The Ypsilon Cafe and Restaurant are one of the best restaurant in Budapest.

Foglalás

About us

About us

The Ypsilon Cafe is the only club in Zuglo which is a restaurant and a cafe at the same time. It is located at a frequented area of Budapest near the Stadionok underground station and the Papp László Sport Arena.

With our Chef's guidance, we prepare and serve high-quality meals on our guests' dinner table chosen from the best of the Hungarian and International cuisine.

The menu is renewed every season to follow the seasonal food trends. Besides the various menus, we also offer a wide range of wine and palinka.

The two separate banquette rooms are available for our guests arriving at a conference, a wedding, a birthday, a name day, a class reunion, a graduation, corporate party, a bachelor/bachelorette party.

In addition to the intimate atmosphere, several giant projectors, plasma TVs, sound system are guaranteeing the high quality of the broadcasted sport events.

 From spring to autumn the cozy garden is an excellent meeting place where our cocktails, wine selection and a wide variety of drinks guarantee the perfect recreation.  Our garden's enormous plane trees offer pleasantly cool moments.

There are Karaoke parties every Friday and Saturday night until 4 am with various drink promotions served by our gorgeous waiters and hostesses.         

 From autumn to winter the restaurant offers pig roasting and beer tasting beside the regular wine dinners. During spring and summer the karaoke parties, the bachelor/bachelorette parties, and wedding parties are the most requested programs.


címkék:

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor