Az Ypsilon Cafe legnagyobb bulijai mindig azokon az estéken vannak amikor a 90-es évek kerülnek a középpontba!

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

Best of 90's Videodisco

Az Ypsilon Cafe legnagyobb bulijai mindig azokon az estéken vannak amikor a 90-es évek kerülnek a középpontba!

Az Ypsilon Cafe legnagyobb bulijai mindig azokon az estéken vannak amikor a 90-es évek kerülnek a középpontba!

A legnagyobb disco, eurodance slágerek, lány és fiúcsapatok külföldről és Magyarországról! Ráadásként mindenhez megkapjátok az eredeti klipet is!
Mindegy, hogy La Bouche vagy a Culture Beat volt-e a kedvenced! Vagy nagy Spice Girls rajongó voltál? Vagy inkább a Carpe Diem kazettát koptattad a legjobban? Most minden szólni fog ami az időbe belefér!
Hiába keresnél más helyet, ilyen buli csak az Ypsilonban van.

A BELÉPÉS TERMÉSZETESEN MOST IS INGYENES. :)
 

 

 

 

 

 

 

Asztalfoglalás:
http://www.ypsiloncafe.hu/asztalfoglalas.html 

A zenékről és a klipekről ezen a héten is DJ White gondoskodik.

#retro #disco #italakció #party #danceallnight

Az eseményen kép-és hangfelvétel készül. Mindenki csak beleegyezésével nevesíthető.

1143 Budapest
Stefánia út 1.
+36-1-468-3357


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Baráti összejövetelre tökéletes

Értékelés időpontja: 2019. április 30.

10-12 fővel jöttünk egy vacsorára, és mindannyian elégedetten távoztunk. A vacsora kifejezetten finom volt (ár-érték arányban szuper választás), a pincérek pedig segítőkészek voltak bármilyen extra kérés esetén. Jövünk legközelebb is!


Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

New York Café TripAdvisor