Még nem találtál helyet az év végi céges rendezvényre? Céges rendezvények szervezése és lebonyolítása az Ypsilon Café-ban - tréningek, munka megbeszélések, meetingek esetén várjuk szeretettel vendégeinket, különtermünk rendelkezésre áll

Foglalás

Céges rendezvény

Még nem találtál helyet az év végi céges rendezvényre? Az Ypsilon Café tökéletes helyszíne lehet céges rendezvényeknek is. Különtermünk 80 fő befogadására alkalmas, technikailag jól felszerelt. Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek kisebb konferenciák, céges meetingek, vállalati tréningek szervezésében. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Céges rendezvény nyugodt környezetben

Egy céges rendezvény esetén fontos, hogy a közös munkát külső körülmények ne zavarják. Mivel különtermünk teljesen szeparált, ezért lehetőség van a többi vendégtől való elkülönülésre. Az étterem személyzete pedig folyamatosan rendelkezésére áll a csapatnak, legyen az bármilyen céges rendezvény – tréning, konferencia, csapatépítő vagy megbeszélés. A menüsorok és a kávészüneteken kínált italok és ételek kiválasztása közösen történik. Minden esetben egyedi árajánlatot adunk. Kérje ajánlatunkat céges rendezvényre ide kattintva, hamarosan visszahívjuk, hogy a részleteket egyeztethessük.

 

 

Céges rendezvény – munka, szórakozás vagy mindkettő

Számos esetben előfordult már nálunk, hogy egy céges rendezvényen a napközbeni közös munka után a kollégák vacsorával, majd közös bulival zárták a napot. Az Ypsilon Café ebben az esetben is remek választás. A résztvevők számára pedig egy jó levezetése a napnak, hiszen hosszú és remélhetőleg eredményes munkát követi a céges party. Igény esetén DJ közreműködésére vagy karaoke party szervezésére is van lehetőség. Egy munka utáni buli rendezésével egy kalap alatt a csapatépítést is megoldottuk, hiszen így a kollégáknak van lehetősége közösen beszélgetni, táncolni, vagyis közelebb kerülni egymáshoz.

 

Céges rendezvény kicsit másképpen

Amennyiben az Ypsilon Café-t választja céges rendezvény helyszínéül, kérjük, töltse ki ajánlatkérőnket, kollégánk hamarosan visszahívja, hogy a részleteket megbeszéljék. Teljes körű szolgáltatásunkkal biztosíthatjuk arról, hogy a céges rendezvény lebonyolítása zavartalan lesz, Önnek nem kell a részletek miatt aggódnia. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött rengeteg hirtelen felmerülő problémával találkoztunk már, melyekre mindig találtunk jó és gyors megoldást.


címkék:

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor