A legnagyobb slágerek után hajnalban igazi csemegékkel várunk! Gyere és idézzük meg a legjobb elektronikus zenéket amik anno a LOVEPARADE-on szóltak és talán ma is szólnának! A legendás utcai fesztivál mindig július végén lett megrendezve! Kamionunk nem

Foglalás

Loveparade Remember - White Video Disco

A legnagyobb slágerek után hajnalban igazi csemegékkel várunk!  Gyere és idézzük meg a legjobb elektronikus zenéket amik anno a LOVEPARADE-on szóltak és talán ma is szólnának!  A legendás utcai fesztivál mindig július végén lett megrendezve! Kamionunk nem

A legnagyobb slágerek után hajnalban igazi csemegékkel várunk!

Gyere és idézzük meg a legjobb elektronikus zenéket amik anno a LOVEPARADE-on szóltak és talán ma is szólnának!

A legendás utcai fesztivál mindig július végén lett megrendezve! Kamionunk nem lesz, de a zenék be lesznek készítve!
Természetesen a magyar Budapest Parádé himnuszai is felcsendülnek majd!
Ilyen buli VIDEODISCOVAL csak nálunk lesz!

A BELÉPÉS TERMÉSZETESEN MOST IS INGYENES. :) 

Asztalfoglalás: 
http://www.ypsiloncafe.hu/asztalfoglalas.html 

A zenékről és a klipekről ezen a héten is DJ White gondoskodik.
WHITE VIDEO DISCO by Pepe & White
#retro #disco #italakció #party #danceallnight

 

 

Az eseményen kép-és hangfelvétel készül. Mindenki csak beleegyezésével nevesíthető.

1143 Budapest
Stefánia út 1.
+36-1-468-3357  


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor