Oktoberfest az Ypsilon Café-ban, bajor ételekkel és csapolt sörökkel

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »
| Szerző: Ypsilon Café

Oktoberfest - október 5-től 15-ig az Ypsilonban!

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a világ legnagyobb sörfesztiválja az Oktoberfest. Ebből az alkalomból az Ypsilon Café-ban is különleges bajor ételekkel és természetesen nagyon-nagyon sok sörrel várunk mindenkit szeretettel.

Oktoberfest

 

 

Tudtad, hogy ezt a tradicionális német népünnepélyt először a XIX. század legelején, 1810. október 12-én rendezték meg I. Lajos király udvarában, és München minden lakója hivatalos volt az ünnepségre?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napjainkban az Oktoberfest több mint 6 millió látogatót vonz, egyre több külföldi vendéggel. Most ötödik alkalommal pedig már Budapesten is élvezhetjük a finom bajor ételeket és jó söröket. Október 2-15 között az Ypsilon Café a következő ételkülönlegességeket kínálja kedves vendégei számára:

 

 

Bajor májgombóc leves

Búzasörben párolt ropogós sült csülök sörmártással és bajor káposztával

Müncheni „weiße Wurst” mézes magos mustárral és sörpereccel

„Leberkäs” friss baguettel és mézes magos mustárral

 

 

 

Ha szeretnéd megkóstolni ezeket a remek fogásokat, foglalj asztalt ide kattintva!

 

 

Ha esetleg nem kedveled a bajor ételeket, akkor is várunk szeretettel! Étlapunkon rengeteg fogást találsz a magyar és a nemzetközi konyha remekeiből.

 

 

Étlapunkat ide kattintva tekintheted meg!

 

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Gyerekkel az étteremben

„Amíg ketten voltunk, sokat jártunk étterembe. Hétköznap esténként és hétvégén is. Amellett, hogy nem kell a konyhában tölteni órákat, hogy valami normális ennivalót elkészítsünk, az étterembe járásnak megvan a maga különleges hangulata. De mióta a gyerekek megszülettek, talán csak nyaralások alkalmával tévedünk be oda.” Így kell ennek lennie?

Kovászos uborka recept

Te is imádod a „koviubit”, de valahogy mégsem sikerül soha tökéletesre? Most megmutatjuk neked, hogyan készül nálunk – az Ypsilon Café-ban – ez a nem csak finom, hanem egészséges roppanós savanyúság. Ha követed házi receptünk minden lépését, akkor mostantól nem lesz gondod annak otthoni elkészítésével, s bármikor előveheted ezt a csemegét a családi ebédekhez.

Ebédidő fontossága

Időnk jelentős részét munkahelyünkön töltjük, ahol a vezetőség hatékony munkavégzést vár el tőlünk. Ahhoz pedig, hogy legjobb formánkat tudjuk nyújtani elengedhetetlen, hogy munka közben kicsit kikapcsolódjunk. Legyen szó fizikai vagy szellemi munkavégzésről, mind a test mind pedig az agy számára megerőltető a 8, illetve sokszor akár 10 órás folyamatos igénybevétel. A munkáltató nem véletlenül nyújt dolgozói számára ebédidőt, ez a fél vagy egy óra pontosan azt a célt szolgálja, hogy a dolgozók kikapcsolódjanak kicsit, feltöltődjenek energiával.

megfelelő viselet buliba

Itt a nyár, mindenki lázban ég, te pedig egy fárasztó hetet követően alig várod, hogy kiengedd a hétvége alkalmával a fáradt gőzt? Akkor csörrenj rá a barátokra és nyomás bulizni! Ennek kapcsán felmerülhet a kérdés: vajon mit vegyek fel? Mi segítünk ebben!

További hírek
New York Café TripAdvisor