Az Ypsilon Café tökéletes üzleti ebéd helyszín

Foglalás

Üzleti ebéd helyszín

Üzleti ebéd helyszín

Az Ypsilon Café tökéletes helyszíne megbeszéléssel, tárgyalással egybekötött üzleti ebédeknek. Az étteremben lehetőség van szeparáltan, nyugodt körülmények között dolgozni és közben étkezni. Kiváló minőségű ételeink további előnyt jelentenek, hiszen a finom ételek a munkamegbeszélés hangulatát is kellemesebbé teszik. Ilyen légkörben pedig joggal számíthatunk mindenki számára pozitív kimenetelű megállapodásokra.

 

Üzleti ebéd helyszín a rideg tárgyalóterem helyett

Vannak olyan helyzetek, amikor nagyon nagy a tét, sok múlhat a tárgyaláson. Ilyenkor a felek általában feszültek, várakozással teli a légkör, hiányzik a bizalom, hiszen egyelőre nem ismerjük a másik fél álláspontját, elképzeléseit. Egy ilyen helyzetre nem biztos, hogy a legjobb megoldás egy rideg tárgyalóterem, ahol lehetetlen feloldódni és tiszta fejjel gondolkodni, illetve figyelni a partner reakcióit. Ha a tárgyalóterem helyett egy megfelelő üzleti ebéd helyszínt választunk, akkor azzal nagyon sokat tehetünk a megbeszélés pozitív kimenetelét tekintve.

 

Üzleti ebéd helyszín igazán nehéz döntésekhez

Az ilyen nagyobb jelentőségű megbeszélésekhez a tárgyalóterem helyett válasszunk inkább egy megfelelő üzleti ebéd helyszínt. Így még a találkozó előtt könnyebbé tehetjük a folyamatot a magunk számára és üzleti partnerünk számára is. Ha üzleti ebédre invitáljuk a partnerünket egy igazán jó helyszínre, akkor ezzel már a megbeszélés előtt jelezzük felé, hogy készek vagyunk kompromisszumokra, és szeretnénk, ha a jó kapcsolat megmaradna (vagy kialakulna) közöttünk.

 

Az üzleti ebéd helyszín hangulata

Egy jó üzleti ebéd helyszín feltétele a kiváló minőségű étel. Ehhez kell kapcsolódnia a megfelelő kiszolgálásnak. A nyugodt, zavartalan megbeszélés érdekében a pincérnek különösen jó érzékkel szükséges az üzleti ebéd résztvevőihez lépni, kizárólag akkor, amikor nem zavarja a megbeszélés menetét. Ehhez pedig igen nagy gyakorlat szükséges a felszolgálók részéről. Az Ypsilon Café gyakorlott, profi alkalmazottai számára ez a feladat érthető és természetes, hiszen az évek alatt rengeteg hasonló feladattal találkoztak már. Az étterem nyugodt, barátságos hangulata szintén jó hatással lehet a tárgyalás kimenetelére.

 

 

 


címkék:

Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor