Legénybúcsú helyszín - Ha a legideálisabb helyet keresitek egy fantasztikus estéhez!

Foglalás

Legénybúcsú Budapesten

Végre bekötik barátod fejét? Ünnepeljetek az Ypsilon Caféban, hogy barátodé legyen a legjobb legénybúcsú Budapesten!

 

Mikor megtudod, hogy legjobb barátod végre feltette a nagy kérdést, akkor ne ess kétségbe, hiszen ebből egyértelműen következik, hogy egy fergeteges bulival kell megünnepelnetek a vőlegény utolsó „szabad” estéjét!

Legénybúcsú Budapesten az Ypsilon Café-ban

Legénybúcsú Budapesten – Ypsilon Café a legmegfelelőbb helyszín!

 

Csak kreativitásunkon múlik, hogy milyen programot találunk ki barátunknak, ehhez megannyi ötlet vár bennünket az interneten, de mi magunk is kitalálhatunk újabb és újabb játékokat.

 

Az igazán emlékezetes és jó legénybúcsú alapja egy jó szórakozóhely kiválasztása, melyhez az Ypsilon Café az ideális választás.

 

A legénybúcsú Budapesten történő szervezésekor célszerű olyan helyszínt választani, amely mindenki számára könnyen megközelíthető, akár autóval, akár tömegközlekedéssel érkezik. Az Ypsilon Café a A Hungária körút és a Stefánia út kereszteződésénél található, így ennek a kritériumnak teljes mértékben megfelel; a Stadionok metrómegállótól néhány perces sétára található, az autóval számára pedig lehetőség van az ingyenes parkolásra.

 

Szervezd az Yspilon Caféba legénybúcsúdat Budapesten – Programajánlat

 

Az Ypsilon Caféban tartott legénybúcsú esetén igénybevehető legénybúcsú csomagunk 5 -50 főig, amely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 

- 1 db köszöntőital (ágyas pálinka)

- 1 korsó cseh prémium csapolt sör (0,4 l)

- Előadás: sztriptíz műsor egy kifejezetten csinos lánnyal

Bármilyen étel-ital kívánságotokat igyekszünk teljesíteni! Ide kattintva kérheted ajánlatunkat!

 

Legénybúcsú Budapesten – Limuzinnal

 

Az említett szolgáltatásokon felül a tökéletes legénybúcsú Budapesten egy limuzinos alapozással is egybeköthető, melyre szintén lehetőséget nyújtunk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődéseteket, keressetek bennünket bizalommal  Ide kattintva kollégáink készségesen válaszolnak minden kérdésetekre.

 

Legénybúcsú Budapesten - Mi is történik egy legénybúcsún?

 

Egy teljesen “ártatlan” baráti összejövetel némi ital társaságában, megfűszerezve egypár pikáns, játékos feladattal, esetleg egy sztriptíztáncosnővel.

 

Egy ilyen estén az önfeledt nevetésé a főszerep, amikor nosztalgiázunk a haverokkal és csak a szórakozásra koncentrálunk. Ha a társaság adott, akkor már csak a tökéletes helyszínt kell megtalálnunk a legénybúcsúhoz és ezt már meg is találtad. Kattints IDE az ajánlatkéréshez, mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy minden részletet megbeszéljünk.


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor