Ha babaváró buli helyszínt keresel akkor gyere az Ypsilon Café-ba

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

Babaváró buli az Ypsilon Café-ban

 

Az Ypsilon Café megfelelő helyszín akkor is ha babaváró bulit tervez. Igény esetén különtermet biztosítunk, zenével, projektorral a vicces-kedves emlékek, ultrahang felvételek felidézésére. Kedvező étel és italajánlattal várjuk a babaváró kedves vendégeinket.

Babaváró buli helyszín

Babaváró buli helyszín – a gyermek érkezése előtt 1-3 hónappal

Manapság már Magyarországon is egyre többen rendeznek ilyen rendezvényt és ehhez keresnek babaváró buli helyszínt. Ezt általában egy-két hónappal a kisgyermek születése előtti időszakra teszik. Első gondolatunk rögtön az lehet, hogy miért is kell megint valami buta amerikai szokást nekünk, magyaroknak is átvenni? Pedig ha egy kicsit gondolkodunk, rögtön rájövünk, hogy ez tényleg nem hülyeség! Néhány héttel vagy egy-két hónappal a baba érkezése előtt még egy jót bulizhat a kismama – természetesen ez nem amolyan „ereszd el a hajam” buli, inkább csak beszélgetős játékos party a barátokkal, kollégákkal és a rokonokkal. Hiszen ha megszületett szemünk fénye, akkor jódarabig nem lesz alkalmunk találkozni ezekkel a számunkra kedves emberekkel. Amíg viszont a kicsi odabent tartózkodik, addig ez simán lehetséges.

 

Babaváró buli helyszín – a baba egészségéért és a mama nyugalmáért

A kisbaba születése után a mamának nem sok kedve lesz egy darabig vendégeket fogadni – annak ellenére, hogy nálunk még sajnos szokás az újszülött látogatása. Ilyenkor a kismama igyekszik mosolyogni és valamennyire hihetően jelezni felénk, hogy mennyire örül a látogatásnak, de higgyük el, ez nem így van. Semmi másra nem vágyik, mint hogy az újszülöttjével legyen, és ne kelljen arra figyelni, hogy mivel is kínálja meg a vendégeket. Ez az időszak nagyon meghatározó mind a mamának mind pedig a babának a későbbi kapcsolatuk szempontjából, ezért hagyjuk inkább meg neki. Ha a gyermek érkezése előtt rendezünk egy jó kis partit egy megfelelő babaváró buli helyszínen, akkor így mindenki elégedett lesz majd.

 

Ha babaváró bulit szervez, kattintson ide az ajánlatkéréshez!

 

Babaváró buli helyszín – hasznos ajándékok a kicsinek és az anyukának

A babaváró parti azért is nagyon jó egy megfelelő babaváró buli helyszínen, mert így már a gyermek születése előtt át tudjuk adni a nekik szánt ajándékokat. Így a kismama is könnyebben tud tervezni – mi az amit már megkapott ajándékba és mi az, amit még szükséges megvásárolni. Nem beszélve arról, hogy így egy kicsit mi is részesei lehetünk a babavárás boldog pillanatainak.

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor