Ha kimaradtál a szilveszteri partyzásból de buliznál egy nagyot akkor ez a te bulid lesz! Nem kell tovább keresned a helyszínt! A legnagyobb retro és modern slágerek, videoklipekkel egész éjjel! Most fokozzuk a hangulatot legendás házibuli zenékkel! Kén

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

Szilveszteri Buli 2 - Ha lemaradtál az igaziról!

Ha kimaradtál a szilveszteri partyzásból de buliznál egy nagyot akkor ez a te bulid lesz! Nem kell tovább keresned a helyszínt!

Szilveszteri Buli 2 - Ha lemaradtál az igaziról!

A legnagyobb retro és modern slágerek, videoklipekkel egész éjjel!
Most fokozzuk a hangulatot legendás házibuli zenékkel!
Kényelmes cipőt hozzatok! Kelleni fog a tánchoz ;-)!

Asztalfoglalás:
http://www.ypsiloncafe.hu/asztalfoglalas.html 

A zenékről és a klipekről ezen a héten is White gondoskodik.
WHITE VIDEO DISCO by Pepe & White

ÉJFÉLKOR A VENDÉGÜNK VAGY EGY POHÁR TÖRLEY PEZSGŐRE!

 

 

#retro #disco #italakció #party #danceallnight

Az eseményen kép-és hangfelvétel készül. Mindenki csak beleegyezésével nevesíthető.

1143 Budapest
Stefánia út 1.
+36-1-468-3357


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Asszonnyal vacsora

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon jól éreztük magunkat a barátnőmmel. A desszertet a séf ajánlatáról rendeltünk, ami gyönyörűen volt találva és nagyon finom volt!Külön köszönet Márknak, megyünk máskor is!


Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor