Szilveszteri buli Budapesten, Zuglóban az Ypsilon Caféban, gyere és töltsük együtt az év utolsó napját

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »
| Szerző: Ypsilon Café

Szilveszteri party az Ypsilon Café-ban

Egyre jobban közeleg az év utolsó napja, és biztosan gondolkodott már azon, hogy vajon hol is töltse el ezt a neves éjszakát.
 
Van egy jó hírünk! Nem kell tovább keresgélnie!
 
Szeretettel várjuk Önt, kedves családját és barátait 2017. december 31-én este, hogy együtt búcsúztassuk az Óévet és együtt köszöntsük az Újévet!
 
Svédasztalos vacsora, változatos programokkal (humorista, tombola, dj). Éjfélkor együtt koccintunk egy pohár pezsgővel és természetesen lesz büfé vacsora is, hiszen kell az energia a hajnalig tartó bulizáshoz! Éttermünkben ezen az estén ruhatár is üzemel, valamint, ahogy mindig, fűtött dohányzóval is várja kedves vendégeit.
 

Szilveszteri buli

A szilveszteri est tervezett programjai:


20:00- Vendégek fogadása
21:00-23:00- Svédasztalos vacsora
23:00- Beliczai Balázs humorista előadása
23:30- Video Retro Disco
00:00- Éjféli büfévacsora
01:00- Tombola
01:30- Video Retro Disco hajnalig!Ehhez a felejthetetlen élményhez két csomag ajánlatunk is van:

1. Szilveszteri csomag A: 15.000 Ft

(svédasztalos vacsora+ büfé vacsora éjfélkor + üdvözlő ital + 1 pohár pezsgő éjfélkor )

2. Szilveszteri csomag B: 20.000 Ft

(svédasztalos vacsora+ büfé vacsora éjfélkor + üdvözlő ital + 1 pohár pezsgő éjfélkor + 8 órás korlátlan italcsomag rövid nélkül )

 

Party jegy 23:00-tól, mely egy pohár pezsgőt és az éjfél után büfévacsorát tartalmazza (ehhez asztalt nem tudunk biztosítani).
Ára: 5.000 Ft/fő (korlátozott számban kapható)

  
Részvételi szándékát a 468-3357 telefonszámon vagy az info@ypsiloncafe.hu címen tudja jelezni.
 
Szeretettel várjuk Önöket!


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Budapest

Értékelés időpontja: 4 nappal ezelőtt

Nagyon szuper kis hely csak ajánlani tudom mindenkinek. Koncert előtt voltunk nagyon sokan voltak, de így is precíz kiszolgálásban és fenomenális ételekben részesültünk! Biztos, hogy visszatérünk. Köszönjük!


Ajándék babaváró bulira

Egyre többen rendeznek Magyarországon is babaváró bulit. Hatalmas tortával, finom ételekkel és italokkal, közösen örülnek annak, hogy a baba hamarosan megérkezik. Ilyenkor szokás valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának. Azonban nem mindegy, hogy mit adunk ajándékba. A következő néhány bekezdés segít abban, hogy lehetőleg ne hibázzunk.

Gyerekkel az étteremben

„Amíg ketten voltunk, sokat jártunk étterembe. Hétköznap esténként és hétvégén is. Amellett, hogy nem kell a konyhában tölteni órákat, hogy valami normális ennivalót elkészítsünk, az étterembe járásnak megvan a maga különleges hangulata. De mióta a gyerekek megszülettek, talán csak nyaralások alkalmával tévedünk be oda.” Így kell ennek lennie?

Kovászos uborka recept

Te is imádod a „koviubit”, de valahogy mégsem sikerül soha tökéletesre? Most megmutatjuk neked, hogyan készül nálunk – az Ypsilon Café-ban – ez a nem csak finom, hanem egészséges roppanós savanyúság. Ha követed házi receptünk minden lépését, akkor mostantól nem lesz gondod annak otthoni elkészítésével, s bármikor előveheted ezt a csemegét a családi ebédekhez.

Ebédidő fontossága

Időnk jelentős részét munkahelyünkön töltjük, ahol a vezetőség hatékony munkavégzést vár el tőlünk. Ahhoz pedig, hogy legjobb formánkat tudjuk nyújtani elengedhetetlen, hogy munka közben kicsit kikapcsolódjunk. Legyen szó fizikai vagy szellemi munkavégzésről, mind a test mind pedig az agy számára megerőltető a 8, illetve sokszor akár 10 órás folyamatos igénybevétel. A munkáltató nem véletlenül nyújt dolgozói számára ebédidőt, ez a fél vagy egy óra pontosan azt a célt szolgálja, hogy a dolgozók kikapcsolódjanak kicsit, feltöltődjenek energiával.

További hírek
New York Café TripAdvisor