Lánybúcsú Budapesten - Ha egy fergeteges bulival búcsúztatnád barátnőd szingli éveit gyertek az Ypsilon Caféba!

Foglalás

KARÁCSONYI BEMELEGÍTÉS!

Részletek »

Ünnepi nyitvatartás

Részletek »

Szilveszter az Ypsilon Caféban!

Részletek »

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Lánybúcsú Budapesten

Minden nő életében az egyik legjobban várt pillanat az esküvő, amikor minden tekintet rászegeződik, boldogságában minden szerette osztozik. A nagy napot megelőzvén azonban sort kell keríteni a parlagon töltött évek méltó elbúcsúztatására, melyet hogy máshogy képzelhetnénk el, mint legjobb barátnőink társaságában egy szuper helyen?

Lánybúcsú Budapesten az Ypsilon Café-ban

 

Az Ypsilon Caféban vár a legjobb lánybúcsú Budapesten!

 

Ha egy olyan helyszínt keresel lánybúcsúhoz Budapesten, ahol tágas, árnyas kerthelyiség és impozáns belső tér vár, akkor az Ypsilon Café a legjobb választás.

No persze, nem csupán ezért, mutatjuk, hogy miért érdemes hozzánk szervezned barátnőd lánybúcsúját Budapesten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lánybúcsú Budapesten – Ypsilon Café a város szívében

 

A Hungária körút és a Stefánia út kereszteződésénél található Ypsilon Café a város egyik központi helyezkedik el, így bárki könnyedén megtalálja azt érkezzen akár autóval, akár tömegközlekedési eszközökkel. Az autóval érkezők számára ráadásul jó hír, hogy a parkolás nem csak gyorsan megoldható, hanem még ingyenes is.

 

 

Lánybúcsú Budapesten - Koktélok, pezsgő és Chippendale-show

 

Nálunk minden a rendelkezésetekre áll, ha a menyasszony utolsó szabad estéjét igazán felejthetetlenné szeretnétek tenni. A helyszínen és az ételen túl chipendale táncosról is gondoskodunk, hogy barátnőtök még inkább meglepődjön.

 

 

Nektek már csupán csak a vicces és pikáns feladatokról kell gondoskodnotok és garantáltan ez lesz barátnőtök legemlékezetesebb estéje!

 

Ha te is úgy gondolod, hogy a legjobb helyszín lánybúcsúhoz Budapesten tehát az Ypsilon Café, akkor vedd igénybe lánybúcsú csomagunkat, amelyben az alábbi szolgáltatásokat tudjátok igénybe venni:

 

 

-1 db köszöntőital (pezsgő) vagy (ágyas pálinka)

-1 db koktél ( választható: Cuba Libre, Mojito, Pina Colada, Sex on the Beach, Cherry coke, Summer Fresh)

-Előadás: Chippandale Show 

-A program költsége 25.000 Ft + 2.350 Ft/fő

(pl. 8 főre 25.000 Ft + 8 x 2.350 Ft = 43.800 Ft)

-Bármilyen étel-ital kívánságotokat igyekszünk teljesíteni!

(A csomag igénybe vehető 5 főtől 50 főig tetszőlegesen.)

 

Igény szerint limuzinbérlésre is lehetőség van, melynek bérlési ideje 1 óra. Fotózási lehetőséget pedig a Hősök terén tudunk biztosítani.

- 9 fős lincoln: 20.000Ft/óra

- 10 fős lincoln: 25.000Ft/óra

- 15 fős Ford: 40.000Ft/óra

 

 

 

Lánybúcsú Budapesten – Ypsilon Café elragadó személyzettel

 

Az Ypsilon Café személyzetét gondosan megválogatja, csak vidám és készséges munkatársakkal dolgozunk. Legyen szó bármilyen észrevételről, vagy kívánságról mi azonnal segédkezet nyújtunk, hogy az este fennakadásmentes legyen. Legyen szó étel-, ital- vagy menüválasztékról, a helyszín átalakításáról, dekorációról vagy bármilyen ad hoc jellegű kérésről mi megtaláljuk a megoldás módját.

 

Lánybúcsú Budapesten - Emlékezetes buli mielőtt bekötik barátnőd fejét

 

Mikor legjobb barátnőnknek végre bekötik a fejét, illik azt egy fergeteges bulival megünnepelni, kizárólag baráti körben. A lánybúcsú megszervezése pedig bizony nem a búcsúztatott feladata, sokkal inkább a legjobb barátnőké. Az ő feladatuk, hogy egy emlékezetes bulit hozzanak össze a menyasszonynak, vicces feladatokkal, különleges programokkal és akár egy sztriptíztáncos bevonásával.

 

Lánybúcsú Budapesten – Parti a fővárosban

 

Mitől is lesz igazán emlékezetes egy lánybúcsú? Hát az olyan programoktól, amelyeket még nyugdíjas korotokban is örömmel idéztek majd fel egy finom tea mellett! De hogyan érhető ez el? Hát most eláruljuk!

 

Egy emlékezetes lánybúcsú Budapesten viszonylag könnyen összehozható, már ami a lehetőségeket illeti, hiszen megannyi választási lehetőségünk van, de a fergeteges hangulatot szolgáltató személyzet és a helyszín megválasztása kifejezetten sarkalatos pontja a lánybúcsúnak Budapesten és bárhol máshol, ezért ünnepeljetek nálunk, az Ypsilon Café-ban! Kérj ajánlatot tőlünk ide kattintva, munkatársaink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Jó hely baráti vagy céges rendezvényekre!

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Céges karácsonyi vacsorán vettem részt és csak ajánlani tudom a helyet. A megérkezést követően az asztal egyből a rendelkezésre állt. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak. Az ételek frissek és finomak. Egy szuper este volt. A végét megkoronázta, hogy 10-11 körül indult a karaoke/retro buli...


Ünnepi nyitvatarásunk
Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

Te is az egészséges életmód híve vagy? Mész idén a FitBalancera? A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

További hírek
New York Café TripAdvisor