Latin Party és konga show az Ypsilonban

Foglalás

Latin Party és konga show az Ypsilonban

LATIN partysorozatuk zenei palettája a latin táncok szerelmeseinek is kedvez! A buliban a megszokottnál több lesz a párban is táncolható zenék felhozatala, népszerű SALSA, BACHATA és LATIN POP zenékkel bővül a repertoár! 22:00-tól DJ DAWE a latin zene legjavát pörgeti nektek, egészen hajnalig, amit NemIMRE konga show-ja tesz majd különlegessé. Forró hangulat, karneváli életérzés!

✚ A belépés INGYENES

 HAPPY HOUR! 20:00-tól 24:00-ig italakció 
 Cuba Libre, 990Ft
 Eristoff vodka (4cl), 390Ft
 Caipirinha, 890Ft

23:30-ig a rendelkezésedre álló konyha

Médiapartnerünk a Latinfo.hu, (https://www.facebook.com/Latinfo.hu/)

Asztalfoglalás:
+36-1-468-3357
http://www.ypsiloncafe.hu/asztalfoglalas.html
Címünk: 1143 Budapest, Stefánia út 1. (A Pap László Sportaréna mellett)

Az eseményen kép-és hangfelvétel készülhet. Mindenki csak beleegyezésével nevesíthető.

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor