Egy kellemes vacsora étteremben elköltve garantáltan feldobja a napodat! Válaszd az Ypsilon Cafét! Szeretettel várunk!

Foglalás

Vacsora étteremben

Vacsora étteremben - A sürgő-forgó hétköznapok gyakran kimerítik az embert, ezért szükségünk van olykor olyan jellegű kikapcsolódásra is, amely nem képezi a napi/heti rutin szerves részét. Egy kellemes vacsora egy étteremben például remek választás lehet a szürke hétköznapok megszínesítéséhez. Éttermünk – az Ypsilon Café – fenséges ételeinek, könnyed megközelíthetőségének, valamint hangulatos bel- és kültéri részének köszönhetően kiváló vacsorahelyszín Budapesten.

meghitt vacsora étteremben

Vacsora étteremben – Dobd fel a napod!

 

Egy kemény munkanapon vagy túl, fáradt és gondterhelt vagy? Ezen a napon egy családod vagy barátaid társaságában elköltött kiadós vacsora étteremben, vagy akár otthon is üdítő felfrissülés lehet!

 

Ha kiutat keresel a feltornyosuló problémákból, és nincs kedved, sem energiád nekilátni a munkából hazaesve a sütés-főzésnek, akkor ne burkolózz otthonod magányába, lépj ki egy kicsit a komfortzónádból!

 

Vacsorázz étteremben szeretteid társaságában, és kapcsolódjatok ki egy kicsit a finom falatok és egy kellemes beszélgetés által! Egy kis gasztronómiai kényeztetés hatására hidd el, hogy azonnal feltöltődsz és a világot is más színben látod majd!

 

 

Vacsora étteremben – A romantika kedvelőinek

 

Ha nem nyomja válladat a problémák súlya, viszont szerelmednek szeretnél kedveskedni, akkor szintén ideális választás lehet egy meghitt vacsora. Étteremben elköltve még különlegesebb élménnyé varázsolhatod ezt az estét párod számára. Fenséges falatok egy hangulatos helyen, gyertyafénynél, zamatos borok társaságában, ugye milyen jól hangzik?

 

Elevenítsétek fel legkedvesebb emlékeiteket ízletes falatok társaságában, s töltsetek el együtt egy tartalmas estét!

 

A vacsora étteremben való elköltése nem csak kellemes felüdülés a monoton hétköznapokban, hanem a kapcsolatokra is jó hatással van. Fontos, hogy a tartós kapcsolatokban se hagyjuk kihunyni a szerelem lángját, romantikus programok által tápláljuk azt időről időre!  

 

 

Vacsora étteremben – Miért válaszd az Ypsilon Café-t?

 

Mi jellemzi tehát az ideális vacsorát egy étteremben? Fontos, hogy az étterem jól frekventált helyen legyen, hogy könnyen meg tudjuk közelíteni, és ne kelljen órákat utazással töltenünk.

 

A vacsora étteremben való elfogyasztása azonban leginkább az ételek minőségén és az étterem hangulatán múlik.

Az Ypsilon Café kínálatában mindenki megtalálja a kedvére való fogást, az étterem által kínált tradicionális ételek pedig kedvező árakkal párosulnak.

 

Látogass hát el hozzánk az Ypsilon Café-ba, ha szeretnéd szeretteidet – vagy önmagadat – megajándékozni egy kellemes estével!

Vacsora étteremben – az Ypsilon Café-ban! Szeretettel várunk benneteket!

Asztalfoglalásért kattints ide!


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor