Legénybúcsú helyszín - Ha a legideálisabb helyet keresitek egy fantasztikus estéhez!

Foglalás

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Legénybúcsú Budapesten

Végre bekötik barátod fejét? Ünnepeljetek az Ypsilon Caféban, hogy barátodé legyen a legjobb legénybúcsú Budapesten!

 

Mikor megtudod, hogy legjobb barátod végre feltette a nagy kérdést, akkor ne ess kétségbe, hiszen ebből egyértelműen következik, hogy egy fergeteges bulival kell megünnepelnetek a vőlegény utolsó „szabad” estéjét!

Legénybúcsú Budapesten az Ypsilon Café-ban

Legénybúcsú Budapesten – Ypsilon Café a legmegfelelőbb helyszín!

 

Csak kreativitásunkon múlik, hogy milyen programot találunk ki barátunknak, ehhez megannyi ötlet vár bennünket az interneten, de mi magunk is kitalálhatunk újabb és újabb játékokat.

 

Az igazán emlékezetes és jó legénybúcsú alapja egy jó szórakozóhely kiválasztása, melyhez az Ypsilon Café az ideális választás.

 

A legénybúcsú Budapesten történő szervezésekor célszerű olyan helyszínt választani, amely mindenki számára könnyen megközelíthető, akár autóval, akár tömegközlekedéssel érkezik. Az Ypsilon Café a A Hungária körút és a Stefánia út kereszteződésénél található, így ennek a kritériumnak teljes mértékben megfelel; a Stadionok metrómegállótól néhány perces sétára található, az autóval számára pedig lehetőség van az ingyenes parkolásra.

 

Szervezd az Yspilon Caféba legénybúcsúdat Budapesten – Programajánlat

 

Az Ypsilon Caféban tartott legénybúcsú esetén igénybevehető legénybúcsú csomagunk 5 -50 főig, amely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 

- 1 db köszöntőital (ágyas pálinka)

- 1 korsó cseh prémium csapolt sör (0,4 l)

- Előadás: sztriptíz műsor egy kifejezetten csinos lánnyal

A program költsége 25.000 Ft + 2.350 Ft/fő

(pl. 8 főre 25.000 Ft + 8 x 2.350 Ft = 43.800 Ft)

 

Bármilyen étel-ital kívánságotokat igyekszünk teljesíteni! Ide kattintva kérheted ajánlatunkat!

 

Legénybúcsú Budapesten – Limuzinnal

 

Az említett szolgáltatásokon felül a tökéletes legénybúcsú Budapesten egy limuzinos alapozással is egybeköthető, melyre szintén lehetőséget nyújtunk:

 

Limuzin bérlés 1 órára vonatkozik. Fotózási lehetőséget a Hősök terén tudunk biztosítani.

- 9 fős lincoln: 20.000Ft/óra

- 10 fős lincoln: 25.000Ft/óra

- 15 fős Ford: 40.000Ft/óra

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődéseteket, keressetek bennünket bizalommal ide kattintva, kollégáink készségesen válaszolnak minden kérdésetekre.

 

Legénybúcsú Budapesten - Mi is történik egy legénybúcsún?

 

Egy teljesen “ártatlan” baráti összejövetel némi ital társaságában, megfűszerezve egypár pikáns, játékos feladattal, esetleg egy sztriptíztáncosnővel.

 

Egy ilyen estén az önfeledt nevetésé a főszerep, amikor nosztalgiázunk a haverokkal és csak a szórakozásra koncentrálunk. Ha a társaság adott, akkor már csak a tökéletes helyszínt kell megtalálnunk a legénybúcsúhoz és ezt már meg is találtad. Kattints IDE az ajánlatkéréshez, mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy minden részletet megbeszéljünk.


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

További hírek
New York Café TripAdvisor