Egy kellemes vacsora étteremben elköltve garantáltan feldobja a napodat! Válaszd az Ypsilon Cafét! Szeretettel várunk!

Foglalás

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Hétvégi családi ebéd

Programok gyerekeknek!

ASZTALFOGLALÁS »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Ez is jó kép

GALÉRIA »

Vacsora étteremben

Vacsora étteremben - A sürgő-forgó hétköznapok gyakran kimerítik az embert, ezért szükségünk van olykor olyan jellegű kikapcsolódásra is, amely nem képezi a napi/heti rutin szerves részét. Egy kellemes vacsora egy étteremben például remek választás lehet a szürke hétköznapok megszínesítéséhez. Éttermünk – az Ypsilon Café – fenséges ételeinek, könnyed megközelíthetőségének, valamint hangulatos bel- és kültéri részének köszönhetően kiváló vacsorahelyszín Budapesten.

meghitt vacsora étteremben

Vacsora étteremben – Dobd fel a napod!

 

Egy kemény munkanapon vagy túl, fáradt és gondterhelt vagy? Ezen a napon egy családod vagy barátaid társaságában elköltött kiadós vacsora étteremben, vagy akár otthon is üdítő felfrissülés lehet!

 

Ha kiutat keresel a feltornyosuló problémákból, és nincs kedved, sem energiád nekilátni a munkából hazaesve a sütés-főzésnek, akkor ne burkolózz otthonod magányába, lépj ki egy kicsit a komfortzónádból!

 

Vacsorázz étteremben szeretteid társaságában, és kapcsolódjatok ki egy kicsit a finom falatok és egy kellemes beszélgetés által! Egy kis gasztronómiai kényeztetés hatására hidd el, hogy azonnal feltöltődsz és a világot is más színben látod majd!

 

 

Vacsora étteremben – A romantika kedvelőinek

 

Ha nem nyomja válladat a problémák súlya, viszont szerelmednek szeretnél kedveskedni, akkor szintén ideális választás lehet egy meghitt vacsora. Étteremben elköltve még különlegesebb élménnyé varázsolhatod ezt az estét párod számára. Fenséges falatok egy hangulatos helyen, gyertyafénynél, zamatos borok társaságában, ugye milyen jól hangzik?

 

Elevenítsétek fel legkedvesebb emlékeiteket ízletes falatok társaságában, s töltsetek el együtt egy tartalmas estét!

 

A vacsora étteremben való elköltése nem csak kellemes felüdülés a monoton hétköznapokban, hanem a kapcsolatokra is jó hatással van. Fontos, hogy a tartós kapcsolatokban se hagyjuk kihunyni a szerelem lángját, romantikus programok által tápláljuk azt időről időre!  

 

 

Vacsora étteremben – Miért válaszd az Ypsilon Café-t?

 

Mi jellemzi tehát az ideális vacsorát egy étteremben? Fontos, hogy az étterem jól frekventált helyen legyen, hogy könnyen meg tudjuk közelíteni, és ne kelljen órákat utazással töltenünk.

 

A vacsora étteremben való elfogyasztása azonban leginkább az ételek minőségén és az étterem hangulatán múlik.

Az Ypsilon Café kínálatában mindenki megtalálja a kedvére való fogást, az étterem által kínált tradicionális ételek pedig kedvező árakkal párosulnak.

 

Látogass hát el hozzánk az Ypsilon Café-ba, ha szeretnéd szeretteidet – vagy önmagadat – megajándékozni egy kellemes estével!

Vacsora étteremben – az Ypsilon Café-ban! Szeretettel várunk benneteket!

Asztalfoglalásért kattints ide!


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Gyerekkel az étteremben

„Amíg ketten voltunk, sokat jártunk étterembe. Hétköznap esténként és hétvégén is. Amellett, hogy nem kell a konyhában tölteni órákat, hogy valami normális ennivalót elkészítsünk, az étterembe járásnak megvan a maga különleges hangulata. De mióta a gyerekek megszülettek, talán csak nyaralások alkalmával tévedünk be oda.” Így kell ennek lennie?

Kovászos uborka recept

Te is imádod a „koviubit”, de valahogy mégsem sikerül soha tökéletesre? Most megmutatjuk neked, hogyan készül nálunk – az Ypsilon Café-ban – ez a nem csak finom, hanem egészséges roppanós savanyúság. Ha követed házi receptünk minden lépését, akkor mostantól nem lesz gondod annak otthoni elkészítésével, s bármikor előveheted ezt a csemegét a családi ebédekhez.

Ebédidő fontossága

Időnk jelentős részét munkahelyünkön töltjük, ahol a vezetőség hatékony munkavégzést vár el tőlünk. Ahhoz pedig, hogy legjobb formánkat tudjuk nyújtani elengedhetetlen, hogy munka közben kicsit kikapcsolódjunk. Legyen szó fizikai vagy szellemi munkavégzésről, mind a test mind pedig az agy számára megerőltető a 8, illetve sokszor akár 10 órás folyamatos igénybevétel. A munkáltató nem véletlenül nyújt dolgozói számára ebédidőt, ez a fél vagy egy óra pontosan azt a célt szolgálja, hogy a dolgozók kikapcsolódjanak kicsit, feltöltődjenek energiával.

megfelelő viselet buliba

Itt a nyár, mindenki lázban ég, te pedig egy fárasztó hetet követően alig várod, hogy kiengedd a hétvége alkalmával a fáradt gőzt? Akkor csörrenj rá a barátokra és nyomás bulizni! Ennek kapcsán felmerülhet a kérdés: vajon mit vegyek fel? Mi segítünk ebben!

További hírek
New York Café TripAdvisor