratYpsilon Cafe - bejárat 

  Az Ypsilon Cafe Zugló egyetlen olyan szórakozóhelye, mely étterem és kávéház is egyben.  Budapesten rendkívül jól megközelíthető helyen, a Stadionok metróállomás és a Papp László Sportaréna közelében található. 

   Chefünk irányításával minőségi ételeket készítünk és tálalunk a magyaros és a nemzetközi konyha remekeiből vendégeink vacsora asztalára.

   A félévente megújuló étlap tartalmaz számos szezonális ételt, illetve alapanyagot is, ételeinkhez széles bor és pálinka kínálat társul.

   Éttermünk várja a rendezvény, az esküvő, a születésnap, a névnap, az osztálytalálkozó, a ballagás, a céges buli, a lánybúcsú, a legénybúcsú, alkalmából érkezőket.

 A meghitt atmoszféra mellett, több óriás kivetítő, plazma tévé, komoly hangtechnika áll rendelkezésre a sportközvetítések minőségi sugárzására.

    Tavasztól őszig a hangulatos kerthelyiség kitűnő találkozási hely, a koktél, a bor vagy az itallapunk széles választéka garancia a felfrissülésre. Kerthelyiségünk hatalmas platánfái kellemesen hűs perceket kínálnak.

    Karaoke party minden pénteken és szombaton, a hajnal 4-ig tartó buli csinos hoszteszek által kínált promóciók és ital akciók helyszíne.

  A budapesti étterem programjai közt az őszi – téli időszakban a borvacsora mellett malacsütés és sörkóstoló is várja a vendégeket, míg a tavaszi – nyári ajánlatok közt karaoke partyk, legény- és leánybúcsúk, esküvői rendezvények a legkeresettebb ajánlatok.

   Legújabb szolgáltatásunkként megkezdtük ételeink házhozszállítását is. Reggel 12 órától este 22 óráig rendelhet online éttermünkből. Budapesti rendelésnél több kerületbe ingyenes kiszállítás ételeinkből akár ebédről akár vacsoráról legyen szó. 

Kóstolja meg Ön is! 

 

 

 

A műszaki-technológiai háttérfejlesztés az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg

umfteu-logo