Az Ypsilon Café-ban nem csak szuper lánybúcsúkat, de igazán jó legénybúcsút és bármilyen céges vagy családi rendezvényt tarthat.

Foglalás

Lánybúcsú

Lánybúcsú

Az Ypsilon Café vállalja lánybúcsúk szervezését és lebonyolítását. Hosszú évek óta segítünk megszervezni és kivitelezni ezt a jeles eseményt – a lánybúcsút – hiszen ez az egyik legemlékezetesebb nap a menyasszony életében.

 

Lánybúcsú Budapesten

A lánybúcsú megszervezése általában a legjobb barátnők feladata. Előtte hetekig megy a titkolózás, szervezkezdés, hogy minden tökéletesen sikerüljön ezen a napon. Játékos feladatokat keresgélünk, egyenpólót készíttetünk, limuzint bérlünk és akár még Chippendale-show-val is készülünk. Ha nem szeretnél egyedül maradni ezzel a rengeteg feladattal, akkor lépj velünk kapcsolatba és mi mindenben segítünk, hiszen sokéves tapasztalatunk van lánybúcsúk szervezésében. Kattints ide és nézd meg a részleteket.

 

Ajánlatot pedig itt tudsz kérni.

 

Lánybúcsú Budapesten

Éttermünk az Ypsilon Café Budapesten található, nem messze a központtól, a Hungária körút és a Stefánia út kereszteződésénél. Így könnyedén megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel is. Ahogy fent említettük, lánybúcsúra akár limuzint is bérelhetünk, ebben is szívesen segítünk! Ajánlatot ide kattintva kérhetsz!

A lánybúcsú kezdődhet egy finom vacsorával, közben vidám beszélgetéssel, ahol felidézzük a régi közösen átélt emlékeket. A vacsora után jöhetnek a játékos és vicces feladatok. Ahogy megy az idő és fogynak a koktélok, úgy oldódik a hangulat is. Ezzel kezdetét veheti az esti buli. Pénteken és szombaton este az Ypsilonban már eleve adott a hangulat, hiszen pénteken karaoke party, szombaton pedig video disco vár benneteket. Ha külön szeretnétek bulizni, akkor különtermünkben erre is van lehetőség. Lényeg, hogy egy felejthetetlen lánybúcsút csapjunk a legjobb barátnőnknek.

 

Lánybúcsú – örök emlék egy albumban

A lánybúcsún készült fotókat érdemes előhívatni és egy kis albumot készíteni belőle a menyasszonynak. Ez akár a nászajándék része is lehet. Persze csak vállalható fotókat tegyünk bele, hiszen valószínűleg a vőlegény is látni fogja ezeket a képeket. Mindenesetre életre szóló emlék lesz ez, melyre mindenki szívesen, de leginkább vidáman fog emlékezni a résztvevők közül. Egy igazi lánybúcsú, amely évek múlva is mosolyt csal az arcunkra.

 

 


címkék:

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor