Ypsilon Café Étterem

Rendezvényeink

Miért lenne jó választás éttermünk rendezvénye helyszínéül?


  Mert Budapesten, Zuglóban a Stadionok közvetlen közelében vidékről érkező vendégeit sem kell hosszas bolyongásra késztetnie a fővárosban, hogy megtalálják a választott helyet, ráadásul, amennyiben a rendezvény nem éjszakai szállással együtt fogadja az érkezőket, akkor elutazásuk is könnyen megoldható.

 Mert kerthelyiségünk nyáron, míg különtermünk télen teszik kellemessé az itt töltött perceket. 

   Mert a Városliget közelsége számtalan plusz lehetőséget kínál a szabadtéri programra. 

  Mert éttermünk minden kérésükre nyitottan és az Önök számára a legkedvezőbb megoldással válaszol, konyhánk és az ott dolgozók szakmai felkészültsége kíválóan helyt áll bármilyen kihívás esetén.


  Az alábbi menüpontok alatt tájékozódhat az éttermünkben már megrendezésre került programokról, eseményekről. Itt csak ízelítőt láthatnak azokból a rendezvényekből, mely éttermünkben lezajlottak.

  Amennyiben baráti társasággal szeretne összejövetelt szervezni, esetleg iskolai bankettnek keres megfelelő helyszínt, vagy egyszerűen csak nevesebb évfordulót szeretne családi körben ünnepelni, esetleg születésnapi partit tartana, akkor is szívesen segítünk megszervezni és lebonyolítani azt. 


 Várjuk kérdéseiket, akár személyesen akár email-ben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. ), kollégánk bármilyen kérdésben készségesen áll rendelkezésükre.