Peat jr l Best of Party l Ypsilon Cafe l 09.28

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

Peat jr Best of Party ,Ypsilon Cafe, 09.28

BEST of PARTY az Ypsilon Cafe-ban! A BELÉPÉS INGYENES! 

Peat jr l Best of Party l Ypsilon Cafe l 09.28

Sok szererettel várunk benneteket egy igazi emlékidézős bulira!

A 90s és a 2000s évek feledhetetlen slágerhimnuszaival, a lemezjátszók mögött egész éjjel, PEAT JR... 1990-óta minden hétvégén értetek!

7 éven keresztül Budapest meghatározó clubjának házigazdája volt. (Bank Dance Hall) Jelenleg is szinte az ország összes meghatározó szórakozóhelyén pakolja a talpalávalót.

Tavaly májusban a Budapest Parkban közvetlen a SCOOTER után lépett fel 12.000 ember előtt, és idén júniusban ismét megkapta a lehetőséget Még ebben az évben ugyanitt az ATB-vel valamint több nemzetközi sztárral pl:, BASSHUNTER-el pörgetett a nagyszínpadon! Már több éve rendszeresen kap meghívást Németországba, Angliába, Szlovákiába, Romániába, Ukrajnába, Görögországba, Szerbiába, Ausztriába, és Svájcba is Partysorozata az Emlékek Éjszakája már harmadik esztendeje töretlen sikerrel dübörög, és hétről-hétre teltházakat vonz be a szórakozóhelyekre.

Készüljetek, mert rengeteg olyan clubhimnusszal fog operálni, amire szívesen emlékeztek vissza azokból a feledhetetlen időkből!

Asztalfoglalás: 
http://www.ypsiloncafe.hu/asztalfoglalas.html

Peat Jr:
https://www.facebook.com/Peatjr.Fernando/


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Budapest

Értékelés időpontja: tegnap

Szuper hely! Csodàlatos hangulat nagyszerű szervíz. Ilyen helyre gondoltam amikor a szerelmemmel be akartam ülni egy olyan helyre ahol úgy szolgàlnak ki , hogy közben hagyjàk kibontakozni az egyènisègünket ès engednek ràtalàlni egymàsra egy hosszú nap utàn egy olyan pillanatban , amikor az ember màr...


Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor