Mit vigyünk a babának, ha babaváró bulira készülünk?

Foglalás

Szilveszter az Ypsilon Caféban!

Részletek »

KARÁCSONYI BEMELEGÍTÉS!

Részletek »

Ünnepi nyitvatartás

Részletek »

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »
| Szerző: Ypsilon Café

Milyen ajándékot vigyünk a babaváró bulira? – Tippek és jótanácsok

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

Ajándék babaváró bulira

Babaváró buli ajándék tipp: Színek – rózsaszín vagy kék?

Ez az első és legfontosabb kérdés. Véletlenül se jusson eszünkbe ezt a két színt választani akkor, ha nem vagyunk tisztában a születendő gyermek nemével, mert elég ciki lesz majd álldogálni a rózsaszín pici kardigánnal a kezünkben a világoskék torta előtt, melyre a Bence feliratot írták gyöngybetűkkel és fehér cukormázzal. Mielőtt elindulunk ajándékot vásárolni, nyugodtan kérdezzünk rá a leendő szülőknél, hogy kisfiút vagy kislányt várnak. Így nem tévedhetünk. Manapság már szinte mindenki tudni szeretné előre a születendő baba nemét, de azért vannak kivételek. Ha esetleg a szülők meglepetésnek szánják, akkor válasszunk valami semleges színű ajándékot. Lehet fehér – ezzel nem hibázhatunk – de akár sárga, lila vagy zöld színű is.

 

Babaváró bulit szervezel? Ide kattintva kérhetsz ajánlatot!

 

Babaváró buli ajándék tipp: Mekkora ajándékot vegyünk?

Picit, hiszen egy egész kicsi babának lesz – mondhatnánk, ha nagyon viccesek akarnánk lenni, de természetesen itt arra gondolunk, hogy mekkora legyen az az összeg, amennyiért vásárolunk. Egyáltalán nem szükséges, hogy az ajándékokról szóljon ez az egész összejövetel – nincs semmi értelme egymást túllicitálva rengeteg pénzt költeni ajándékra. És persze attól is függ, hogy mennyire áll közel hozzánk a gyermeket váró pár. Ha egy távolabbi kollégáról van szó, akkor elég, ha csak valami jelképes ajándékot vásárolunk – például egy pici sapkát, vagy egy kötött kiscipőt. Ha közeli barátról vagy például a testvérünkről van szó, akkor vehetünk nagyobb ajándékot, de ebben az esetben meg úgyis megbeszéljük előre.

 

Babaváró buli ajándék tipp: Mit vigyünk ajándékba?

Ha még sosem láttunk babát közelebbről és fogalmunk sincs, hogy mit lehetne neki vásárolni, akkor inkább kérjünk meg egy ismerőst, lehetőleg hölgyet vagy apukát, hogy segítsen nekünk ebben. Ha erre sem időnk, sem energiánk, akkor adjuk nyugodtan ajándékba egy jó bababolt vásárlási utalványát, ezzel tuti nem lövünk mellé. Amire biztosan szüksége lesz a babának az első pár hétben, hónapban és sosem elég belőle, az a pelenka. Gyönyörű „pelenkatortákat” lehet már vásárolni, ami kedves, szép és felettébb hasznos is (üssük be így google-ba, hogy pelenkatorta). Vehetünk nyugodtan ruhaneműt is, hiszen egy újszülöttnek ebből sem lehet eleget vásárolni - vehetünk rugdalódzót, sapkát vagy bodyt is. Ha pedig a meglepetés erejét nem tartjuk annyira fontosnak, akkor kérdezzük meg a leendő szülőket, hogy mit szeretnének, mi az, amit még nem vásároltak meg. Tekintetük hálás és örömteli lesz.


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Rapid vacsi

Értékelés időpontja: tegnap

Egy gyors vacsorára tértünk be, így nagy kulináris élményeket nem tudtunk átélni. Összességében az ételek választéka elegendő, minőségük nem extra, de ízletes. A koktélok nincsenek túlzottan nagy odafigyeléssel elkészítve, a kávé iható.A pincérek nagyon udvariasak, vidámak és tettre készek, még a nagy nyüzsgés ellenére...


Ünnepi nyitvatarásunk
Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

Te is az egészséges életmód híve vagy? Mész idén a FitBalancera? A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

További hírek
New York Café TripAdvisor