Retro Funky, R&B, Hip-Hop Video Disco az Ypsilonban! Most minden idők legnagyobb funky, r&b és hip-hop slágereire bulizhatsz nálunk. A számok klipjeit hatalmas TV-ken nézheted, a lehető legjobb minőségben!

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

Retro Funky, R&B, Hip-Hop Video Disco

Retro Funky, R&B, Hip-Hop Video Disco az Ypsilonban!

Most minden idők legnagyobb funky, r&b és hip-hop slágereire bulizhatsz nálunk.
A számok klipjeit hatalmas TV-ken nézheted, a lehető legjobb minőségben!

Retro Funky, R&B, Hip-Hop Video Disco az Ypsilonban!  Most minden idők legnagyobb funky, r&b és hip-hop slágereire bulizhatsz nálunk. A számok klipjeit hatalmas TV-ken nézheted, a lehető legjobb minőségben!

Pár ízelítő:
Earth Wind & Fire, Kool & The Gang, Black Machine, Grandmaster Flash, Salt-N-Pepa, Flip da Scrip, N-Trance, Michael Jackson, Coolio, Snow, House of Pain, Run DMC, Hammer, Snoop Dogg, Kris Kross, Eminem, Black Eyed Peas, Usher, Drake, Kelis, Jamelia, Beyonce, J-Lo, és még felsorolhatatlan sok-sok nemzetközi és hazai sztár!

A BELÉPÉS TERMÉSZETESEN MOST IS INGYENES. :)
 

 

 

 

Asztalfoglalás:
http://www.ypsiloncafe.hu/asztalfoglalas.html 

A zenékről és a klipekről ezen a héten is White gondoskodik.

#retro #disco #italakció #party #danceallnight

Az eseményen kép-és hangfelvétel készül. Mindenki csak beleegyezésével nevesíthető.

1143 Budapest
Stefánia út 1.


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor