Mit vigyünk a babának, ha babaváró bulira készülünk?

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »
| Szerző: Ypsilon Café

Milyen ajándékot vigyünk a babaváró bulira? – Tippek és jótanácsok

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

Ajándék babaváró bulira

Babaváró buli ajándék tipp: Színek – rózsaszín vagy kék?

Ez az első és legfontosabb kérdés. Véletlenül se jusson eszünkbe ezt a két színt választani akkor, ha nem vagyunk tisztában a születendő gyermek nemével, mert elég ciki lesz majd álldogálni a rózsaszín pici kardigánnal a kezünkben a világoskék torta előtt, melyre a Bence feliratot írták gyöngybetűkkel és fehér cukormázzal. Mielőtt elindulunk ajándékot vásárolni, nyugodtan kérdezzünk rá a leendő szülőknél, hogy kisfiút vagy kislányt várnak. Így nem tévedhetünk. Manapság már szinte mindenki tudni szeretné előre a születendő baba nemét, de azért vannak kivételek. Ha esetleg a szülők meglepetésnek szánják, akkor válasszunk valami semleges színű ajándékot. Lehet fehér – ezzel nem hibázhatunk – de akár sárga, lila vagy zöld színű is.

 

Babaváró bulit szervezel? Ide kattintva kérhetsz ajánlatot!

 

Babaváró buli ajándék tipp: Mekkora ajándékot vegyünk?

Picit, hiszen egy egész kicsi babának lesz – mondhatnánk, ha nagyon viccesek akarnánk lenni, de természetesen itt arra gondolunk, hogy mekkora legyen az az összeg, amennyiért vásárolunk. Egyáltalán nem szükséges, hogy az ajándékokról szóljon ez az egész összejövetel – nincs semmi értelme egymást túllicitálva rengeteg pénzt költeni ajándékra. És persze attól is függ, hogy mennyire áll közel hozzánk a gyermeket váró pár. Ha egy távolabbi kollégáról van szó, akkor elég, ha csak valami jelképes ajándékot vásárolunk – például egy pici sapkát, vagy egy kötött kiscipőt. Ha közeli barátról vagy például a testvérünkről van szó, akkor vehetünk nagyobb ajándékot, de ebben az esetben meg úgyis megbeszéljük előre.

 

Babaváró buli ajándék tipp: Mit vigyünk ajándékba?

Ha még sosem láttunk babát közelebbről és fogalmunk sincs, hogy mit lehetne neki vásárolni, akkor inkább kérjünk meg egy ismerőst, lehetőleg hölgyet vagy apukát, hogy segítsen nekünk ebben. Ha erre sem időnk, sem energiánk, akkor adjuk nyugodtan ajándékba egy jó bababolt vásárlási utalványát, ezzel tuti nem lövünk mellé. Amire biztosan szüksége lesz a babának az első pár hétben, hónapban és sosem elég belőle, az a pelenka. Gyönyörű „pelenkatortákat” lehet már vásárolni, ami kedves, szép és felettébb hasznos is (üssük be így google-ba, hogy pelenkatorta). Vehetünk nyugodtan ruhaneműt is, hiszen egy újszülöttnek ebből sem lehet eleget vásárolni - vehetünk rugdalódzót, sapkát vagy bodyt is. Ha pedig a meglepetés erejét nem tartjuk annyira fontosnak, akkor kérdezzük meg a leendő szülőket, hogy mit szeretnének, mi az, amit még nem vásároltak meg. Tekintetük hálás és örömteli lesz.


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Budapest

Értékelés időpontja: 4 nappal ezelőtt

Nagyon szuper kis hely csak ajánlani tudom mindenkinek. Koncert előtt voltunk nagyon sokan voltak, de így is precíz kiszolgálásban és fenomenális ételekben részesültünk! Biztos, hogy visszatérünk. Köszönjük!


Gyerekkel az étteremben

„Amíg ketten voltunk, sokat jártunk étterembe. Hétköznap esténként és hétvégén is. Amellett, hogy nem kell a konyhában tölteni órákat, hogy valami normális ennivalót elkészítsünk, az étterembe járásnak megvan a maga különleges hangulata. De mióta a gyerekek megszülettek, talán csak nyaralások alkalmával tévedünk be oda.” Így kell ennek lennie?

Kovászos uborka recept

Te is imádod a „koviubit”, de valahogy mégsem sikerül soha tökéletesre? Most megmutatjuk neked, hogyan készül nálunk – az Ypsilon Café-ban – ez a nem csak finom, hanem egészséges roppanós savanyúság. Ha követed házi receptünk minden lépését, akkor mostantól nem lesz gondod annak otthoni elkészítésével, s bármikor előveheted ezt a csemegét a családi ebédekhez.

Ebédidő fontossága

Időnk jelentős részét munkahelyünkön töltjük, ahol a vezetőség hatékony munkavégzést vár el tőlünk. Ahhoz pedig, hogy legjobb formánkat tudjuk nyújtani elengedhetetlen, hogy munka közben kicsit kikapcsolódjunk. Legyen szó fizikai vagy szellemi munkavégzésről, mind a test mind pedig az agy számára megerőltető a 8, illetve sokszor akár 10 órás folyamatos igénybevétel. A munkáltató nem véletlenül nyújt dolgozói számára ebédidőt, ez a fél vagy egy óra pontosan azt a célt szolgálja, hogy a dolgozók kikapcsolódjanak kicsit, feltöltődjenek energiával.

megfelelő viselet buliba

Itt a nyár, mindenki lázban ég, te pedig egy fárasztó hetet követően alig várod, hogy kiengedd a hétvége alkalmával a fáradt gőzt? Akkor csörrenj rá a barátokra és nyomás bulizni! Ennek kapcsán felmerülhet a kérdés: vajon mit vegyek fel? Mi segítünk ebben!

További hírek
New York Café TripAdvisor