Az Ypsilon Café tökéletes üzleti ebéd helyszín

Foglalás

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Karaoke Party

Minden pénteken 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Üzleti ebéd helyszín

Üzleti ebéd helyszín

Az Ypsilon Café tökéletes helyszíne megbeszéléssel, tárgyalással egybekötött üzleti ebédeknek. Az étteremben lehetőség van szeparáltan, nyugodt körülmények között dolgozni és közben étkezni. Kiváló minőségű ételeink további előnyt jelentenek, hiszen a finom ételek a munkamegbeszélés hangulatát is kellemesebbé teszik. Ilyen légkörben pedig joggal számíthatunk mindenki számára pozitív kimenetelű megállapodásokra.

 

Üzleti ebéd helyszín a rideg tárgyalóterem helyett

Vannak olyan helyzetek, amikor nagyon nagy a tét, sok múlhat a tárgyaláson. Ilyenkor a felek általában feszültek, várakozással teli a légkör, hiányzik a bizalom, hiszen egyelőre nem ismerjük a másik fél álláspontját, elképzeléseit. Egy ilyen helyzetre nem biztos, hogy a legjobb megoldás egy rideg tárgyalóterem, ahol lehetetlen feloldódni és tiszta fejjel gondolkodni, illetve figyelni a partner reakcióit. Ha a tárgyalóterem helyett egy megfelelő üzleti ebéd helyszínt választunk, akkor azzal nagyon sokat tehetünk a megbeszélés pozitív kimenetelét tekintve.

 

Üzleti ebéd helyszín igazán nehéz döntésekhez

Az ilyen nagyobb jelentőségű megbeszélésekhez a tárgyalóterem helyett válasszunk inkább egy megfelelő üzleti ebéd helyszínt. Így még a találkozó előtt könnyebbé tehetjük a folyamatot a magunk számára és üzleti partnerünk számára is. Ha üzleti ebédre invitáljuk a partnerünket egy igazán jó helyszínre, akkor ezzel már a megbeszélés előtt jelezzük felé, hogy készek vagyunk kompromisszumokra, és szeretnénk, ha a jó kapcsolat megmaradna (vagy kialakulna) közöttünk.

 

Az üzleti ebéd helyszín hangulata

Egy jó üzleti ebéd helyszín feltétele a kiváló minőségű étel. Ehhez kell kapcsolódnia a megfelelő kiszolgálásnak. A nyugodt, zavartalan megbeszélés érdekében a pincérnek különösen jó érzékkel szükséges az üzleti ebéd résztvevőihez lépni, kizárólag akkor, amikor nem zavarja a megbeszélés menetét. Ehhez pedig igen nagy gyakorlat szükséges a felszolgálók részéről. Az Ypsilon Café gyakorlott, profi alkalmazottai számára ez a feladat érthető és természetes, hiszen az évek alatt rengeteg hasonló feladattal találkoztak már. Az étterem nyugodt, barátságos hangulata szintén jó hatással lehet a tárgyalás kimenetelére.

 

 

 


címkék:

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Budapest

Értékelés időpontja: 2018. június 21.

Egy menüre jöttünk be ebèdkor, megfelelő adag, jò kiszolgàlàs, minden rendben volt, màskor is visszajövünk.


Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

Ribeye érlelőhűtőben - étterem Budapest

Sokszor van úgy, hogy egy étlapon található étel megnevezéséből egyáltalán nem tudunk rájönni, hogy valójában mit is takar a név. Nem szégyen ez, hiszen, ha nem járunk túl sűrűn étterembe, akkor nem kell, hogy tisztában legyünk ezekkel a kifejezésekkel. Kérdezzük meg bátran a pincéreket, ők készséggel segítenek ebben is. Azért, hogy felszolgálóink dolgát kicsit megkönnyítsük, íme néhány gondolat arról, hogy mit is takar a ribeye kifejezés.  

További hírek
New York Café TripAdvisor