Mit vigyünk a babának, ha babaváró bulira készülünk?

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »
| Szerző: Ypsilon Café

Milyen ajándékot vigyünk a babaváró bulira? – Tippek és jótanácsok

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

Ajándék babaváró bulira

Babaváró buli ajándék tipp: Színek – rózsaszín vagy kék?

Ez az első és legfontosabb kérdés. Véletlenül se jusson eszünkbe ezt a két színt választani akkor, ha nem vagyunk tisztában a születendő gyermek nemével, mert elég ciki lesz majd álldogálni a rózsaszín pici kardigánnal a kezünkben a világoskék torta előtt, melyre a Bence feliratot írták gyöngybetűkkel és fehér cukormázzal. Mielőtt elindulunk ajándékot vásárolni, nyugodtan kérdezzünk rá a leendő szülőknél, hogy kisfiút vagy kislányt várnak. Így nem tévedhetünk. Manapság már szinte mindenki tudni szeretné előre a születendő baba nemét, de azért vannak kivételek. Ha esetleg a szülők meglepetésnek szánják, akkor válasszunk valami semleges színű ajándékot. Lehet fehér – ezzel nem hibázhatunk – de akár sárga, lila vagy zöld színű is.

 

Babaváró bulit szervezel? Ide kattintva kérhetsz ajánlatot!

 

Babaváró buli ajándék tipp: Mekkora ajándékot vegyünk?

Picit, hiszen egy egész kicsi babának lesz – mondhatnánk, ha nagyon viccesek akarnánk lenni, de természetesen itt arra gondolunk, hogy mekkora legyen az az összeg, amennyiért vásárolunk. Egyáltalán nem szükséges, hogy az ajándékokról szóljon ez az egész összejövetel – nincs semmi értelme egymást túllicitálva rengeteg pénzt költeni ajándékra. És persze attól is függ, hogy mennyire áll közel hozzánk a gyermeket váró pár. Ha egy távolabbi kollégáról van szó, akkor elég, ha csak valami jelképes ajándékot vásárolunk – például egy pici sapkát, vagy egy kötött kiscipőt. Ha közeli barátról vagy például a testvérünkről van szó, akkor vehetünk nagyobb ajándékot, de ebben az esetben meg úgyis megbeszéljük előre.

 

Babaváró buli ajándék tipp: Mit vigyünk ajándékba?

Ha még sosem láttunk babát közelebbről és fogalmunk sincs, hogy mit lehetne neki vásárolni, akkor inkább kérjünk meg egy ismerőst, lehetőleg hölgyet vagy apukát, hogy segítsen nekünk ebben. Ha erre sem időnk, sem energiánk, akkor adjuk nyugodtan ajándékba egy jó bababolt vásárlási utalványát, ezzel tuti nem lövünk mellé. Amire biztosan szüksége lesz a babának az első pár hétben, hónapban és sosem elég belőle, az a pelenka. Gyönyörű „pelenkatortákat” lehet már vásárolni, ami kedves, szép és felettébb hasznos is (üssük be így google-ba, hogy pelenkatorta). Vehetünk nyugodtan ruhaneműt is, hiszen egy újszülöttnek ebből sem lehet eleget vásárolni - vehetünk rugdalódzót, sapkát vagy bodyt is. Ha pedig a meglepetés erejét nem tartjuk annyira fontosnak, akkor kérdezzük meg a leendő szülőket, hogy mit szeretnének, mi az, amit még nem vásároltak meg. Tekintetük hálás és örömteli lesz.


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Koncert előtt és után

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Szombaton egy koncert előtt mentünk be vacsorázni, sokan voltak, de mindent időben megkaptunk, udvarias volt a személyzet is. Ajánlották, hogy térjünk vissza a koncert után a buliba, így is tettük, és nem bántuk meg! Mindannyian nagyon jól szórakoztunk, jövünk máskor is! Köszönjük!


Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

Ribeye érlelőhűtőben - étterem Budapest

Sokszor van úgy, hogy egy étlapon található étel megnevezéséből egyáltalán nem tudunk rájönni, hogy valójában mit is takar a név. Nem szégyen ez, hiszen, ha nem járunk túl sűrűn étterembe, akkor nem kell, hogy tisztában legyünk ezekkel a kifejezésekkel. Kérdezzük meg bátran a pincéreket, ők készséggel segítenek ebben is. Azért, hogy felszolgálóink dolgát kicsit megkönnyítsük, íme néhány gondolat arról, hogy mit is takar a ribeye kifejezés.  

Gyerekkel az étteremben

„Amíg ketten voltunk, sokat jártunk étterembe. Hétköznap esténként és hétvégén is. Amellett, hogy nem kell a konyhában tölteni órákat, hogy valami normális ennivalót elkészítsünk, az étterembe járásnak megvan a maga különleges hangulata. De mióta a gyerekek megszülettek, talán csak nyaralások alkalmával tévedünk be oda.” Így kell ennek lennie?

További hírek
New York Café TripAdvisor