El tudod képzelni, hogy egyszerre vagy a városban, pár percre mindentől és mégis a szabadban, a fák árnyékában? Nálunk ez is lehetséges! Most hétvégén különleges menüvel és igazi BBQ hangulattal várunk, nyitástól-zárásig! Ne hagyd ki ezt a páratlan lehető

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

Nyárköszöntő terasznyitó!

El tudod képzelni, hogy egyszerre vagy a városban, pár percre mindentől és mégis a szabadban, a fák árnyékában? Nálunk ez is lehetséges! Most hétvégén különleges menüvel és igazi BBQ hangulattal várunk, nyitástól-zárásig! Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, gyere és engedd át magad a valódi kertiparty hangulatnak!  
 

El tudod képzelni, hogy egyszerre vagy a városban, pár percre mindentől és mégis a szabadban, a fák árnyékában? Nálunk ez is lehetséges! Most hétvégén különleges menüvel és igazi BBQ hangulattal várunk, nyitástól-zárásig! Ne hagyd ki ezt a páratlan lehető

Különleges menünk:

o Hamburger + sültburi: 2490 Ft 

o BBQ oldalas sültkrumplival: 2190 Ft

o Marinált lazac steak friss salátával: 2590 Ft

A fenti ételeket kinn, a teraszos kerthelyiségben készítjük el! Természetesen, A La Carte menünkből is választhatsz, valamint szokásos italakcióinkkal is várunk!

Asztalfoglalás: https://www.ypsiloncafe.hu/asztalfoglalas.html 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Baráti összejövetelre tökéletes

Értékelés időpontja: 2019. április 30.

10-12 fővel jöttünk egy vacsorára, és mindannyian elégedetten távoztunk. A vacsora kifejezetten finom volt (ár-érték arányban szuper választás), a pincérek pedig segítőkészek voltak bármilyen extra kérés esetén. Jövünk legközelebb is!


Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

New York Café TripAdvisor