Kutyabarát étterem - Aki a kutyának barátja...

Foglalás

KARÁCSONYI BEMELEGÍTÉS!

Részletek »

Ünnepi nyitvatartás

Részletek »

Szilveszter az Ypsilon Caféban!

Részletek »

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Aki a kutyának barátja...

...az nálunk tölti az idejét. Ha kutyás vagy, sosem vagy egyedül. Gyertek hozzánk is együtt! Ő sosem hagyna otthon Téged, Te se tedd, inkább hozd magaddal kedvencet, hiszen az Ypsilon Caféban a kutya is szívesen látott vendég. Aki a Te barátod, a mi barátunk is. Minden családtagodnak a Te asztalodnál van a helye. 


„Szeresd csak nyugodtan kutyádat, ezt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat […] sétálj csak kutyáddal. Jó társaságban maradsz…" – írta Márai Sándor a Füves könyvben a kutyával kötött barátságról. Egyetértünk vele. Nálunk tolerált jelenség az asztal alatt/mellett pihenő négylábú, ahogy a combodon megpihenő, finom falatért sóvárgó kutyatekintetet is örömmel látjuk. Sőt, ha hosszú útról érkeztek, a sétától megszomjazó barátodat vízzel is megkínáljuk, hogy ő is felfrissülve távozzon tőlünk, és az Ypsilon Cafe kellemes emlékét vigye magával. 
Kutyabarát közösségi élet


A kávéház mint találkozási hely régóta kikerülhetetlen kezdő és végpontja a nagyvárosi életnek, a kutyád pedig megkerülhetetlen szereplője a közösségi életednek. Hozd össze a kettőt, nálunk megteheted. A kávéházi közösségi élet csúcsán, a századelőn legnagyobb művészeink is magukkal vitték kedvenceiket törzshelyükre, hozd magaddal Te is a család legjobb barátját,  az Ypsilon Cafe kutyabarát falai között jól fogja érezni magát. 


Belső, tágas tereink garanciát jelentenek arra, hogy a szomszéd asztaloktól kellő távolságban tölthessetek el egy kutyás ebédet vagy vacsorát. Árnyas kerthelyiségünk pedig ideális helyszíne lehet a séta utáni pihegésnek. Kössünk rá fogadást, hogy hamar közös kedvencetekké válik. 


Gyertek be egy kutyabarát italra!


A kutyasétáltatást egy finom itallal vagy egy gyors vacsorával összekötni már nemcsak vágyálom. Nem kell hazavinned, és az üres lakásban hagynod őt csak azért, mert betérnél hozzánk egy italra. A kerítéshez kötött póráz végén aggódó tekintet számunkra ismeretlen. Amíg Te a kedvenc italodat kortyolgatod, kis kedvencedet is felfrissítjük. És nem kell titokban tenned, ha vacsorád legfinomabb falatkáit négylábú barátoddal is megosztanád. 


Számunkra az a legfontosabb, hogy a nálunk töltött idő alatt jól érezd magad – legyen szó akár egy baráti italozásról, akár egy családi ebédről vagy egy romantikus vacsoráról vele. Jól tudjuk, hogy egy gazdi akkor tud felszabadultan kikapcsolni, ha kutyáját is jó helyen tudja – mondjuk maga mellett olyan távolságban, hogy egy buksisimogatásra mindig elérhető legyen. A kutyabarát Ypsilon Caféban minden adott ahhoz, hogy mindannyian együtt legyetek – és egyetek… ;-)


címkék:

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Jó hely baráti vagy céges rendezvényekre!

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Céges karácsonyi vacsorán vettem részt és csak ajánlani tudom a helyet. A megérkezést követően az asztal egyből a rendelkezésre állt. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak. Az ételek frissek és finomak. Egy szuper este volt. A végét megkoronázta, hogy 10-11 körül indult a karaoke/retro buli...


Ünnepi nyitvatarásunk
Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

Te is az egészséges életmód híve vagy? Mész idén a FitBalancera? A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

További hírek
New York Café TripAdvisor