Egy kellemes vacsora étteremben elköltve garantáltan feldobja a napodat! Válaszd az Ypsilon Cafét! Szeretettel várunk!

Foglalás

KARÁCSONYI BEMELEGÍTÉS!

Részletek »

Ünnepi nyitvatartás

Részletek »

Szilveszter az Ypsilon Caféban!

Részletek »

Gitárest

Minden csütörtökön 20:00-22:00-ig

Részletek »

Retro Video Disco

Minden szombaton 22:00–04:00-ig.

Részletek »

Meghitt vacsora kettesben

Ha csak VELE töltenéd az estét

ASZTALFOGLALÁS »

Csábító ízek

Nemzetközi és magyaros ételek

ÉTEL ÉS ITALAJÁNLATUNK »

Ypsilon Café & Club

Péntek karaoke, szombat video disco! Gyere!

RÉSZLETEK »

Színes koktélok

A jó hangulatért

ITALLAP »

Céges rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS »

Vacsora étteremben

Vacsora étteremben - A sürgő-forgó hétköznapok gyakran kimerítik az embert, ezért szükségünk van olykor olyan jellegű kikapcsolódásra is, amely nem képezi a napi/heti rutin szerves részét. Egy kellemes vacsora egy étteremben például remek választás lehet a szürke hétköznapok megszínesítéséhez. Éttermünk – az Ypsilon Café – fenséges ételeinek, könnyed megközelíthetőségének, valamint hangulatos bel- és kültéri részének köszönhetően kiváló vacsorahelyszín Budapesten.

meghitt vacsora étteremben

Vacsora étteremben – Dobd fel a napod!

 

Egy kemény munkanapon vagy túl, fáradt és gondterhelt vagy? Ezen a napon egy családod vagy barátaid társaságában elköltött kiadós vacsora étteremben, vagy akár otthon is üdítő felfrissülés lehet!

 

Ha kiutat keresel a feltornyosuló problémákból, és nincs kedved, sem energiád nekilátni a munkából hazaesve a sütés-főzésnek, akkor ne burkolózz otthonod magányába, lépj ki egy kicsit a komfortzónádból!

 

Vacsorázz étteremben szeretteid társaságában, és kapcsolódjatok ki egy kicsit a finom falatok és egy kellemes beszélgetés által! Egy kis gasztronómiai kényeztetés hatására hidd el, hogy azonnal feltöltődsz és a világot is más színben látod majd!

 

 

Vacsora étteremben – A romantika kedvelőinek

 

Ha nem nyomja válladat a problémák súlya, viszont szerelmednek szeretnél kedveskedni, akkor szintén ideális választás lehet egy meghitt vacsora. Étteremben elköltve még különlegesebb élménnyé varázsolhatod ezt az estét párod számára. Fenséges falatok egy hangulatos helyen, gyertyafénynél, zamatos borok társaságában, ugye milyen jól hangzik?

 

Elevenítsétek fel legkedvesebb emlékeiteket ízletes falatok társaságában, s töltsetek el együtt egy tartalmas estét!

 

A vacsora étteremben való elköltése nem csak kellemes felüdülés a monoton hétköznapokban, hanem a kapcsolatokra is jó hatással van. Fontos, hogy a tartós kapcsolatokban se hagyjuk kihunyni a szerelem lángját, romantikus programok által tápláljuk azt időről időre!  

 

 

Vacsora étteremben – Miért válaszd az Ypsilon Café-t?

 

Mi jellemzi tehát az ideális vacsorát egy étteremben? Fontos, hogy az étterem jól frekventált helyen legyen, hogy könnyen meg tudjuk közelíteni, és ne kelljen órákat utazással töltenünk.

 

A vacsora étteremben való elfogyasztása azonban leginkább az ételek minőségén és az étterem hangulatán múlik.

Az Ypsilon Café kínálatában mindenki megtalálja a kedvére való fogást, az étterem által kínált tradicionális ételek pedig kedvező árakkal párosulnak.

 

Látogass hát el hozzánk az Ypsilon Café-ba, ha szeretnéd szeretteidet – vagy önmagadat – megajándékozni egy kellemes estével!

Vacsora étteremben – az Ypsilon Café-ban! Szeretettel várunk benneteket!

Asztalfoglalásért kattints ide!


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Jó hely baráti vagy céges rendezvényekre!

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Céges karácsonyi vacsorán vettem részt és csak ajánlani tudom a helyet. A megérkezést követően az asztal egyből a rendelkezésre állt. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak. Az ételek frissek és finomak. Egy szuper este volt. A végét megkoronázta, hogy 10-11 körül indult a karaoke/retro buli...


Ünnepi nyitvatarásunk
Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Antioxidáns saláták az ősz színeiben

Te is az egészséges életmód híve vagy? Mész idén a FitBalancera? A nyár véget ért, de Te csak salátázz tovább. Az antioxidánsokra az ősz beköszöntével épp úgy szükséged van, mint a melegebb évszakokban. Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

További hírek
New York Café TripAdvisor