Az Ypsilon Café-ban nem csak szuper lánybúcsúkat, de igazán jó legénybúcsút és bármilyen céges vagy családi rendezvényt tarthat.

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »

Lánybúcsú

Lánybúcsú

Az Ypsilon Café vállalja lánybúcsúk szervezését és lebonyolítását. Hosszú évek óta segítünk megszervezni és kivitelezni ezt a jeles eseményt – a lánybúcsút – hiszen ez az egyik legemlékezetesebb nap a menyasszony életében.

 

Lánybúcsú Budapesten

A lánybúcsú megszervezése általában a legjobb barátnők feladata. Előtte hetekig megy a titkolózás, szervezkezdés, hogy minden tökéletesen sikerüljön ezen a napon. Játékos feladatokat keresgélünk, egyenpólót készíttetünk, limuzint bérlünk és akár még Chippendale-show-val is készülünk. Ha nem szeretnél egyedül maradni ezzel a rengeteg feladattal, akkor lépj velünk kapcsolatba és mi mindenben segítünk, hiszen sokéves tapasztalatunk van lánybúcsúk szervezésében. Kattints ide és nézd meg a részleteket.

 

Ajánlatot pedig itt tudsz kérni.

 

Lánybúcsú Budapesten

Éttermünk az Ypsilon Café Budapesten található, nem messze a központtól, a Hungária körút és a Stefánia út kereszteződésénél. Így könnyedén megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel is. Ahogy fent említettük, lánybúcsúra akár limuzint is bérelhetünk, ebben is szívesen segítünk! Ajánlatot ide kattintva kérhetsz!

A lánybúcsú kezdődhet egy finom vacsorával, közben vidám beszélgetéssel, ahol felidézzük a régi közösen átélt emlékeket. A vacsora után jöhetnek a játékos és vicces feladatok. Ahogy megy az idő és fogynak a koktélok, úgy oldódik a hangulat is. Ezzel kezdetét veheti az esti buli. Pénteken és szombaton este az Ypsilonban már eleve adott a hangulat, hiszen pénteken karaoke party, szombaton pedig video disco vár benneteket. Ha külön szeretnétek bulizni, akkor különtermünkben erre is van lehetőség. Lényeg, hogy egy felejthetetlen lánybúcsút csapjunk a legjobb barátnőnknek.

 

Lánybúcsú – örök emlék egy albumban

A lánybúcsún készült fotókat érdemes előhívatni és egy kis albumot készíteni belőle a menyasszonynak. Ez akár a nászajándék része is lehet. Persze csak vállalható fotókat tegyünk bele, hiszen valószínűleg a vőlegény is látni fogja ezeket a képeket. Mindenesetre életre szóló emlék lesz ez, melyre mindenki szívesen, de leginkább vidáman fog emlékezni a résztvevők közül. Egy igazi lánybúcsú, amely évek múlva is mosolyt csal az arcunkra.

 

 


címkék:

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Kivalo!!!

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

Nagyon meg vagyok elegedve a szolgaltatassal. Koszonom a finom etelt es a jo hangulatot. Boldog uj evet mindenkinek!


Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

Ribeye érlelőhűtőben - étterem Budapest

Sokszor van úgy, hogy egy étlapon található étel megnevezéséből egyáltalán nem tudunk rájönni, hogy valójában mit is takar a név. Nem szégyen ez, hiszen, ha nem járunk túl sűrűn étterembe, akkor nem kell, hogy tisztában legyünk ezekkel a kifejezésekkel. Kérdezzük meg bátran a pincéreket, ők készséggel segítenek ebben is. Azért, hogy felszolgálóink dolgát kicsit megkönnyítsük, íme néhány gondolat arról, hogy mit is takar a ribeye kifejezés.  

Ajándék babaváró bulira

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

Gyerekkel az étteremben

„Amíg ketten voltunk, sokat jártunk étterembe. Hétköznap esténként és hétvégén is. Amellett, hogy nem kell a konyhában tölteni órákat, hogy valami normális ennivalót elkészítsünk, az étterembe járásnak megvan a maga különleges hangulata. De mióta a gyerekek megszülettek, talán csak nyaralások alkalmával tévedünk be oda.” Így kell ennek lennie?

További hírek
New York Café TripAdvisor