Peat jr l Best of Party l Ypsilon Cafe l 09.28

Foglalás

KARÁCSONYI BEMELEGÍTÉS!

Részletek »

Ünnepi nyitvatartás

Részletek »

Szilveszter az Ypsilon Caféban!

Részletek »

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »
| Szerző: Ypsilon Café

Peat jr Best of Party ,Ypsilon Cafe, 09.28

BEST of PARTY az Ypsilon Cafe-ban! A BELÉPÉS INGYENES! 

Peat jr l Best of Party l Ypsilon Cafe l 09.28

Sok szererettel várunk benneteket egy igazi emlékidézős bulira!

A 90s és a 2000s évek feledhetetlen slágerhimnuszaival, a lemezjátszók mögött egész éjjel, PEAT JR... 1990-óta minden hétvégén értetek!

7 éven keresztül Budapest meghatározó clubjának házigazdája volt. (Bank Dance Hall) Jelenleg is szinte az ország összes meghatározó szórakozóhelyén pakolja a talpalávalót.

Tavaly májusban a Budapest Parkban közvetlen a SCOOTER után lépett fel 12.000 ember előtt, és idén júniusban ismét megkapta a lehetőséget Még ebben az évben ugyanitt az ATB-vel valamint több nemzetközi sztárral pl:, BASSHUNTER-el pörgetett a nagyszínpadon! Már több éve rendszeresen kap meghívást Németországba, Angliába, Szlovákiába, Romániába, Ukrajnába, Görögországba, Szerbiába, Ausztriába, és Svájcba is Partysorozata az Emlékek Éjszakája már harmadik esztendeje töretlen sikerrel dübörög, és hétről-hétre teltházakat vonz be a szórakozóhelyekre.

Készüljetek, mert rengeteg olyan clubhimnusszal fog operálni, amire szívesen emlékeztek vissza azokból a feledhetetlen időkből!

Asztalfoglalás: 
http://www.ypsiloncafe.hu/asztalfoglalas.html

Peat Jr:
https://www.facebook.com/Peatjr.Fernando/


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Jó hely baráti vagy céges rendezvényekre!

Értékelés időpontja: tegnap

Céges karácsonyi vacsorán vettem részt és csak ajánlani tudom a helyet. A megérkezést követően az asztal egyből a rendelkezésre állt. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak. Az ételek frissek és finomak. Egy szuper este volt. A végét megkoronázta, hogy 10-11 körül indult a karaoke/retro buli...


Ünnepi nyitvatarásunk
Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

Te is az egészséges életmód híve vagy? Mész idén a FitBalancera? A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

További hírek
New York Café TripAdvisor