Ha nem az egyhangú bulikat szereted akkor itt a helyed! Az egyetlen farsangi buli, ahol VIDEO DISCO is lesz! Ezen a hétvégén a legnagyobb slágerek mennek majd, a retrótól a modern zenékig. Ne csak hallgasd, nézd is a számokat hatalmas HD TV-ken!

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

Farsangi Buli Videodiscoval

Ha nem az egyhangú bulikat szereted akkor itt a helyed!

Ha nem az egyhangú bulikat szereted akkor itt a helyed! Az egyetlen farsangi buli, ahol VIDEO DISCO is lesz! Ezen a hétvégén a legnagyobb slágerek mennek majd, a retrótól a modern zenékig.  Ne csak hallgasd, nézd is a számokat hatalmas HD TV-ken!

Az egyetlen farsangi buli, ahol VIDEO DISCO is lesz! Ezen a hétvégén a legnagyobb slágerek mennek majd, a retrótól a modern zenékig.
Ne csak hallgasd, nézd is a számokat hatalmas HD TV-ken!

A belépés természetesen ingyenes!

ITALAKCIÓKKAL IS VÁRUNK!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztalfoglalás:
http://www.ypsiloncafe.hu/asztalfoglalas.html 

#retro #disco #italakció #party #danceallnight #farsang

Az eseményen kép-és hangfelvétel készül. Mindenki csak beleegyezésével nevesíthető.

1143 Budapest
Stefánia út 1.
+36-1-468-3357


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor