Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Foglalás

KARÁCSONYI BEMELEGÍTÉS!

Részletek »

Ünnepi nyitvatartás

Részletek »

Szilveszter az Ypsilon Caféban!

Részletek »

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »
| Szerző: Ypsilon Café

Tejfakasztó

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

De mi is a tejfakasztó pontosan? Nagyon leegyszerűsítve, az Apa és a legjobb barátai a szülés után, addig, amíg az Anya a kórházban van, összejönnek, és a kis jövevény érkezésének örömére, valamint az Édesanya tiszteletére együtt ünnepelnek. Úgy tartják, hogy a férfiak ezen az estén azért találkoznak, hogy az Anya tejtermelése, az elfogyasztott ital és az öröm nagyságával arányosan induljon be.

 

Úgy tartjuk, hogy a tejfakasztót nem érdemes otthon tartani, hiszen fontos, hogy az Anyát és a Babát tiszta, békés otthon várja, egy igazi tejfakasztó pedig – ismerjük be – nem feltétlenül egy lazulós, beszélgetős este benyomását fogja kelteni az avatatlan szem, vagy egy kívülálló számára.

Ha hamarosan Apa leszel, vagy valamelyik Barátodnál már vészesen közeleg a nagy pillanat, örömmel segítünk Nektek, hogy az „Újapa” élete egyik nagy pillanatát a lehető legcsodálatosabban élje meg, ezért nem csak az elfogyasztható alkohol mennyiségében tudunk óriási választékot és mennyiséget biztosítani, hanem késő estig a rendelkezésedre áll városszerte ismert konyhánk is, de ha szeretnéd, akkor örömmel segítünk a Tejfakasztó egyik elengedhetetlen kellékének, a pelenkatortának a beszerzésében is.

 

Ha eljött a pillanat, akkor foglalj asztalt nyugodtan: ASZTALFOGLALÁS


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Jó hely baráti vagy céges rendezvényekre!

Értékelés időpontja: tegnap

Céges karácsonyi vacsorán vettem részt és csak ajánlani tudom a helyet. A megérkezést követően az asztal egyből a rendelkezésre állt. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak. Az ételek frissek és finomak. Egy szuper este volt. A végét megkoronázta, hogy 10-11 körül indult a karaoke/retro buli...


Ünnepi nyitvatarásunk
Antioxidáns saláták az ősz színeiben

Te is az egészséges életmód híve vagy? Mész idén a FitBalancera? A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor