Itt az áprilsi MAGYAR BULI az Ypsilonban. Bírod a magyar számokat? Buliznál a legnagyobb hazai slágerekre? Akkor ez most a te bulid lesz! Sosem jut elég idő minden zenére ezért, most a lehető legtöbb magyar slágert hozzuk el neked! Pénteken a magyar zené

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

Magyar Buli Video Discoval

Itt az áprilsi MAGYAR BULI az Ypsilonban.

Bírod a magyar számokat? Buliznál a legnagyobb hazai slágerekre?
Akkor ez most a te bulid lesz!
 

Itt az áprilsi MAGYAR BULI az Ypsilonban.  Bírod a magyar számokat? Buliznál a legnagyobb hazai slágerekre? Akkor ez most a te bulid lesz! Sosem jut elég idő minden zenére ezért, most a lehető legtöbb magyar slágert hozzuk el neked! Pénteken a magyar zené

Sosem jut elég idő minden zenére ezért, most a lehető legtöbb magyar slágert hozzuk el neked!
Pénteken a magyar zenéké lesz a főszerep!
Ráadásként mindezt VIDEO DISCO formájában a számok klipjeivel! Ilyen csak nálunk van!

Legyen az modern, vagy retro, nálunk most megkapod.
Kis ízelítő!
Wellhello, AK26, Opitz Barbi, Follow the Flow, Horváth Tamás, Burai Krisztián, Igni, Halott Pénz, Kelemen Kabátban, Majka, vagy ha a régebbi zenéket kedveled akkor Hip Hop Boyz, Peat Jr. & Fernadno ft Sheela, Soho Party, Emergency House, TNT, Orsi, Ámokfutók, UFO, 4F-Club, Fresh, DJ Szatmári ft. Jucus, Baby Sisters, Carpe Diem, Splash, Kozmix, Groovehouse, Spy the Ghost, Bestiák, Mr. Rick, Rapülők, Happy Gang, R-Go, Hungária, Zoltán Erika, Fiesta, Bon-Bon, V-Tech, Erős vs Spigiboy, Szűcs Judith, Republic, Bikini, Beatrice, Tankcsapda, Takács Tamás, Neoton Familia, Napoleon Bouldvard,
Flipper Öcsi, Első Emelet, Dolly Roll és még sok-sok előadó!

A BELÉPÉS TERMÉSZETESEN MOST IS INGYENES. :)

Asztalfoglalás:
http://www.ypsiloncafe.hu/asztalfoglalas.html 

A zenékről és a klipekről ezen a héten is DJ White gondoskodik.

#retro #disco #italakció #party #danceallnight

Az eseményen kép-és hangfelvétel készül. Mindenki csak beleegyezésével nevesíthető.

1143 Budapest
Stefánia út 1.
+36-1-468-3357


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Baráti összejövetelre tökéletes

Értékelés időpontja: 2019. április 30.

10-12 fővel jöttünk egy vacsorára, és mindannyian elégedetten távoztunk. A vacsora kifejezetten finom volt (ár-érték arányban szuper választás), a pincérek pedig segítőkészek voltak bármilyen extra kérés esetén. Jövünk legközelebb is!


Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

New York Café TripAdvisor