Ezeket az öltözködési tanácsokat fogadd meg, ha buliba mész!

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »

Mit vegyünk fel a hétvégi buliba?

Itt a nyár, mindenki lázban ég, te pedig egy fárasztó hetet követően alig várod, hogy kiengedd a hétvége alkalmával a fáradt gőzt?
Akkor csörrenj rá a barátokra és nyomás bulizni! Ennek kapcsán felmerülhet a kérdés: vajon mit vegyek fel? Mi segítünk ebben!

megfelelő viselet buliba

Készülődés

 

Mindenkire igaz, hogy szeretné a legjobb formáját hozni egy ilyen eseményen, ennek köszönhetően nem csak a hölgyek, hanem az erősebbik nem minden tagja is nagy műgonddal választja ki a megfelelő öltözetet és a hozzá tartozó kiegészítőket. Valljuk be, hogy elképzelhető, hogy a női tábornak ez egy cseppet hosszabb ideig tart ugyan, de a tökéletes végeredmény érdekében megéri a belefektetett energia, hiszen köztudott tény, hogy mindenki akkor tudja a leginkább elengedni magát, ha jól érzi magát a bőrében! Ha ehhez órákon keresztül kell válogatnia a ruhák közül és bondorítania a haját, még akkor is.

 

No persze, nehogy azt higgyük, hogy a férfiak nem készülődnek ám sokat, manapság megannyi hím egyed rácáfol arra az elterjedt megállapításra, miszerint mindig a nőkre kell várni.

 

Szórakozóhely kiválasztása

 

Mielőtt a megfelelő öltözetre rátérnénk fontos tisztáznunk azt, hogy milyen típusú szórakozóhelyet választunk úti célként, hiszen öltözetünk nagyban függ ettől.

Nyilván mindenki a személyes preferenciái szerint választ szórakozóhelyet, viszont amennyiben baráti társaságunk zenei ízlése nem feltétlenül egyezik, akkor bizony úgy érezhetjük, hogy meg vagyunk lőve; egyszerűen lehetetlenség minden barátunk igényeinek megfelelő helyet találni, vagy mégsem?

 

Célszerű olyan szórakozóhelyet választanunk, amely a zenei stílusok széles skáláját sorakoztatja fel, így mindenki megtalája a szívéhez legközelebb álló zenét.

 

Nálunk, az Ypsilon Caféban minden péntek este fergeteges karaoke-partyval, szombatonként pedig video diszkóval várunk titeket, melyek alkalmával minden zenei stílusból szemezgetünk.

Ráadásul, a város szívében, az Erzsébet körúton várunk benneteket, így szórakozóhelyünk megközelíthetősége sem okozhat gondot!

 

Öltözködés

 

Miután sikerült barátainkkal dűlőre jutnunk a szórakozóhely típusát illetően, feltétlenül tájékozódjunk afelől, hogy van e dresszkód az adott helyen!

Ne adjuk meg annak a lehetőségét, hogy kellemet helyzetbe keverjük magunkat, mert nem tájékozódtunk megfelelően!

Amennyiben dresszkódos az adott hely, elegánsabb öltözetet kell öltenünk. Mit is értünk ez alatt?

 

Nők öltözködése

 

A hölgyek egy csinosabb ruha, magassarkú, vagy egy elegánsabb lapos cipő kombinációjával nem lőhetnek mellé. Ehhez egy kisebb táskát válasszanak, melybe a legfontosabb dolgok – mint személyes adatok, pénz, rúzs és kulcs – beleférnek. A kis táska azért kiemelendő, mert sem minket, sem pedig a mellettünk állókat nem hátráltatja a táncolásban; nekünk teher, másokat pedig könnyen oldalba vághatunk egy nagy kofferrel.

 

Amennyiben nem preferáljuk a ruhákat, akkor akár egy farmernadrágot is felvehetünk, ha egy alkalmi felsővel és cipővel párosítjuk azt.

Fontos, hogy dresszkód esetén próbáljuk mellőzni a szaggatott, kinyúlt darabokat és a tornacipőt, sportcipőt, akármilyen kényelmesek is.

 

Ha nincs feltüntetve dresszkód, akkor se a leharcolt ruháinkat kapjuk magunkra, de mint egy koncerten, lehetőségünk van a kicsit lazább öltözetre, például egy egyszerűbb felsőre, farmernadrággal és tornacipővel.

 

Férfiak megfelelő öltözete

 

Sok férfi tanácstalan az öltözködés terén, mikor dresszkódos helyre készül. Számukra az aduász öltözet egy elegáns ing és farmernadrág kombó, mellyel biztosan nem lőhetnek mellé. Egy sötét, alkalmi cipővel párosítva a laza eleganciát képviselik majd, megjelenésükre senkinek nem lesz panasza.

 

Általában ritkán látni férfiakat táskával mászkálni, a fontosabb dolgaikat zsebeikbe helyezik.

Itt szeretnénk felhívni figyelmeteket arra, hogy ügyeljetek értékeitekre, hiszen nem csak a zsebtolvajokkal kell számolni sajnos egy diszkóban, hanem azzal is, hogy esetleg kipottyannak az értékek a zsebeitekből.

Egy megfelelően őrzött szórakozóhelyen nem jellemző ugyan a lopás, de azért jobb, ha mindig résen vagytok.

 

Visszatérve az öltözködésre, ha lazább helyre megyünk, akkor egy rövidebb nadrág és póló éppúgy megteszi, mint a hosszúnadrág és trikó párosa, lényeg, hogy mindig tiszták és ápoltak legyünk!

 

Ez utóbbi mindkét nemre egyaránt vonatkozik; az ápoltság alapvető eleme az esti szórakozásnak!


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Koncert előtt és után

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Szombaton egy koncert előtt mentünk be vacsorázni, sokan voltak, de mindent időben megkaptunk, udvarias volt a személyzet is. Ajánlották, hogy térjünk vissza a koncert után a buliba, így is tettük, és nem bántuk meg! Mindannyian nagyon jól szórakoztunk, jövünk máskor is! Köszönjük!


Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

Ribeye érlelőhűtőben - étterem Budapest

Sokszor van úgy, hogy egy étlapon található étel megnevezéséből egyáltalán nem tudunk rájönni, hogy valójában mit is takar a név. Nem szégyen ez, hiszen, ha nem járunk túl sűrűn étterembe, akkor nem kell, hogy tisztában legyünk ezekkel a kifejezésekkel. Kérdezzük meg bátran a pincéreket, ők készséggel segítenek ebben is. Azért, hogy felszolgálóink dolgát kicsit megkönnyítsük, íme néhány gondolat arról, hogy mit is takar a ribeye kifejezés.  

Ajándék babaváró bulira

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

További hírek
New York Café TripAdvisor