Bízd ránk a hétvégi ebédet, látogass el családoddal az Ypsilon Caféba!

Foglalás

Hétvégi családi ebéd

 

A hétvége szóljon a kikapcsolódásról és a pihenésről! Ha feltornyosultak a teendők, vagy egy kis különlegességre vágytok a családdal, akkor látogassatok el hozzánk, az Ypsilon Caféba, ahol számos ízletes fogás és ital közül választhattok, melyek között a család apraja-nagyja megtalálja a szívéhez legközelebb állót. Hogy az ebéd valóban kikapcsolódás és élmény legyen az egész családnak, hétvégenként gyermek játszósarokkal, sok érdekes játékkal várjuk a legkisebbeket és a kicsit nagyobbakat is. 

 

aaaaaaaaaaa

Hétvégi családi ebéd az Ypsilon Caféban

 

Egy fárasztó munkahét után, mikor mindenki a pihenésre vágyik néha megengedhetünk magunknak egy kis kényeztetést. Miért ne választhatnánk tehát egy éttermi ebédet családunk számára, mely egyszerre biztosít kellemes kikapcsolódást egész családunk számára, illetve még időt és energiát is megtakaríthatunk vele?

A konyhában való sürgés-forgás mi már csak tudjuk, mennyire kellemes időtöltés, de olykor jó, ha valaki leveszi a vállunkról a terhet és a konyhai munkálatok helyett időnket gyermekeinkkel és családunkkal tölthetjük, hogy valóban a pihenés jegyében teljen a hétvégénk. Ha szeretnél asztalt foglalni hétvégi családi ebédre, akkor kattints ide! 

 

Játszósarok a hétvégi családi ebédekhez

 

A kisgyermekes családoknak a hétvége alkalmából pedig külön gyermek játszósarokkal kedveskedünk, hogy a szülőknek is legyen egymásra és egy jó beszélgetésre idejük, mindezt úgy, hogy mindeközben gyermekük is jól szórakozik. Játszósarkunk kisebbek és nagyobbak számára is szórakoztató program lehet a finom falatokat követően.

Míg a szülők elbeszélgethetnek a heti eseményekről, addig kedves animátorunk gondoskodik a gyermekek felhőtlen szórakoztatásáról. 

 

Hogy a hétvége valóban a pihenés jegyében teljen, válassza éttermünket, ahol hangulatos helyszínnel, udvarias kiszolgálással és ízletes ételekkel várunk. 

 

Étlapunkat és italkínálatunkat ide kattintva érheted el.

 

Foglalj hozzánk asztalt ide kattintva!

 

Az asztalfoglalásodat kérjük, hogy 24 órával hamarabb jelezd!

Az asztalfoglalás csak visszaigazolás esetén érvényes!

 

 


Вкусы и опыт столкнуться

Ypsilon Café & Club

Международные и венгерские блюда, предлагает разнообразные напитки, которые вы видели наших гостей.

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Baráti összejövetelre tökéletes

Értékelés időpontja: 2019. április 30.

10-12 fővel jöttünk egy vacsorára, és mindannyian elégedetten távoztunk. A vacsora kifejezetten finom volt (ár-érték arányban szuper választás), a pincérek pedig segítőkészek voltak bármilyen extra kérés esetén. Jövünk legközelebb is!


New York Café TripAdvisor