Új LATIN partysorozatunk ismét az Ypsilonban, a kedvenc latin pop, reggaeton, merengue zenéiddel. Február 22-én 22:00-tól DJ DAWE a latin zene legjavát pörgeti nektek, egészen hajnalig, amit AFRONAUTA konga show-ja tesz majd különlegessé. Gyere és táncold

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

Latin Party

Új LATIN partysorozatunk ismét az Ypsilonban, a kedvenc latin pop, reggaeton, merengue zenéiddel. Február 22-én 22:00-tól DJ DAWE a latin zene legjavát pörgeti nektek, egészen hajnalig, amit AFRONAUTA konga show-ja tesz majd különlegessé. Gyere és táncold át az éjszakát!

Új LATIN partysorozatunk ismét az Ypsilonban, a kedvenc latin pop, reggaeton, merengue zenéiddel. Február 22-én 22:00-tól DJ DAWE a latin zene legjavát pörgeti nektek, egészen hajnalig, amit AFRONAUTA konga show-ja tesz majd különlegessé. Gyere és táncold

Mivel várunk?

· Latin ritmusokkal, forró hangulattal 

· Folyamatos ital és koktélakciókkal 

· Konyhánkkal, ami 23:30-ig a rendelkezésedre áll 

A belépés továbbra is INGYENES

A buli 22:00-tól hajnali 4:00-ig tart

Dress Code: Hétköznapinál valamivel elegánsabb, fő szempont, az igényes, ápolt, ízléses megjelenés.

Asztalfoglalás:
http://www.ypsiloncafe.hu/asztalfoglalas.html 

1143 Budapest

Stefánia út 1.
+36-1-468-3357

Az eseményen kép-és hangfelvétel készülhet. Mindenki csak a beleegyezésével nevesíthető.


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor