Az Ypsilon Café igazi gyerekbarát étterem játszósarokkal

Foglalás

Gyerekbarát étterem

Gyerekbarát étterem

Az Ypsilon Café gyerekbarát étterem. Nálunk jól érezhetik magukat a legkisebbek is, hiszen hétvégenként gyereksarokkal várjuk őket. Igény esetén természetesen hétköznaponként sem maradnak játék nélkül a gyerekek. Az étterem méretéből adódóan mindig van lehetőség játszósarok kialakítására. Így, ha bármikor család érkezik hozzánk kisgyermekkel, akkor a gyerekbarát étterem feltételeinek megfelelően pillanatok alatt komplett kis játszósarkot varázsolunk számukra.

Etetőszék a gyerekbarát étteremben – ez valóban fontos

Gyakran előfordul, hogy babával érkeznek vendégeink gyerekbarát éttermünkbe. Ilyenkor a pincér azonnal felajánlja az etetőszékünket. Praktikus és kényelmes a baba számára, hiszen az etetőszékben üldögélve látja a család többi tagját, nézelődhet vagy játszhat is ebben. Ha már elmúlt egy éves, adhatunk neki kenyérhéjat, vagy ha már ennél is nagyobb, akkor az ételeket is megkóstolhatja. Az etetőszék használata a szülők számára is nagy kényelmet jelent, mert így számukra is adott a lehetőség a nyugodt étkezésre és beszélgetésre.

 

Ne féljünk attól, hogy gyerekekkel induljunk egy étterembe, főleg, ha gyerekbarát étteremről van szó

A szülők gyakran vonakodnak attól, hogy étterembe étkezzenek néhány éves csemetéjükkel. Tartanak attól, hogy a kicsit nem fogják tudni „kordában tartani”, rendetlenkedni fog, esetleg nyűgös lesz. Egy gyerekbarát étterem mindenre fel van készülve annak érdekében, hogy az éttermi tartózkodás alatt a lehető legjobban érezze magát mindenki. Ezért készülünk játszósarokkal, etetőszékkel és családbarát hozzáállással. Ennek ellenére néhány tanács a szülőknek, hogy biztosan ne legyen gond. Ne tervezzük meg az indulás pontos időpontját. Ha álmos a gyermek, akkor inkább tegyük le egy picit aludni és induljunk egy-két órával később. Kipihent, vidám gyerekkel minden sokkal könnyebb. Ha még túl pici, akkor vigyük magunkkal az ő ételeit – például babakekszet, bébiételt – amit majszolgathat, amíg mi a steakünket fogyasztjuk. Ha még a szájába veszi a játékokat és nem szeretnénk, hogy a gyerekbarát éttermünkben található közös játékokkal ezt tegye, akkor tegyünk a táskába két-három saját játékot, amit aztán váltogathatunk, ezzel is fenntartva az érdeklődését.

 

Nagyobb gyerekek és a gyerekbarát étterem

Ha már óvodás vagy kisiskolás gyerekkel indulunk étterembe, akkor könnyebb dolgunk van. Hiszen az étterembe található játékokkal valószínűleg nagyon jól el fog játszani – csupa olyan játék, ami otthon nincs. Emellett néhány percben elmondhatjuk neki az alapvető éttermi tartózkodás szabályait – természetesen az életkori sajátosságainak megfelelően, hangsúlyozva azt, hogy ha ezeket igyekszünk betartani (ha nem sikerül az sem baj) akkor igazán jól fogja érezni magát a család együtt a közös ebéd vagy vacsora ideje alatt. Többszöri éttermi étkezés után a gyerek megszokja majd a környezetet, elfogadja a szabályokat, örül az új ízeknek és az együtt töltött időnek.

 


címkék:

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor