Ezeket az öltözködési tanácsokat fogadd meg, ha buliba mész!

Foglalás

KARÁCSONYI BEMELEGÍTÉS!

Részletek »

Ünnepi nyitvatartás

Részletek »

Szilveszter az Ypsilon Caféban!

Részletek »

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Mit vegyünk fel a hétvégi buliba?

Itt a nyár, mindenki lázban ég, te pedig egy fárasztó hetet követően alig várod, hogy kiengedd a hétvége alkalmával a fáradt gőzt?
Akkor csörrenj rá a barátokra és nyomás bulizni! Ennek kapcsán felmerülhet a kérdés: vajon mit vegyek fel? Mi segítünk ebben!

megfelelő viselet buliba

Készülődés

 

Mindenkire igaz, hogy szeretné a legjobb formáját hozni egy ilyen eseményen, ennek köszönhetően nem csak a hölgyek, hanem az erősebbik nem minden tagja is nagy műgonddal választja ki a megfelelő öltözetet és a hozzá tartozó kiegészítőket. Valljuk be, hogy elképzelhető, hogy a női tábornak ez egy cseppet hosszabb ideig tart ugyan, de a tökéletes végeredmény érdekében megéri a belefektetett energia, hiszen köztudott tény, hogy mindenki akkor tudja a leginkább elengedni magát, ha jól érzi magát a bőrében! Ha ehhez órákon keresztül kell válogatnia a ruhák közül és bondorítania a haját, még akkor is.

 

No persze, nehogy azt higgyük, hogy a férfiak nem készülődnek ám sokat, manapság megannyi hím egyed rácáfol arra az elterjedt megállapításra, miszerint mindig a nőkre kell várni.

 

Szórakozóhely kiválasztása

 

Mielőtt a megfelelő öltözetre rátérnénk fontos tisztáznunk azt, hogy milyen típusú szórakozóhelyet választunk úti célként, hiszen öltözetünk nagyban függ ettől.

Nyilván mindenki a személyes preferenciái szerint választ szórakozóhelyet, viszont amennyiben baráti társaságunk zenei ízlése nem feltétlenül egyezik, akkor bizony úgy érezhetjük, hogy meg vagyunk lőve; egyszerűen lehetetlenség minden barátunk igényeinek megfelelő helyet találni, vagy mégsem?

 

Célszerű olyan szórakozóhelyet választanunk, amely a zenei stílusok széles skáláját sorakoztatja fel, így mindenki megtalája a szívéhez legközelebb álló zenét.

 

Nálunk, az Ypsilon Caféban minden péntek este fergeteges karaoke-partyval, szombatonként pedig video diszkóval várunk titeket, melyek alkalmával minden zenei stílusból szemezgetünk.

Ráadásul, a város szívében, az Erzsébet körúton várunk benneteket, így szórakozóhelyünk megközelíthetősége sem okozhat gondot!

 

Öltözködés

 

Miután sikerült barátainkkal dűlőre jutnunk a szórakozóhely típusát illetően, feltétlenül tájékozódjunk afelől, hogy van e dresszkód az adott helyen!

Ne adjuk meg annak a lehetőségét, hogy kellemet helyzetbe keverjük magunkat, mert nem tájékozódtunk megfelelően!

Amennyiben dresszkódos az adott hely, elegánsabb öltözetet kell öltenünk. Mit is értünk ez alatt?

 

Nők öltözködése

 

A hölgyek egy csinosabb ruha, magassarkú, vagy egy elegánsabb lapos cipő kombinációjával nem lőhetnek mellé. Ehhez egy kisebb táskát válasszanak, melybe a legfontosabb dolgok – mint személyes adatok, pénz, rúzs és kulcs – beleférnek. A kis táska azért kiemelendő, mert sem minket, sem pedig a mellettünk állókat nem hátráltatja a táncolásban; nekünk teher, másokat pedig könnyen oldalba vághatunk egy nagy kofferrel.

 

Amennyiben nem preferáljuk a ruhákat, akkor akár egy farmernadrágot is felvehetünk, ha egy alkalmi felsővel és cipővel párosítjuk azt.

Fontos, hogy dresszkód esetén próbáljuk mellőzni a szaggatott, kinyúlt darabokat és a tornacipőt, sportcipőt, akármilyen kényelmesek is.

 

Ha nincs feltüntetve dresszkód, akkor se a leharcolt ruháinkat kapjuk magunkra, de mint egy koncerten, lehetőségünk van a kicsit lazább öltözetre, például egy egyszerűbb felsőre, farmernadrággal és tornacipővel.

 

Férfiak megfelelő öltözete

 

Sok férfi tanácstalan az öltözködés terén, mikor dresszkódos helyre készül. Számukra az aduász öltözet egy elegáns ing és farmernadrág kombó, mellyel biztosan nem lőhetnek mellé. Egy sötét, alkalmi cipővel párosítva a laza eleganciát képviselik majd, megjelenésükre senkinek nem lesz panasza.

 

Általában ritkán látni férfiakat táskával mászkálni, a fontosabb dolgaikat zsebeikbe helyezik.

Itt szeretnénk felhívni figyelmeteket arra, hogy ügyeljetek értékeitekre, hiszen nem csak a zsebtolvajokkal kell számolni sajnos egy diszkóban, hanem azzal is, hogy esetleg kipottyannak az értékek a zsebeitekből.

Egy megfelelően őrzött szórakozóhelyen nem jellemző ugyan a lopás, de azért jobb, ha mindig résen vagytok.

 

Visszatérve az öltözködésre, ha lazább helyre megyünk, akkor egy rövidebb nadrág és póló éppúgy megteszi, mint a hosszúnadrág és trikó párosa, lényeg, hogy mindig tiszták és ápoltak legyünk!

 

Ez utóbbi mindkét nemre egyaránt vonatkozik; az ápoltság alapvető eleme az esti szórakozásnak!


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Jó hely baráti vagy céges rendezvényekre!

Értékelés időpontja: tegnap

Céges karácsonyi vacsorán vettem részt és csak ajánlani tudom a helyet. A megérkezést követően az asztal egyből a rendelkezésre állt. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak. Az ételek frissek és finomak. Egy szuper este volt. A végét megkoronázta, hogy 10-11 körül indult a karaoke/retro buli...


Ünnepi nyitvatarásunk
Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

Te is az egészséges életmód híve vagy? Mész idén a FitBalancera? A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

További hírek
New York Café TripAdvisor