Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Foglalás
| Szerző: Dj White

Magyar Buli - Videodiscoval

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele.

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Hogyan is férhetne bele akár a 70-es évektől kezdődően minden nagy magyar sláger egy buliba? Még így is nehéz, hiszen rengeteg zenéről van szó. Lehet nagyon retro, vagy a 90-es évek aranykorából származó sláger, netán modern hangzású minimal feldolgozás vagy reggaeton. A MAGYAR BULI VIDEODISCOBAN mindenből kaptok! Tematikusan felépítve a bulit, összeválogatva az adott korszak hasonló zenéit a lassabbtól a pörgősebb ritmusokig arra törekszem, hogy mindenki kapjon valamilyen slágert amit szeret. Persze nem minden buli és közönség egyforma. Együtt próbálok "rezegni" a vendégekkel, figyelni a reakciókat, hogy ha netán valamelyik zene vagy stílus nem jön be, időben váltani tudjak. Nem magamnak, NEKTEK játszom! Minden party egyedi, a helyszínen valós időben állítom és keverem a műsort, nincs előre elkészítve. Egy buliban nagyjából 120-130 szám megy le egy éjszaka folyamán. Kb. 1000 minőségi magyar klipből kell ennyi topslágert nektek összeállítani, figyelve a kérésekre és a korosztályokra.

Azért vagyok, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat egy olyan buliban, ami máshol nincs.

Mindannyian szeretjük a különlegességeket! Ha MAGYAR BULI VIDEODISCOBAN vagytok velem, akkor biztosak lehettek benne, hogy máshol nincs ilyen rendezvény!

 

Kis ízelítő!

Wellhello, AK26, Opitz Barbi, Follow the Flow, Horváth Tamás, Burai Krisztián, Igni, Halott Pénz, Kelemen Kabátban, Majka,

vagy ha a régebbi zenéket kedveled akkor Hip Hop Boyz, Peat Jr. & Fernadno ft Sheela, Soho Party, Emergency House, TNT, Orsi, Ámokfutók,

UFO, 4F-Club, Fresh, DJ Szatmári ft. Jucus, Baby Sisters, Carpe Diem, Splash, Kozmix, Groovehouse, Spy the Ghost, Bestiák, Mr. Rick, Rapülők,

Happy Gang, R-Go, Hungária, Zoltán Erika, Fiesta, Bon-Bon, V-Tech, Erős vs Spigiboy, Szűcs Judith, Republic, Bikini, Beatrice, Tankcsapda,

Takács Tamás, Neoton Familia, Napoleon Bouldvard, LGT, Flipper Öcsi, Első Emelet, Dolly Roll és még sok-sok előadó!


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

Tökéletes éttermi élmény

Egy felszolgáló második otthona az étterem, ahol dolgozik. Feladata, hogy a vendég tökéletesen elégedett legyen az étterembe lépés pillanatától egészen addig, amíg becsukódik mögötte az ajtó. Ez az időszak a rengeteg feladaton túl – teríték, udvarias kiszolgálás, kifogástalan ételek, stb. – magába foglal egyfajta “lelki segítségnyújtást” is. Mit is jelent ez?

További hírek
New York Café TripAdvisor