A karácsonyi céges party helyszíneként szolgálhat az Ypsilon Café, mely az egyik legjobb étterem Budapesten

Foglalás

Karácsonyi céges party

Ismét közeledik az év vége, a karácsonyi céges party-k ideje. Mivel ebben az időszakban rengeteg céges rendezvény van, nálunk, az Ypsilonban is megnövelt kapacitással várjuk vendégeinket. Mielőbb érdemes időpontot foglalni!

Természetesen, nem csak az ünnepi időszakra bérelhető a különtermünk. Az év bármely szakában várjuk ajánlatkérését!

karácsonyi céges party

Karácsonyi céges party az Ypsilon Café-ban

Az Ypsilon Café-ban közel 100 fős különteremmel, ünnepi ételekkel és italokkal, jó árakkal és műszaki feltételekkel (hangosítás, projektor, stb.) várjuk kedves vendégeinket. Mivel ebben az időszakban kiemelten sok rendezvényt bonyolítunk, kérjük, mielőbb kérjen ajánlatot IDE kattintva!

 

Karácsonyi céges party – „már látjuk a fényt az alagút végén”

Az egész évi rohanás, megállás nélküli munka és stressz általában év végére megteszi a hatását – teljesen lemerülünk érzelmileg és fizikailag is. Már november környékén elkezdődik a karácsonyi céges party szervezése, s mikor végre kiderül a végleges időpont, onnantól már sokkal könnyebben megy a munka és minden nehézségen valahogy hamarabb átjutunk, hiszen „látjuk a fényt az alagút végén”. Bármilyen probléma támad, első gondolatunk mindig az legy, hogy már csak pár hét és indul a karácsonyi céges party! Kis túlzással ez tart minket éleben, hiszen buli után következik a jól megérdemelt pihenés, amit már nem a kollégákkal, hanem a családdal szándékozunk eltölteni.

 

 

 

Karácsonyi céges party – miért jó?

Az év során sokszor előfordul, hogy konfliktusba keveredünk kollégáinkkal, főnökünkkel vagy beosztottunkkal. Ez szinte természetes velejárója a munkának, mert akármennyire is egyfelé húzzuk vagy toljuk a cég szekerét, akkor is különbözőek vagyunk. A problémákat másképpen közelítjük meg és másképpen is akarjuk megoldani. Csapatmunka esetén ez sokszor nem egyszerű, és kisebb nagyobb konfliktust eredményez. Egy karácsonyi céges party pont alkalmas arra, hogy az év során felgyülemlett, munkatársak közötti feszültséget feloldja. Ha nincs ilyen, akkor pedig az egymással töltött kötetlenebb szórakozás – némi alkohol hatása alatt, akár – közelebb hozza egymáshoz a munkatársakat, jobban megismerjük egymást. Így a következő évben felmerülő problémákat, konfliktusokat sokkal könnyebben és gyorsabban tudjuk majd megoldani.

 

Karácsonyi céges party – mire figyeljünk?

Egy jó karácsonyi céges party szervezésekor ügyelni kell arra, hogy minden munkatárs jól érezze magát. Ha vannak olyanok, akik speciális étrendet követnek (pl. vegetáriánusok vagy cukorbetegek) akkor ezt már előre jelezzük az étteremnek, hogy felkészülhessenek az ilyen esetekre. Ha vannak akik nem annyira szeretnek bulizni és inni akár természetükből kifolyólag, akár valami más élethelyzet miatt (pl. kismamák, idősebbek) akkor legyünk rájuk tekintettel. A vacsora után legyen még egy rövidebb beszélgetős rész, vagy közös játék, amin mindenki részt tud venni. Később, ha a karácsonyi céges party kevésbé aktív résztvevői már elköszöntek, akkor indulhat a buli hajnalig. Ha betartjuk ezt a néhány apró szabályt, akkor biztosan az idén is felejthetetlen lesz a karácsonyi céges party.

Ha ajánlatot szeretne kérni, kérem, kattintson Ide!


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor