Étlapunkon található ételek, melyek vendégeink kedvencei

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Étlapunk kedvencei

Külföldi vendégeink természetesen a klasszikus magyaros ételeket szeretnék megkóstolni, érthető módon – például a gulyáslevest, a cigánypecsenyét, a lecsós ételeket vagy a marhapörköltet, de ide sorolhatjuk a kedvenc desszertünket, a somlói galuskát is. Mivel sok külföldi vendég érkezik hozzánk, ezért nagyon figyelünk arra, hogy a speciális magyaros ételek mindig szerepeljenek az étlapunkon. Céges eseményeknél gyakran előfordul, hogy az alkalmazottak között több külföldi munkatárs is akad, ilyen esetekben is ajánljuk, hogy a menüsorban szerepeljenek magyaros ízek.

Másik nagy kedvenc éttermünkben a steak. Nem véletlenül. Mióta húsérlelőnk megérkezett és ebben tartjuk a különféle húsokat, azóta sokkal finomabb, omlósabb steaket tudunk készíteni. A húsérlelőben meghatározott ideig, meghatározott hőmérsékleten érleljük a húst, mely során az veszít a nedvességtartalmából, így még ízletesebbé és karakteresebbé válik az étel. Étlapunkon ezért mindig szerepel többféle steak is.

A könnyebb ételek kedvelői számára szárnyasokból készült különlegességeket kínálunk. Ezekhez friss zöld salátát párolt zöldségeket vagy gyümölcsöt adunk. Ezek az ételek akár diéta idején is nyugodtan fogyaszthatók, de akkor is jó választás, ha a vacsora túl későre esik, és nem szeretnénk tele gyomorral, álmatlanul forgolódva tölteni az éjszakát.

A desszertek közül természetesen a csokoládés finomságok a legnépszerűbbek. Az örök kedvenc somlói galuska mellett a csokoládé szuflé is nagy népszerűségnek örvend, melyet gyümölcsvelővel és vanília fagylalttal kínálunk.

Tizennégy féle kávékülönlegességünk közül biztosan mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt: rövid erős, hosszú sok tejjel, tejhabos vagy tejszínhabos. Természetesen a késő esti vacsorákhoz koffeinmentes változatokat is kínálunk. Alkoholos kávéink tovább fokozzák az élvezeteket: az ír kávé vagy a Bailey’s cappuccino szintén nagy kedvenc nálunk.

 

Önt is várjuk szeretettel az Ypsilon Café-ba egy jó ebédre vagy vacsorára!

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

További hírek
New York Café TripAdvisor