Halotti tor - Nosztalgia az elhunytról egy harmonikus helyen, ízletes ételekkel

Foglalás

Halotti tor

Egy szerettünk elvesztésénél nagyobb fájdalmat elképzelni sem tudunk, s míg feldolgozni sosem lehet ezt a traumát, de mint az élet természetes velejárója nincs más választásunk, el kell azt fogadnunk.

Halotti tor az Ypsilon Café-ban

Halotti tor az Ypsilon Café-ban!

 

Éttermünk megjelenésében a sötét színek dominálnak, mely az esemény komolyságához méltó hangulatot teremt. 

 

Különtermünk pedig lehetőséget kínál arra, hogy a többi vendégtől elszeparáltan költhessük el ebédünket.

 

Az Ypsilon Café továbbá könnyen megközelíthető Budapest bármely kerületéből (illetve vidékről is), hiszen a Stadionok metrómegállótól mindössze néhány percre, a Stefánia út 1. szám alatt található.

 

Ételeink kedvező ára kifogástalan minőséggel párosul, kollégáink pedig próbálnak minden egyéni igényt kielégíteni a halotti torral kapcsolatban.

 

Ide kattintva felveheti velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresik Önt, s további kérdéseit is készséggel megválaszolják

 

Halotti tor – Búcsú az elhunyttól

 

A temetésen összegyűlnek a rég nem látott rokonok, barátok s együtt vesznek búcsút az elhunyttól. Ez a szomorú, mélységes letargia a halotti tor alkalmával oldódhat egy kissé, melyet az elhunyt tiszteletére szokás megrendezni. Ilyenkor a közeli családtagok és hozzátartozók a temetési szertartást követően egy étterembe vonulnak át, ahol a halotti tor alkalmával nosztalgikus beszélgetések közepette idézik fel legkedvesebb emlékeiket az elhunyttal kapcsolatban.

 

Viselkedés a halotti toron

 

Nincsen elvárt viselkedési szabály a halotti torokat illetően. Éppúgy előfordulhat egy sírós, csendes ebéd, mint egy vidámabb hangulatú tisztelgés az elhunyt fölött.

 

Bár a halotti toron már oldottabb a hangulat a temetéshez képest, ez az ebéd nem az önfeledt nevetés helye. Senki nem várja el tőlünk, hogy egész étkezés alatt könnybe lábadt szemekkel, csendben üljünk helyünkön (hacsak nem éppen erre van szükségünk), ugyanakkor illetlenség lehet a legközelebbi hozzátartozókkal szemben, ha hangosan felkacagunk az asztal túlvégén. A halotti tor alkalmával mind az elhunytat, mind pedig a közeli hozzátartozókat tiszteljük meg azzal, hogy – még ha nehezünkre is esik – visszafogottabban viselkedünk!

 

 

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor