Lánybúcsú Budapesten - Ha egy fergeteges bulival búcsúztatnád barátnőd szingli éveit gyertek az Ypsilon Caféba!

Foglalás

Lánybúcsú Budapesten

Minden nő életében az egyik legjobban várt pillanat az esküvő, amikor minden tekintet rászegeződik, boldogságában minden szerette osztozik. A nagy napot megelőzvén azonban sort kell keríteni a parlagon töltött évek méltó elbúcsúztatására, melyet hogy máshogy képzelhetnénk el, mint legjobb barátnőink társaságában egy szuper helyen?

Lánybúcsú Budapesten az Ypsilon Café-ban

 

Az Ypsilon Caféban vár a legjobb lánybúcsú Budapesten!

 

Ha egy olyan helyszínt keresel lánybúcsúhoz Budapesten, ahol tágas, árnyas kerthelyiség és impozáns belső tér vár, akkor az Ypsilon Café a legjobb választás.

No persze, nem csupán ezért, mutatjuk, hogy miért érdemes hozzánk szervezned barátnőd lánybúcsúját Budapesten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lánybúcsú Budapesten – Ypsilon Café a város szívében

 

A Hungária körút és a Stefánia út kereszteződésénél található Ypsilon Café a város egyik központi helyezkedik el, így bárki könnyedén megtalálja azt érkezzen akár autóval, akár tömegközlekedési eszközökkel. Az autóval érkezők számára ráadásul jó hír, hogy a parkolás nem csak gyorsan megoldható, hanem még ingyenes is.

 

 

Lánybúcsú Budapesten - Koktélok, pezsgő és Chippendale-show

 

Nálunk minden a rendelkezésetekre áll, ha a menyasszony utolsó szabad estéjét igazán felejthetetlenné szeretnétek tenni. A helyszínen és az ételen túl chipendale táncosról is gondoskodunk, hogy barátnőtök még inkább meglepődjön.

 

 

Nektek már csupán csak a vicces és pikáns feladatokról kell gondoskodnotok és garantáltan ez lesz barátnőtök legemlékezetesebb estéje!

 

Bármilyen étel-ital kívánságotokat igyekszünk teljesíteni!

 

 

Ide kattintva kérheted ajánlatunkat!

 

Igény szerint limuzinbérlésre is lehetőség van, melynek bérlési ideje 1 óra.

 

 

 

Lánybúcsú Budapesten – Ypsilon Café elragadó személyzettel

 

Az Ypsilon Café személyzetét gondosan megválogatja, csak vidám és készséges munkatársakkal dolgozunk. Legyen szó bármilyen észrevételről, vagy kívánságról mi azonnal segédkezet nyújtunk, hogy az este fennakadásmentes legyen. Legyen szó étel-, ital- vagy menüválasztékról, a helyszín átalakításáról, dekorációról vagy bármilyen ad hoc jellegű kérésről mi megtaláljuk a megoldás módját.

 

Lánybúcsú Budapesten - Emlékezetes buli mielőtt bekötik barátnőd fejét

 

Mikor legjobb barátnőnknek végre bekötik a fejét, illik azt egy fergeteges bulival megünnepelni, kizárólag baráti körben. A lánybúcsú megszervezése pedig bizony nem a búcsúztatott feladata, sokkal inkább a legjobb barátnőké. Az ő feladatuk, hogy egy emlékezetes bulit hozzanak össze a menyasszonynak, vicces feladatokkal, különleges programokkal és akár egy sztriptíztáncos bevonásával.

 

Lánybúcsú Budapesten – Parti a fővárosban

 

Mitől is lesz igazán emlékezetes egy lánybúcsú? Hát az olyan programoktól, amelyeket még nyugdíjas korotokban is örömmel idéztek majd fel egy finom tea mellett! De hogyan érhető ez el? Hát most eláruljuk!

 

Egy emlékezetes lánybúcsú Budapesten viszonylag könnyen összehozható, már ami a lehetőségeket illeti, hiszen megannyi választási lehetőségünk van, de a fergeteges hangulatot szolgáltató személyzet és a helyszín megválasztása kifejezetten sarkalatos pontja a lánybúcsúnak Budapesten és bárhol máshol, ezért ünnepeljetek nálunk, az Ypsilon Café-ban! Kérj ajánlatot tőlünk ide kattintva, munkatársaink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor