Lánybúcsú Budapesten - Ha egy fergeteges bulival búcsúztatnád barátnőd szingli éveit gyertek az Ypsilon Caféba!

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »

Lánybúcsú Budapesten

Minden nő életében az egyik legjobban várt pillanat az esküvő, amikor minden tekintet rászegeződik, boldogságában minden szerette osztozik. A nagy napot megelőzvén azonban sort kell keríteni a parlagon töltött évek méltó elbúcsúztatására, melyet hogy máshogy képzelhetnénk el, mint legjobb barátnőink társaságában egy szuper helyen?

Lánybúcsú Budapesten az Ypsilon Café-ban

 

Az Ypsilon Caféban vár a legjobb lánybúcsú Budapesten!

 

Ha egy olyan helyszínt keresel lánybúcsúhoz Budapesten, ahol tágas, árnyas kerthelyiség és impozáns belső tér vár, akkor az Ypsilon Café a legjobb választás.

No persze, nem csupán ezért, mutatjuk, hogy miért érdemes hozzánk szervezned barátnőd lánybúcsúját Budapesten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lánybúcsú Budapesten – Ypsilon Café a város szívében

 

A Hungária körút és a Stefánia út kereszteződésénél található Ypsilon Café a város egyik központi helyezkedik el, így bárki könnyedén megtalálja azt érkezzen akár autóval, akár tömegközlekedési eszközökkel. Az autóval érkezők számára ráadásul jó hír, hogy a parkolás nem csak gyorsan megoldható, hanem még ingyenes is.

 

 

Lánybúcsú Budapesten - Koktélok, pezsgő és Chippendale-show

 

Nálunk minden a rendelkezésetekre áll, ha a menyasszony utolsó szabad estéjét igazán felejthetetlenné szeretnétek tenni. A helyszínen és az ételen túl chipendale táncosról is gondoskodunk, hogy barátnőtök még inkább meglepődjön.

 

 

Nektek már csupán csak a vicces és pikáns feladatokról kell gondoskodnotok és garantáltan ez lesz barátnőtök legemlékezetesebb estéje!

 

Ha te is úgy gondolod, hogy a legjobb helyszín lánybúcsúhoz Budapesten tehát az Ypsilon Café, akkor vedd igénybe lánybúcsú csomagunkat, amelyben az alábbi szolgáltatásokat tudjátok igénybe venni:

 

 

-1 db köszöntőital (pezsgő) vagy (ágyas pálinka)

-1 db koktél ( választható: Cuba Libre, Mojito, Pina Colada, Sex on the Beach, Cherry coke, Summer Fresh)

-Előadás: Chippandale Show 

-A program költsége 25.000 Ft + 2.350 Ft/fő

(pl. 8 főre 25.000 Ft + 8 x 2.350 Ft = 43.800 Ft)

-Bármilyen étel-ital kívánságotokat igyekszünk teljesíteni!

(A csomag igénybe vehető 5 főtől 50 főig tetszőlegesen.)

 

Igény szerint limuzinbérlésre is lehetőség van, melynek bérlési ideje 1 óra. Fotózási lehetőséget pedig a Hősök terén tudunk biztosítani.

- 9 fős lincoln: 20.000Ft/óra

- 10 fős lincoln: 25.000Ft/óra

- 15 fős Ford: 40.000Ft/óra

 

 

 

Lánybúcsú Budapesten – Ypsilon Café elragadó személyzettel

 

Az Ypsilon Café személyzetét gondosan megválogatja, csak vidám és készséges munkatársakkal dolgozunk. Legyen szó bármilyen észrevételről, vagy kívánságról mi azonnal segédkezet nyújtunk, hogy az este fennakadásmentes legyen. Legyen szó étel-, ital- vagy menüválasztékról, a helyszín átalakításáról, dekorációról vagy bármilyen ad hoc jellegű kérésről mi megtaláljuk a megoldás módját.

 

Lánybúcsú Budapesten - Emlékezetes buli mielőtt bekötik barátnőd fejét

 

Mikor legjobb barátnőnknek végre bekötik a fejét, illik azt egy fergeteges bulival megünnepelni, kizárólag baráti körben. A lánybúcsú megszervezése pedig bizony nem a búcsúztatott feladata, sokkal inkább a legjobb barátnőké. Az ő feladatuk, hogy egy emlékezetes bulit hozzanak össze a menyasszonynak, vicces feladatokkal, különleges programokkal és akár egy sztriptíztáncos bevonásával.

 

Lánybúcsú Budapesten – Parti a fővárosban

 

Mitől is lesz igazán emlékezetes egy lánybúcsú? Hát az olyan programoktól, amelyeket még nyugdíjas korotokban is örömmel idéztek majd fel egy finom tea mellett! De hogyan érhető ez el? Hát most eláruljuk!

 

Egy emlékezetes lánybúcsú Budapesten viszonylag könnyen összehozható, már ami a lehetőségeket illeti, hiszen megannyi választási lehetőségünk van, de a fergeteges hangulatot szolgáltató személyzet és a helyszín megválasztása kifejezetten sarkalatos pontja a lánybúcsúnak Budapesten és bárhol máshol, ezért ünnepeljetek nálunk, az Ypsilon Café-ban! Kérj ajánlatot tőlünk ide kattintva, munkatársaink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Koncert előtt és után

Értékelés időpontja: 4 nappal ezelőtt

Szombaton egy koncert előtt mentünk be vacsorázni, sokan voltak, de mindent időben megkaptunk, udvarias volt a személyzet is. Ajánlották, hogy térjünk vissza a koncert után a buliba, így is tettük, és nem bántuk meg! Mindannyian nagyon jól szórakoztunk, jövünk máskor is! Köszönjük!


Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

Ribeye érlelőhűtőben - étterem Budapest

Sokszor van úgy, hogy egy étlapon található étel megnevezéséből egyáltalán nem tudunk rájönni, hogy valójában mit is takar a név. Nem szégyen ez, hiszen, ha nem járunk túl sűrűn étterembe, akkor nem kell, hogy tisztában legyünk ezekkel a kifejezésekkel. Kérdezzük meg bátran a pincéreket, ők készséggel segítenek ebben is. Azért, hogy felszolgálóink dolgát kicsit megkönnyítsük, íme néhány gondolat arról, hogy mit is takar a ribeye kifejezés.  

Ajándék babaváró bulira

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

További hírek
New York Café TripAdvisor