Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

Tejfakasztó

Egy férfi életében az egyik legfontosabb pillanat a szülővé, apává válás. Természetes, hogy a kórházban, a gyermek megszületéséig az édesanyával töltünk minden pillanatot, amit csak lehet, de nem érdemes megfeledkezni egy régi, a népi kultúrából ránk maradt már-már kötelező hagyományról, a tejfakasztó buliról.

Tejfakasztó az Ypsilon Café-ban

De mi is a tejfakasztó pontosan? Nagyon leegyszerűsítve, az Apa és a legjobb barátai a szülés után, addig, amíg az Anya a kórházban van, összejönnek, és a kis jövevény érkezésének örömére, valamint az Édesanya tiszteletére együtt ünnepelnek. Úgy tartják, hogy a férfiak ezen az estén azért találkoznak, hogy az Anya tejtermelése, az elfogyasztott ital és az öröm nagyságával arányosan induljon be.

 

Úgy tartjuk, hogy a tejfakasztót nem érdemes otthon tartani, hiszen fontos, hogy az Anyát és a Babát tiszta, békés otthon várja, egy igazi tejfakasztó pedig – ismerjük be – nem feltétlenül egy lazulós, beszélgetős este benyomását fogja kelteni az avatatlan szem, vagy egy kívülálló számára.

Ha hamarosan Apa leszel, vagy valamelyik Barátodnál már vészesen közeleg a nagy pillanat, örömmel segítünk Nektek, hogy az „Újapa” élete egyik nagy pillanatát a lehető legcsodálatosabban élje meg, ezért nem csak az elfogyasztható alkohol mennyiségében tudunk óriási választékot és mennyiséget biztosítani, hanem késő estig a rendelkezésedre áll városszerte ismert konyhánk is, de ha szeretnéd, akkor örömmel segítünk a Tejfakasztó egyik elengedhetetlen kellékének, a pelenkatortának a beszerzésében is.

 

Ha eljött a pillanat, akkor foglalj asztalt nyugodtan: ASZTALFOGLALÁS


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Budapest

Értékelés időpontja: 4 nappal ezelőtt

Szuper hely! Csodàlatos hangulat nagyszerű szervíz. Ilyen helyre gondoltam amikor a szerelmemmel be akartam ülni egy olyan helyre ahol úgy szolgàlnak ki , hogy közben hagyjàk kibontakozni az egyènisègünket ès engednek ràtalàlni egymàsra egy hosszú nap utàn egy olyan pillanatban , amikor az ember màr...


Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor